Doorgaan naar hoofdcontent

Yeah!!! Het is Sale-A-Bration tijd bij Stampin'Up.........kom je ook kijken naar de geweldige nieuwe prodcuten!


Het is weer de leukste tijd van het jaar bij Stampin'Up!!!

Want wie wil er nou niet gratis producten bij een bestelling. Elk jaar is het bij Stampin'Up in de maanden Januari, Februari en Maart Sale-A-Bration en komt in Januari de nieuwe Voorjaars/Zomercatalogus uit. 

En ik moet zeggen, dit jaar zijn er wel hele gave leuke producten gratis te verkrijgen bij je bestelling van 60 euro of meer. Zo is er voor het eerst ook een Nederlandse set te verkrijgen....hoe leuk is dat!!Er zijn verschillende mogelijkheden om deze gratis producten (welke alleen tijdens de Sale-A-Bration te verkrijgen zijn en dus uniek zijn) te bemachtigen.


Dit jaar hebben ze het iets anders gedaan dan voorgaande jaren, ze werken met product Levels:  • Als je een bestelling plaatst voor minimaal €60 , dan mag je een Level 1 product gratis uitzoeken
  • Als je een bestelling plaatst voor minimaal €120, dan mag je een Level 2 product gratis uitzoeken of 2x Level 1 producten
  • Als je een bestelling plaatst voor minimaal €180, dan mag je zelfs een Level 1 en 2 product gratis uitzoeken of 3x Level 1 producten.

Ook kan je tijdens de Sale-A-Bration op een leuke manier ook demo worden met extra voordelen in deze periode. Zo mag je boven je standaard starters kit (kost 129 euro, maar zoek uit voor 175 euro aan producten) 2 extra stempels uitzoeken ongeacht de prijs (dat kan dan een meerwaarde geven van 122 euro). 

Bovendien krijg je als Demo standaard 20% korting op je bestelling. Dit zijn dus erg leuke voordelen. Lijkt je dit ook wat en wil je nog meer informatie neem dan contact met mij op voor de mogelijkheden en voor eventuele hulp bij het samenstellen van je starterskit, zodat je meteen aan de slag kan.Of vind je het leuk om in een ongedwongen sfeer kennis te maken met Stampin'Up en lijkt het je leuk om een party te houden samen met vriendinnen waarbij jij de gastvrouw bent en word er tijdens de party producten verkocht ter minimale waarde van 275 euro, dan mag je voor 27 euro extra producten uitkiezen. 

Ik hoop dat ik jullie inmiddels al wat nieuwsgierig heb gemaakt naar de leuke gratis producten, dus daarom kan je hieronder wat filmpjes bekijken van de leuke producten.
Op mijn Blog kan je ook de nieuwe Voorjaars/Zomercatalogus en de Sale-ABration folder vinden en natuurlijk de Jaarcatalogus waar ook ontzettend veel leuke producten in staan.


En mocht je nou niet de folders kunnen vinden, hier kan je ze ook inkijken. Wil je graag een papieren exemplaar, ook dat is natuurlijk mogelijk. Stuur me een berichtje en ik zorg dat je er 1 krijgt.

 Sale-A-Bration Folder


Ik hoop dat ik jullie voor nu voldoende heb geïnformeerd.
Heb je nog vragen of wil je graag hulp met uitkiezen van producten/bestelling, schroom dan niet om contact met mij op te nemen via mijn mail:
ariana.arts.and.crafts@gmail.com of via mijn gsm: 0615689076

Veel Liefs, Ariana

Reacties

Populaire posts van deze blog

Leuke traktaties voor de Juffen en de Meesters

Wat een leuke en geinige set is de Playful Pals stempelset van Stampin'Up toch....
Amy had deze toen de voorjaarscatalogus uitkwam meteen uitgezocht...
Mama...die vind ik leuk, met die set wil ik graag cadeautjes maken om uit te kunnen delen met mijn verjaardag in de klas. 
Tja...wat doe je dan als moeder?? Luisteren naar je kind natuurlijk, want de Stampin'Up producten zijn dus zeker niet alleen voor Volwassenen. Maar ook zeer geschikt om met kinderen lekker saampjes te knutselen.

Zo gezegd zo gedaan!!! Afgelopen maand heb ik hem dan besteld, zodat we op tijd waren voor haar verjaardag om alles af te hebben. Want tja 26 kinderen...Poehee...wat een klus, maar wel een hele leuke klus. Meer hierover zal ik mijn volgende blog schrijven.

Maar ja...uitdeelcadeautjes voor de Kids...en de leraren dan??
Ook die worden natuurlijk getrakteerd met wat lekkers, want bij Amy op school is het de gewoonte dat ze langs de meesters en juffen van alle groepen gaan met een prachtige verjaardagskaart (…

Team Inky Bizz Mini-Blog-Hop-Ariana's-Keuze:Bloemen

Hai hai iedereen, welkom op mijn blog. 

Je bent hier gestart of gekomen via mijn teamgenootje Jacqueline. Dit keer was het mijn beurt om een onderwerp te kiezen voor onze maandelijkse Blog Hop van Team Inky Bizz.  Ik ben dol op Bloemen (maar ja wie niet eigenlijk) ­čśë, dus een onderwerp kiezen was voor mij niet zo moeilijk. Wel is het een uitdaging geworden om een kaart te maken die ook nog eens passend is bij het aankomende seizoen: de Herfst.

Ik ben namelijk nooit zo van de wat donkere kleuren zoals jullie misschien in eerdere blogposten van mij hebben gemerkt.
Voor mijn kaart heb ik de veelzijdige stempelset: Pop of Petal gekozen met de bijhorende pons om de bloemen makkelijk uit te ponsen. De bloemen heb ik eerst gestempeld op Shimmery White Cardstock en daarna ingekleurd met een aqua painter. Voor het inkleuren heb ik de kleuren Calipso Coral, Cajun Craze en Blackberry Bliss gebruikt. Iedere keer voorzichtig een laagje. In de aqua painter doe ik ook altijd heel weinig water, zodat j…

Een dag met een Gouden randje #Bloghop-team-inky-bizz: trouwen

Na weken van voorbereiding was het donderdag 30-08-2018 eindelijk de prachtige Trouwdag van Marion (Kuipers)-van Eijsden een Teamgenootje van Team Inky Bizz en Henk Kuipers.
Voor deze bijzondere gelegenheid hebben we deze extra bloghop ingelast. Je bent hier begonnen of gekomen via mijn teamgenootje Jacqueline Bobeldijk . Marion had gevraagd of we wilde meehelpen met de voorbereiding en het aankleden van de Trouwlocatie voor deze bijzondere gebeurtenis. Ze had een speciaal bord gemaakt op Pinterest waar ze voorbeelden had gepind met haar wensen voor de aankleding van de Trouwlocatie. Natuurlijk hebben we daar volmondig op "ja" gezegd, zodat zij zich op andere dingen kon richten en ze niet zelf alles hoefde te maken. Natuurlijk heeft ze ook zelf veel gemaakt....zoals bijvoorbeeld prachtige grote bloemen. We hebben met elkaar van alles gemaakt....van aankleding van mooie vaasjes tot tisseudoosjes en een Tijdcapsule voor "Mooie Wensen" voor het Bruidspaar. En natuurl…