Doorgaan naar hoofdcontent

Team Inky Bizz Bloghop fun with Designer paper Series van Stampin'Up

Welkom bij onze Inky Bizz Teambloghop, die deze keer helemaal in het teken staat van Designer Series Paper!



We laten je graag diverse mogelijkheden en toepassingen zien met DSP! Onderaan dit bericht lees je hoe je verder kunt "hoppen"! 

Je bent hier zojuist terecht gekomen via het blog van Yolande Greve-Nijssen. Zij is 1 van mijn teamgenootjes bij Stampin'Up en ook een goede vriendin waarmee ik afgelopen zomer samen met nog 3 anderen een weekendje weg ben geweest om samen te knutselen. Yolande is al langere tijd Demo bij Stampin'Up en helemaal bekend met de producten. Ze heeft een hele mooie eigen stijl en is zeer handig met verschillende stempeltechnieken. Als je van Vellum of Perkament kunst houd, dan ben je bij haar aan het juiste adres. En ook voor kaartjes die op een aparte manier zijn gevouwen kan je bij haar terecht. Tijdens ons weekendje weg heb ik dan ook veel dingen mogen leren van haar die mij nog onbekend waren.

Dan nu mijn bijdrage voor deze Bloghop van Team Inky Bizz:






Ik heb voor de deze uitdaging het DSP Candy Lane gebruikt. 
Dit was nog een hele uitdaging, omdat ik ook veel voorbij zag komen op Pinterest en bij andere demo's met dit leuke papier. Het viel mij op dat bijna iedereen helemaal in Love is met de Cookie Cutter (Gingerbread poppetje) of het vel met een Gingerbread huisje (deze huisjes kan je bijvoorbeeld ook leuk uitknippen) wat echt typisch Amerikaans is. En ik moet zeggen ook ik vind deze erg leuk. :)

Maar ik wilde mezelf ook uitdagen en daarom  juist een ander vel gebruiken uit deze serie en een stempel set die ik nog niet of amper in combinatie met dit papier had gezien. Op deze manier wil ik je laten zien dat deze DSP ook  met andere stempel sets te combineren is. En dat je met dit Designer serie paper dus veel mogelijkheden hebt.

Voor dit project heb ik 1 van mijn favoriete stempel sets van de najaarscatalogus gebruikt: Star of Light en de bijhorende Thinlits. Ik vind deze set erg mooi, omdat deze teksten bevat die naar mijn menig echt uitdraagt waar Kerstmis omdraait. 
Voor mijn tekst heb ik Gold Emboss powder gebruikt. Dit is een Goudkleurig poeder dat als je het verhit (met een heat tool) het samensmelt in een mooi glad resultaat. De poeder blijft plakken op je papier, doordat je de stempel stempelt met Versamark (een soort van lijm inkt).

Zelf ben ik erg Happy met mijn resultaat, ik hoop dat jullie hem net zo leuk vinden als dat ik hem vind geworden :)

Mijn gebruikt Candy Lane papier hoort bij de actie van Stampin'Up die alleen deze maand oktober geldig is: Bestel drie pakken en kies de vierde er gratis bij uit!



Als je op de bijgaande pijl klikt "Hop" je verder naar mijn teamgenootje Annette Elias
Zij is een half jaar ongeveer nadat Stampin'Up hier in Nederland kwam Demo. Annette heeft een aparte stijl binnen Stampin'Up, wat haar uniek maakt.  Bij haar zal je niet vaak een standaard kaartje aantreffen. Creatief met inkt is een motto wat geheel bij haar past. 






Ik hoop dat je net zo geniet van het "Hoppen"als dat ik heb gedaan tijdens het maken van mijn bijdrage.


Veel Liefs en Hop plezier, Ariana de Groot


De gebruikte materialen voor mijn bijdrage/kaartje:

Designer paper Candy Lane
Cardstock Real Red 
Gold Foil Sheets
Starlight Thinlits
Star of Light Photopolymer Stamp set
Square Layering Squares Framelits Dies
Gold Embossing powder
Versamark Inkpad
Heat Tool voor Embossing





Reacties

  1. Wat gaaf dat je de ster zo weer een heel andere sfeer geeft, door de combinatie met dit papier. Ik vind het een erg mooie kaart!

    BeantwoordenVerwijderen
    Reacties
    1. Thanks Annette, een andere sfeer was in ieder geval mijn bedoeling en dat is geloof ik gelukt :)

      Verwijderen
  2. Wouw Ariana, wat een beauty, helemaal geweldig!

    BeantwoordenVerwijderen
  3. Candy Lane is een zo prachtig DSP, what een mooi kaartje!!

    BeantwoordenVerwijderen
    Reacties
    1. Inderdaad Adeline dit is zeker een prachtig DSP, maar dus ook erg veelzijdig te gebruiken. Ik vind met name ook de kleuren combinatie van dit DSP zo mooi. Terwijl ik normaal helemaal niet van de kleur rood houd ;)

      Verwijderen
  4. Ariana wat een mooie kaartje.En ook een mooie stukje geschreven over ons al teamies thanx.Je kaartje vind ik zo mooi dat ik hem graag wil case voor een workshop natuurlijk met jou als vermelding van de bron.
    Dikke knuffel yo

    BeantwoordenVerwijderen
    Reacties
    1. Wat Lief Yo en tuurlijk mag je hem case voor een Workshop
      Dikke knuffel terug

      Verwijderen

Een reactie posten

Populaire posts van deze blog

Leuke traktaties voor de Juffen en de Meesters

Wat een leuke en geinige set is de Playful Pals stempelset van Stampin'Up toch.... Amy had deze toen de voorjaarscatalogus uitkwam meteen uitgezocht... Mama...die vind ik leuk, met die set wil ik graag cadeautjes maken om uit te kunnen delen met mijn verjaardag in de klas.  Tja...wat doe je dan als moeder?? Luisteren naar je kind natuurlijk, want de Stampin'Up producten zijn dus zeker niet alleen voor Volwassenen. Maar ook zeer geschikt om met kinderen lekker saampjes te knutselen. Zo gezegd zo gedaan!!! Afgelopen maand heb ik hem dan besteld, zodat we op tijd waren voor haar verjaardag om alles af te hebben. Want tja 26 kinderen...Poehee...wat een klus, maar wel een hele leuke klus. Meer hierover zal ik mijn volgende blog schrijven. Maar ja...uitdeelcadeautjes voor de Kids...en de leraren dan?? Ook die worden natuurlijk getrakteerd met wat lekkers, want bij Amy op school is het de gewoonte dat ze langs de meesters en juffen van alle groepen gaan met een prachtige ver

Team Inky Bizz Mini-Blog-Hop-Ariana's-Keuze:Bloemen

Hai hai iedereen, welkom op mijn blog.  Je bent hier gestart of gekomen via mijn teamgenootje Jacqueline .  Dit keer was het mijn beurt om een onderwerp te kiezen voor onze maandelijkse Blog Hop van Team Inky Bizz.  Ik ben dol op Bloemen (maar ja wie niet eigenlijk) 😉, dus een onderwerp kiezen was voor mij niet zo moeilijk. Wel is het een uitdaging geworden om een kaart te maken die ook nog eens passend is bij het aankomende seizoen: de Herfst. Ik ben namelijk nooit zo van de wat donkere kleuren zoals jullie misschien in eerdere blogposten van mij hebben gemerkt. Voor mijn kaart heb ik de veelzijdige stempelset: Pop of Petal gekozen met de bijhorende pons om de bloemen makkelijk uit te ponsen. De bloemen heb ik eerst gestempeld op Shimmery White Cardstock en daarna ingekleurd met een aqua painter. Voor het inkleuren heb ik de kleuren Calipso Coral, Cajun Craze en Blackberry Bliss gebruikt. Iedere keer voorzichtig een laagje. In de aqua painter doe ik ook altijd heel weinig

Een "Kikker" kadootje voor een jarige job #inspiratieopzondag #Sale-A-Bration2019

Hai lieve bezoekers van mijn blog,  Het is weer eens tijd voor inspiratie met de geweldige Sale-A-Bration items die op dit moment tot eind maart nog verkrijgbaar zijn bij een minimale order van €60,- Ik heb gebruik gemaakt van de stempelset "So Hoppy Together", dit is een Level 1 item, klik hier voor meer informatie over de Sale-A-Bration. Dus bij een minimale order van €60,- kan je deze al in je bezit krijgen. Het is een stempelset in de geweldige nieuwe Cling vorm, dus een stempelset welke clear is, maar welke nu ook met de stickers erop blijft plakken aan je Clearblocks. Wat ik zo leuk vind is dat je deze set voor verschillende gelegenheden kan gebruiken en voor alle Leeftijden geschikt is. Dit kadootje was dan voor een prachtig 4 jarig jongetje, welke er super blij mee was. Ik heb er dit keer een leuke snoepverpakking van gemaakt...met jawel de bekende snoepkikkertjes (Wie is hier nou niet dol op -)..inclusief een Giftcard, zodat de jarige zelf ook nog een kado