Doorgaan naar hoofdcontent

De Zomer is bijna tot zijn eind gekomen en het is weer tijd om lekker te knutselen

Stampin'Up is terug met een Speciale actie!!

De Zomer is bijna tot zijn eind gekomen en het knutselseizoen is weer begonnen voor velen van de creatievelingen onder ons. En voor sommige is er natuurlijk nooit rust geweest.

Zelf ben ik momenteel erg druk met mijn werk als Verpleegkundige geweest en aan het oriënteren voor een andere baan in de zorgsector. Mijn baan als Verpleegkundige op de Neurologie afdeling wordt steeds zwaarder voor me en dan met name het lichamelijke deel. Hierdoor ben ik vaak erg moe en heb ik weinig tot geen tijd om mijn blog bij te houden helaas. 
Dus vandaar dat ik zo weinig helaas mijn blog kan bijhouden. 
Maar nu eindelijk is er weer eens blogpost van mij.

Al zou ik het liefst alleen maar met creatieve dingen bezig zijn en van mijn Hobby een echte baan willen maken ':). 
Nou ja...wie weet dat dit in de toekomst als nog mogelijk en haalbaar is. Ik blijf dus wel mijn droom hierin koesteren. 
Ik zeg altijd maar: Zeg nooit NOOIT, want je weet niet wat God voor plannen voor ons heeft. Hij is degene die weet welk pad je zal gaan.

Maar dat terzijde, ik heb niet helemaal Creatief stil gezeten gelukkig :) 
Ik heb deels in mijn vakantie aan een ontzettend leuke opdracht mogen werken voor een Bruidspaar. 
Hier zal ik hopelijk snel ook een blogpost overmaken.

Maar wat heeft Stampin'Up voor jullie klanten bedacht??
Nou...er zijn weer Special offers!! 

Dit zijn kortingen op artikelen waarvan de artikelen elke week anders zullen zijn:
  • De eerste artikelen zijn nog tot aankomende woensdag 7 september te bestellen. Ik doe dan ook woensdag 7 september een bestelling eruit, dus zit er nu iets voor je bij? Laat het me weten voor 16 uur 7 september!!
  • De Tweede reeks artikelen met korting zijn te verkrijgen van 8 tot en met 14 september
  • De laatste reeks artikelen met korting zijn te verkrijgen van 15 tot en met 21 september
Bestellen kan via de mail: ariana.arts.and.crafts@gmail.com 
Of neem telefonisch contact met mij op: 06-15689076
Of stuur een berichtje via mijn facebook pagina: Ariana Arts and Crafts by Stampin'Up

Heel veel liefs, ArianaHieronder zijn de aanbiedingen die nu nog geldig zijn tot 7 SeptemberReacties

Populaire posts van deze blog

Leuke traktaties voor de Juffen en de Meesters

Wat een leuke en geinige set is de Playful Pals stempelset van Stampin'Up toch....
Amy had deze toen de voorjaarscatalogus uitkwam meteen uitgezocht...
Mama...die vind ik leuk, met die set wil ik graag cadeautjes maken om uit te kunnen delen met mijn verjaardag in de klas. 
Tja...wat doe je dan als moeder?? Luisteren naar je kind natuurlijk, want de Stampin'Up producten zijn dus zeker niet alleen voor Volwassenen. Maar ook zeer geschikt om met kinderen lekker saampjes te knutselen.

Zo gezegd zo gedaan!!! Afgelopen maand heb ik hem dan besteld, zodat we op tijd waren voor haar verjaardag om alles af te hebben. Want tja 26 kinderen...Poehee...wat een klus, maar wel een hele leuke klus. Meer hierover zal ik mijn volgende blog schrijven.

Maar ja...uitdeelcadeautjes voor de Kids...en de leraren dan??
Ook die worden natuurlijk getrakteerd met wat lekkers, want bij Amy op school is het de gewoonte dat ze langs de meesters en juffen van alle groepen gaan met een prachtige verjaardagskaart (…

Team Inky Bizz Mini-Blog-Hop-Ariana's-Keuze:Bloemen

Hai hai iedereen, welkom op mijn blog. 

Je bent hier gestart of gekomen via mijn teamgenootje Jacqueline. Dit keer was het mijn beurt om een onderwerp te kiezen voor onze maandelijkse Blog Hop van Team Inky Bizz.  Ik ben dol op Bloemen (maar ja wie niet eigenlijk) 😉, dus een onderwerp kiezen was voor mij niet zo moeilijk. Wel is het een uitdaging geworden om een kaart te maken die ook nog eens passend is bij het aankomende seizoen: de Herfst.

Ik ben namelijk nooit zo van de wat donkere kleuren zoals jullie misschien in eerdere blogposten van mij hebben gemerkt.
Voor mijn kaart heb ik de veelzijdige stempelset: Pop of Petal gekozen met de bijhorende pons om de bloemen makkelijk uit te ponsen. De bloemen heb ik eerst gestempeld op Shimmery White Cardstock en daarna ingekleurd met een aqua painter. Voor het inkleuren heb ik de kleuren Calipso Coral, Cajun Craze en Blackberry Bliss gebruikt. Iedere keer voorzichtig een laagje. In de aqua painter doe ik ook altijd heel weinig water, zodat j…

Een dag met een Gouden randje #Bloghop-team-inky-bizz: trouwen

Na weken van voorbereiding was het donderdag 30-08-2018 eindelijk de prachtige Trouwdag van Marion (Kuipers)-van Eijsden een Teamgenootje van Team Inky Bizz en Henk Kuipers.
Voor deze bijzondere gelegenheid hebben we deze extra bloghop ingelast. Je bent hier begonnen of gekomen via mijn teamgenootje Jacqueline Bobeldijk . Marion had gevraagd of we wilde meehelpen met de voorbereiding en het aankleden van de Trouwlocatie voor deze bijzondere gebeurtenis. Ze had een speciaal bord gemaakt op Pinterest waar ze voorbeelden had gepind met haar wensen voor de aankleding van de Trouwlocatie. Natuurlijk hebben we daar volmondig op "ja" gezegd, zodat zij zich op andere dingen kon richten en ze niet zelf alles hoefde te maken. Natuurlijk heeft ze ook zelf veel gemaakt....zoals bijvoorbeeld prachtige grote bloemen. We hebben met elkaar van alles gemaakt....van aankleding van mooie vaasjes tot tisseudoosjes en een Tijdcapsule voor "Mooie Wensen" voor het Bruidspaar. En natuurl…