Doorgaan naar hoofdcontent

Wat ben ik toch een gelukkig mens!!!
Gisteren was ik jarig en stond mij deze prachtige kaart die door mijn lieve dochter Amy gemaakt is als verrassing op mij te wachten.

Mama... niet kijken hoor....ik wil helemaal zelf iets moois voor jouw verjaardag maken!!

Natuurlijk heb ik niet gekeken, want dan is de verrassing eraf en ik wilde echt verrast worden. Het enige wat ze me had gevraagd is een kaart op maat alvast klaar te maken die ze dan zelf kon versieren.
Oke...helemaal verrast?! Nee...wist natuurlijk wel dat ze een kaart voor me ging maken.

Maar dat hij zo mooi was...wauw...ben gewoon trots op mijn moppie!!! Helemaal naar eigen inzicht gemaakt.

En wat zijn dan de producten van Stampin'Up dan toch handig voor zo'n meisje van bijna 9 jaar.

De leuke balloon punch heeft ze erbij gebruikt en de cijfers van de thinlits Large Numbers set samen met de Big Shot. En wat is die Big Shot toch leuk voor kinderen om te gebruiken. Lekker draaien en kijken hoe de cijfers worden uit gestanst. Hoe geweldig is dat voor een kind!!!
Verder heeft ze lint gebruikt wat ze zelf nog had in haar knutseltas en natuurlijk een mooie tekening. In plaats van een luchtballon heeft ze de ballonnen gebruikt om mee op te stijgen en ik zit natuurlijk in het mandje. 

Ook de Creativiteit van kinderen wordt dus bij het gebruik van de StampinÚp producten gestimuleerd.

Met recht ben ik trots en dankbaar voor mijn geweldige dochter Amy, die zo creatief is!!

Liefs Ariana

Wil je eens een ander soort kinderfeestje? Ook dat wil ik voor je regelen. Heerlijk de creativiteit van kinderen stimuleren. Heb je interesse hierin, neem dan contact met me op via de mail of bel me op : +31615689076 voor de mogelijkheden
Built for Free Using: My Stampin Blog
Built for Free Using: My Stampin Blog

Populaire posts van deze blog

Sale-A-Bration Mini Bloghop

Hallo en Welkom bij deze mini-bloghop van team Inky Bizz. 
In deze bloghop gaan we werken met de producten uit de Sale-a-Bration en laten we zien dat je met enkele mooie stempelmaterialen en zo'n Sale-a-Bration Cadeau al heel snel leuke en mooie dingen kunt maken.Je bent hier net begonnen met de bloghop, of je bent hier gekomen via mijn teamgenoot Yolande Greve-Nijssen

Het Sale-A-Bration Cadeau dat ik heb gekozen uit de ontzettend leuke cadeau's... (wat was dat toch moeilijk kiezen :))  is de Stempelset Happy Wishes...en jawel hij is er ook in het Nederlands!!! 
Hoe leuk is dat.... en ja ik heb natuurlijk deze Nederlandse set gekozen ipv de Engelse versieVoor mijn kaartjes heb ik de kleuren Fresh Fig, Tranquile Tide en Berry Burst uit de In Colors van 2017-2019 gebruikt. Dit zijn 5 kleuren inkt met bijpassend cardstock. De inkt is verkrijgbaar zowel in Inktpads als in markers. 

Ik heb eerst de Cardstock op maat gesneden voor een kaartje. Dat kun je doen door een A4 cardstock horiz…

Leuke traktaties voor de Juffen en de Meesters

Wat een leuke en geinige set is de Playful Pals stempelset van Stampin'Up toch....
Amy had deze toen de voorjaarscatalogus uitkwam meteen uitgezocht...
Mama...die vind ik leuk, met die set wil ik graag cadeautjes maken om uit te kunnen delen met mijn verjaardag in de klas. 
Tja...wat doe je dan als moeder?? Luisteren naar je kind natuurlijk, want de Stampin'Up producten zijn dus zeker niet alleen voor Volwassenen. Maar ook zeer geschikt om met kinderen lekker saampjes te knutselen.

Zo gezegd zo gedaan!!! Afgelopen maand heb ik hem dan besteld, zodat we op tijd waren voor haar verjaardag om alles af te hebben. Want tja 26 kinderen...Poehee...wat een klus, maar wel een hele leuke klus. Meer hierover zal ik mijn volgende blog schrijven.

Maar ja...uitdeelcadeautjes voor de Kids...en de leraren dan??
Ook die worden natuurlijk getrakteerd met wat lekkers, want bij Amy op school is het de gewoonte dat ze langs de meesters en juffen van alle groepen gaan met een prachtige verjaardagskaart (…

Cards in a box #leuk-idee-met-dsp

Met een paar teamgenootjes hebben we besloten om jullie lekker te voorzien van veel inspiratie door verschillende projectjes te maken met het Designer Series Paper oftewel DSP van Stampin'Up, want tja......wat kan je nou precies allemaal met het DSP?? Nou....heel erg veel!!

In de gehele maand Juli zijn er verschillende DSP in de actie 4 halen = 3 betalen

En juist met deze DSP willen we jullie inspireren met verschillende creaties, dus hou onze blog's in de gaten....


Ik heb gekozen om met het DSP Garden Impressions aan de gang te gaan.

Van dit prachtige DSP heb ik een doosje (box) gemaakt, waar je tevens bijpassende kaarten in kan bewaren. Zo heb je meteen een voorraad kaarten die je ook nog eens in een prachtig doosje kan bewaren...hoe leuk is dat!!

Deze Garden Impressions DSP wordt geleverd in de maat 6 x 6 inch (15.24 x 15,24 cm). Elk blaadje is dubbelzijdig bedrukt met aan elke zijde een andere print. En van elke print zitten 4 blaadjes in een pak. Dus meer dan genoeg om hele le…