Doorgaan naar hoofdcontent

De zomer is echt voorbij.....de herfst is al weer aangebroken, dus tijd voor herfstachtige kaartjes

Afgelopen week was een vriendin van mij jarig en had ik echt last minute even tijd om snel een kaartje te maken. Helaas was mijn voorraad verjaardagskaarten al op en had dus niets om zo te pakken. Gelukkig heb ik wel altijd wat basis kaarten kant en klaar gesneden liggen. Dus hoefde ik alleen nog maar een kleur kaart uit te zoeken bij wat ik wilde gaan maken.

Omdat het alweer herfst is, vond ik het leuk om met de stempelset Foxy Friends en het prachtige Designer paper  A little Foxy aan de slag te gaan.



Eerst heb ik op Whisper White Cardstock de Vosjes gestempeld. Dit Cardstock is een perfecte basis om op te stempelen. De stempelafdrukken vind ik hier altijd erg mooi op worden. Omdat de stempels uit deze set van Photopolymeer zijn, doe ik hier altijd een foammatje onder leggen tijdens het stempelen. Met de Woodstempels (Stempels gemonteerd op hout) en de Clearstempels (hier zit al een soort foamlaagje in) is dit niet nodig. 

Het vosje bestaat uit meerdere onderdelen, maar juist daardoor kan je ook ander diertjes maken zoals bijvoorbeeld een poesje. Zoals je op de foto hieronder rechts kan zien. Maar er zijn nog veel meer mogelijkheden. Pinterest staat er vol mee, er is namelijk al volop mee geëxperimenteerd door andere Demo's van Stampin'Up :) en natuurlijk klanten die deze leuke set hebben aangeschaft.


De Foxy heb ik gestempeld met de kleur Calypso Coral en de blaadjes met Mint Macaron. Voor het vierkantje stempeltje met de hartjes heb ik de kleur Smoky Slate gebruikt.

Nadat ik de basis had gemaakt met de stempels die ik wilde gebruiken, heb ik alleen nog een tekst Happy Birthday gepakt uit een andere set (Balloon Celebration) en deze in het midden gestempeld.


Hierna heb ik een leuke design van het A Little Foxy Designer Series Paper Stack uitgekozen. Dit is een blok met dubbelzijdig bedrukt papier en is 6 inch bij 6 inch groot (ongeveer 15 cm bij 15 cm), zie hieronder de leuke printjes uit dit blok.
A Little Foxy Designer Series Paper Stack


Het designerpapier heb ik op de maat gesneden die ik mooi vond passen. Vaak is dat gewoon wat spelen met het papier :) En daarna vast geplakt met Snail adhesive (een dubbelzijdige sterk plakkende plakband) op mijn basiskaart.
De kleur die ik als basiskaart had uitgekozen was ook Calypso Coral. Hierdoor past het perfect bij mijn gestempelde vosjes. 



Het bestempelde Whisper White Cardstock heb ik hierna ook mooi op maat gesneden, zodat je een mooi geheel krijgt. De hoekjes heb ik afgerond met de Project Life Corner Punch. Dit vond ik net iets mooier dan de strakke hoeken.
Dit heb ik daarna ook op het basiskaartje geplakt met de Snail Adhesive. Heerlijk spul, want je hebt zo geen geknoei met lijm. 

En Voila mijn kaartje was klaar. Alleen nog even natuurlijk een mooie tekst voor de jarige aan de binnenkant zetten.
Ik zou het haast vergeten :), misschien ben ik wel de enige...maar zelf ooit een verjaardagskaartje gehad waar werkelijk niets in genoteerd stond. Tot op de dag van vandaag weet ik nog steeds niet van wie deze was. 
Wie weet meld degene zich nu wel...lol!!

Ik hoop dat jullie met plezier mijn uitleg van deze snelle simpele kaart hebben gelezen.

Ben je geïnspireerd en zou je ook wel deze leuke stempelset willen dan kan je deze via mij bestellen. 
Bij deze leuke set is er trouwens ook nog een bijhorende  Fox Builder punch te verkrijgen. Met deze punch kan je ook ontzettend veel leuke dingen doen. Je kan ze zowel los van elkaar kopen, als te samen in een bundel. Als je deze set ook zo leuk vind en je wil ook de punch? Dan raad ik je aan om deze als bundel aan te schaffen, omdat je dan 10% korting krijgt.

Veel Liefs, Ariana

Hieronder nog even een lijstje met de gebruikte producten.

Foxy Friends Bundel set  
Calypso Coral Inkpad
Whisper White Cardstock
Project Life Corner Punch

                     

 Calypso Coral Inkpad 
Mint Macaron Inkpad


                             

Smoky Slate Inkpad
Stampin' Trimmer

All images are copyright

Reacties

Een reactie posten

Populaire posts van deze blog

Leuke traktaties voor de Juffen en de Meesters

Wat een leuke en geinige set is de Playful Pals stempelset van Stampin'Up toch.... Amy had deze toen de voorjaarscatalogus uitkwam meteen uitgezocht... Mama...die vind ik leuk, met die set wil ik graag cadeautjes maken om uit te kunnen delen met mijn verjaardag in de klas.  Tja...wat doe je dan als moeder?? Luisteren naar je kind natuurlijk, want de Stampin'Up producten zijn dus zeker niet alleen voor Volwassenen. Maar ook zeer geschikt om met kinderen lekker saampjes te knutselen. Zo gezegd zo gedaan!!! Afgelopen maand heb ik hem dan besteld, zodat we op tijd waren voor haar verjaardag om alles af te hebben. Want tja 26 kinderen...Poehee...wat een klus, maar wel een hele leuke klus. Meer hierover zal ik mijn volgende blog schrijven. Maar ja...uitdeelcadeautjes voor de Kids...en de leraren dan?? Ook die worden natuurlijk getrakteerd met wat lekkers, want bij Amy op school is het de gewoonte dat ze langs de meesters en juffen van alle groepen gaan met een prachtige ver

Team Inky Bizz Mini-Blog-Hop-Ariana's-Keuze:Bloemen

Hai hai iedereen, welkom op mijn blog.  Je bent hier gestart of gekomen via mijn teamgenootje Jacqueline .  Dit keer was het mijn beurt om een onderwerp te kiezen voor onze maandelijkse Blog Hop van Team Inky Bizz.  Ik ben dol op Bloemen (maar ja wie niet eigenlijk) 😉, dus een onderwerp kiezen was voor mij niet zo moeilijk. Wel is het een uitdaging geworden om een kaart te maken die ook nog eens passend is bij het aankomende seizoen: de Herfst. Ik ben namelijk nooit zo van de wat donkere kleuren zoals jullie misschien in eerdere blogposten van mij hebben gemerkt. Voor mijn kaart heb ik de veelzijdige stempelset: Pop of Petal gekozen met de bijhorende pons om de bloemen makkelijk uit te ponsen. De bloemen heb ik eerst gestempeld op Shimmery White Cardstock en daarna ingekleurd met een aqua painter. Voor het inkleuren heb ik de kleuren Calipso Coral, Cajun Craze en Blackberry Bliss gebruikt. Iedere keer voorzichtig een laagje. In de aqua painter doe ik ook altijd heel weinig

Een "Kikker" kadootje voor een jarige job #inspiratieopzondag #Sale-A-Bration2019

Hai lieve bezoekers van mijn blog,  Het is weer eens tijd voor inspiratie met de geweldige Sale-A-Bration items die op dit moment tot eind maart nog verkrijgbaar zijn bij een minimale order van €60,- Ik heb gebruik gemaakt van de stempelset "So Hoppy Together", dit is een Level 1 item, klik hier voor meer informatie over de Sale-A-Bration. Dus bij een minimale order van €60,- kan je deze al in je bezit krijgen. Het is een stempelset in de geweldige nieuwe Cling vorm, dus een stempelset welke clear is, maar welke nu ook met de stickers erop blijft plakken aan je Clearblocks. Wat ik zo leuk vind is dat je deze set voor verschillende gelegenheden kan gebruiken en voor alle Leeftijden geschikt is. Dit kadootje was dan voor een prachtig 4 jarig jongetje, welke er super blij mee was. Ik heb er dit keer een leuke snoepverpakking van gemaakt...met jawel de bekende snoepkikkertjes (Wie is hier nou niet dol op -)..inclusief een Giftcard, zodat de jarige zelf ook nog een kado