Doorgaan naar hoofdcontent

Er is weer een nieuwe periode aangebroken....de Sale-A-Bration periode is geëindigd EN er komen veranderingen voor de Weekly Deals

Helaas is de Sale-A-Bration periode nu echt sinds 31 maart voorbij!!

Maar niet getreurd er komt weer een spannende tijd aan....de aankomende nieuwe catalogus welke in juni zal verschijnen...leuk,leuk en nog eens leuk en spannend. 

Ik ben zeer benieuwd naar wat voor mooie Stempel sets en Designerpapier Stampin'Up gaat komen!!
De lancering van de nieuwe catalogus voor ons Demo's zal 16 April zijn tijdens het On Stage Evenement in Amsterdam waar veel van mijn mede Demo's aanwezig zullen zijn.
Daar heb ik natuurlijk SUper veel zin in!

Ook in de Weekly Deals zal er het een en ander gaan veranderen.

Vanaf vandaag zijn er nog 2 Rondes met Weekly Deals. Dus vandaag zijn er weer nieuwe op de website van Stampin'Up geplaatst en 13 april zal de laatste ronde van nieuwe Weekly Deals zijn.
Per 19 April zullen ze niet meer terugkomen.


De reden dat Weekly Deals in het leven waren geroepen was om de voorraad van producten die in grote getale op voorraad waren te reduceren. Doordat de Voorraad nu beter is gereguleerd bij het Stampin'Up hoofdkantoor, hebben ze minder overdaad van sommige producten liggen.


Daarom heeft Stampin'Up besloten de Weekly Deals te stoppen, maar niet getreurd Stampin'Up zal Stampin'Up niet zijn als ze er niet iets anders voor terug zouden laten komen.

Wat natuurlijk voor jullie als klant zeer aantrekkelijk zal zijn!!

Er zullen regelmatig Special Offers worden aangeboden, deze zullen eens in de paar maanden verschijnen. Zo zullen ze nog steeds een te grote voorraad bij het Stampin'Up kantoor kunnen reduceren. Het zal dan ook gaan over meerdere producten en de korting zal waarschijnlijk ook nog hoger zijn. Dat is natuurlijk altijd leuk. Ben zelf namelijk erg dol op kortingen en zeg nou zelf....wie niet :)))


Veel Liefs, Ariana
Reacties

Populaire posts van deze blog

Leuke traktaties voor de Juffen en de Meesters

Wat een leuke en geinige set is de Playful Pals stempelset van Stampin'Up toch....
Amy had deze toen de voorjaarscatalogus uitkwam meteen uitgezocht...
Mama...die vind ik leuk, met die set wil ik graag cadeautjes maken om uit te kunnen delen met mijn verjaardag in de klas. 
Tja...wat doe je dan als moeder?? Luisteren naar je kind natuurlijk, want de Stampin'Up producten zijn dus zeker niet alleen voor Volwassenen. Maar ook zeer geschikt om met kinderen lekker saampjes te knutselen.

Zo gezegd zo gedaan!!! Afgelopen maand heb ik hem dan besteld, zodat we op tijd waren voor haar verjaardag om alles af te hebben. Want tja 26 kinderen...Poehee...wat een klus, maar wel een hele leuke klus. Meer hierover zal ik mijn volgende blog schrijven.

Maar ja...uitdeelcadeautjes voor de Kids...en de leraren dan??
Ook die worden natuurlijk getrakteerd met wat lekkers, want bij Amy op school is het de gewoonte dat ze langs de meesters en juffen van alle groepen gaan met een prachtige verjaardagskaart (…

Team Inky Bizz Mini-Blog-Hop-Ariana's-Keuze:Bloemen

Hai hai iedereen, welkom op mijn blog. 

Je bent hier gestart of gekomen via mijn teamgenootje Jacqueline. Dit keer was het mijn beurt om een onderwerp te kiezen voor onze maandelijkse Blog Hop van Team Inky Bizz.  Ik ben dol op Bloemen (maar ja wie niet eigenlijk) 😉, dus een onderwerp kiezen was voor mij niet zo moeilijk. Wel is het een uitdaging geworden om een kaart te maken die ook nog eens passend is bij het aankomende seizoen: de Herfst.

Ik ben namelijk nooit zo van de wat donkere kleuren zoals jullie misschien in eerdere blogposten van mij hebben gemerkt.
Voor mijn kaart heb ik de veelzijdige stempelset: Pop of Petal gekozen met de bijhorende pons om de bloemen makkelijk uit te ponsen. De bloemen heb ik eerst gestempeld op Shimmery White Cardstock en daarna ingekleurd met een aqua painter. Voor het inkleuren heb ik de kleuren Calipso Coral, Cajun Craze en Blackberry Bliss gebruikt. Iedere keer voorzichtig een laagje. In de aqua painter doe ik ook altijd heel weinig water, zodat j…

Een dag met een Gouden randje #Bloghop-team-inky-bizz: trouwen

Na weken van voorbereiding was het donderdag 30-08-2018 eindelijk de prachtige Trouwdag van Marion (Kuipers)-van Eijsden een Teamgenootje van Team Inky Bizz en Henk Kuipers.
Voor deze bijzondere gelegenheid hebben we deze extra bloghop ingelast. Je bent hier begonnen of gekomen via mijn teamgenootje Jacqueline Bobeldijk . Marion had gevraagd of we wilde meehelpen met de voorbereiding en het aankleden van de Trouwlocatie voor deze bijzondere gebeurtenis. Ze had een speciaal bord gemaakt op Pinterest waar ze voorbeelden had gepind met haar wensen voor de aankleding van de Trouwlocatie. Natuurlijk hebben we daar volmondig op "ja" gezegd, zodat zij zich op andere dingen kon richten en ze niet zelf alles hoefde te maken. Natuurlijk heeft ze ook zelf veel gemaakt....zoals bijvoorbeeld prachtige grote bloemen. We hebben met elkaar van alles gemaakt....van aankleding van mooie vaasjes tot tisseudoosjes en een Tijdcapsule voor "Mooie Wensen" voor het Bruidspaar. En natuurl…