Doorgaan naar hoofdcontent

Wat ben ik toch een gelukkig mens!!!
Gisteren was ik jarig en stond mij deze prachtige kaart die door mijn lieve dochter Amy gemaakt is als verrassing op mij te wachten.

Mama... niet kijken hoor....ik wil helemaal zelf iets moois voor jouw verjaardag maken!!

Natuurlijk heb ik niet gekeken, want dan is de verrassing eraf en ik wilde echt verrast worden. Het enige wat ze me had gevraagd is een kaart op maat alvast klaar te maken die ze dan zelf kon versieren.
Oke...helemaal verrast?! Nee...wist natuurlijk wel dat ze een kaart voor me ging maken.

Maar dat hij zo mooi was...wauw...ben gewoon trots op mijn moppie!!! Helemaal naar eigen inzicht gemaakt.

En wat zijn dan de producten van Stampin'Up dan toch handig voor zo'n meisje van bijna 9 jaar.

De leuke balloon punch heeft ze erbij gebruikt en de cijfers van de thinlits Large Numbers set samen met de Big Shot. En wat is die Big Shot toch leuk voor kinderen om te gebruiken. Lekker draaien en kijken hoe de cijfers worden uit gestanst. Hoe geweldig is dat voor een kind!!!
Verder heeft ze lint gebruikt wat ze zelf nog had in haar knutseltas en natuurlijk een mooie tekening. In plaats van een luchtballon heeft ze de ballonnen gebruikt om mee op te stijgen en ik zit natuurlijk in het mandje. 

Ook de Creativiteit van kinderen wordt dus bij het gebruik van de StampinÚp producten gestimuleerd.

Met recht ben ik trots en dankbaar voor mijn geweldige dochter Amy, die zo creatief is!!

Liefs Ariana

Wil je eens een ander soort kinderfeestje? Ook dat wil ik voor je regelen. Heerlijk de creativiteit van kinderen stimuleren. Heb je interesse hierin, neem dan contact met me op via de mail of bel me op : +31615689076 voor de mogelijkheden
Built for Free Using: My Stampin Blog
Built for Free Using: My Stampin Blog

Reacties

Populaire posts van deze blog

Leuke traktaties voor de Juffen en de Meesters

Wat een leuke en geinige set is de Playful Pals stempelset van Stampin'Up toch....
Amy had deze toen de voorjaarscatalogus uitkwam meteen uitgezocht...
Mama...die vind ik leuk, met die set wil ik graag cadeautjes maken om uit te kunnen delen met mijn verjaardag in de klas. 
Tja...wat doe je dan als moeder?? Luisteren naar je kind natuurlijk, want de Stampin'Up producten zijn dus zeker niet alleen voor Volwassenen. Maar ook zeer geschikt om met kinderen lekker saampjes te knutselen.

Zo gezegd zo gedaan!!! Afgelopen maand heb ik hem dan besteld, zodat we op tijd waren voor haar verjaardag om alles af te hebben. Want tja 26 kinderen...Poehee...wat een klus, maar wel een hele leuke klus. Meer hierover zal ik mijn volgende blog schrijven.

Maar ja...uitdeelcadeautjes voor de Kids...en de leraren dan??
Ook die worden natuurlijk getrakteerd met wat lekkers, want bij Amy op school is het de gewoonte dat ze langs de meesters en juffen van alle groepen gaan met een prachtige verjaardagskaart (…

Cards in a box #leuk-idee-met-dsp

Met een paar teamgenootjes hebben we besloten om jullie lekker te voorzien van veel inspiratie door verschillende projectjes te maken met het Designer Series Paper oftewel DSP van Stampin'Up, want tja......wat kan je nou precies allemaal met het DSP?? Nou....heel erg veel!!

In de gehele maand Juli zijn er verschillende DSP in de actie 4 halen = 3 betalen

En juist met deze DSP willen we jullie inspireren met verschillende creaties, dus hou onze blog's in de gaten....


Ik heb gekozen om met het DSP Garden Impressions aan de gang te gaan.

Van dit prachtige DSP heb ik een doosje (box) gemaakt, waar je tevens bijpassende kaarten in kan bewaren. Zo heb je meteen een voorraad kaarten die je ook nog eens in een prachtig doosje kan bewaren...hoe leuk is dat!!

Deze Garden Impressions DSP wordt geleverd in de maat 6 x 6 inch (15.24 x 15,24 cm). Elk blaadje is dubbelzijdig bedrukt met aan elke zijde een andere print. En van elke print zitten 4 blaadjes in een pak. Dus meer dan genoeg om hele le…

Team Inky Bizz Mini-Blog-Hop-Ariana's-Keuze:Bloemen

Hai hai iedereen, welkom op mijn blog. 

Je bent hier gestart of gekomen via mijn teamgenootje Jacqueline. Dit keer was het mijn beurt om een onderwerp te kiezen voor onze maandelijkse Blog Hop van Team Inky Bizz.  Ik ben dol op Bloemen (maar ja wie niet eigenlijk) 😉, dus een onderwerp kiezen was voor mij niet zo moeilijk. Wel is het een uitdaging geworden om een kaart te maken die ook nog eens passend is bij het aankomende seizoen: de Herfst.

Ik ben namelijk nooit zo van de wat donkere kleuren zoals jullie misschien in eerdere blogposten van mij hebben gemerkt.
Voor mijn kaart heb ik de veelzijdige stempelset: Pop of Petal gekozen met de bijhorende pons om de bloemen makkelijk uit te ponsen. De bloemen heb ik eerst gestempeld op Shimmery White Cardstock en daarna ingekleurd met een aqua painter. Voor het inkleuren heb ik de kleuren Calipso Coral, Cajun Craze en Blackberry Bliss gebruikt. Iedere keer voorzichtig een laagje. In de aqua painter doe ik ook altijd heel weinig water, zodat j…