Doorgaan naar hoofdcontent

Stampin'Blends and Color Your Season

Stampin'Up heeft ook deze maand weer ontzettend gave actie's. Deze Exclusieve Stempelset met bijhorende Dies (ook wel bundel genoemd als je ze in 1 aankoop besteld) zijn alleen deze maand te verkrijgen. Meer informatie over deze actie vind je hier.
Net als vorige maand met de DSP actie willen we jullie inspireren en laten zien hoe divers deze bundel is. En hebben we dus wederom met een paar teamgenootjes verschillende creaties gemaakt om jullie te inspireren.Het leuke aan deze set is dat je hem voor heel veel gelegenheden kan gebruiken. Ik heb dit keer gekozen om een kaartje te maken om iemand geluk te wensen. En daarbij heb ik de grote Bloemen Stempel als uitgangspunt genomen.
De bloemen heb ik ingekleurd met de Stampin'blends, dit zijn alcohol markers waarmee je kleuren super mooi kan laten overlopen en zelfs kleine Highlights mee kan maken met de Color Lifter.

Let er wel op dat je de Stempelafdruk maakt met Momento ink, anders loopt je stempelafdruk wat uit. Dit was ik helaas ff vergeten...oeps. Ik had Stazon Ink gebruikt. Gelukkig kon ik dit met de Color Lifter wat bijwerken en verdoezelen.
Ik hoop dat jullie het een mooie kaart vinden. Ik ben zelf uiteindelijk best tevreden met de kaart...ondanks het foutje met de inkt. Van mijn teammaatje Yolande kreeg ik nog de tip om de volgende keer over de Stempelafdruk Clear embossing powder te strooien en dan te verwarmen met de heattool. Zo kunnen je lijntjes niet meer uitlopen.

Dit vind ik zelf zo ontzettend leuk aan ons team....we delen met elkaar ook tips en tricks.

Ben je benieuwd naar wat de andere teammaatjes hebben gemaakt? Klik dan hieronder op hun naam om naar hun blogpost te gaan.

Wat heb ik gebruikt voor mijn project:
  • Stempels: Blended Seasons
  • Dies: Stitched Seasons
  • Cardstock: Whisper White Thick, Powder ink en Vellum
  • Ink: Stazon
  • Stampin'Blends: Pool Party light en dark, Bermuda Bay Light, Pineapple Punch Light en Granny Apple Green Appel light en dark
  • Ringstones

Liefs Ariana

Reacties

Populaire posts van deze blog

Leuke traktaties voor de Juffen en de Meesters

Wat een leuke en geinige set is de Playful Pals stempelset van Stampin'Up toch....
Amy had deze toen de voorjaarscatalogus uitkwam meteen uitgezocht...
Mama...die vind ik leuk, met die set wil ik graag cadeautjes maken om uit te kunnen delen met mijn verjaardag in de klas. 
Tja...wat doe je dan als moeder?? Luisteren naar je kind natuurlijk, want de Stampin'Up producten zijn dus zeker niet alleen voor Volwassenen. Maar ook zeer geschikt om met kinderen lekker saampjes te knutselen.

Zo gezegd zo gedaan!!! Afgelopen maand heb ik hem dan besteld, zodat we op tijd waren voor haar verjaardag om alles af te hebben. Want tja 26 kinderen...Poehee...wat een klus, maar wel een hele leuke klus. Meer hierover zal ik mijn volgende blog schrijven.

Maar ja...uitdeelcadeautjes voor de Kids...en de leraren dan??
Ook die worden natuurlijk getrakteerd met wat lekkers, want bij Amy op school is het de gewoonte dat ze langs de meesters en juffen van alle groepen gaan met een prachtige verjaardagskaart (…

Team Inky Bizz Mini-Blog-Hop-Ariana's-Keuze:Bloemen

Hai hai iedereen, welkom op mijn blog. 

Je bent hier gestart of gekomen via mijn teamgenootje Jacqueline. Dit keer was het mijn beurt om een onderwerp te kiezen voor onze maandelijkse Blog Hop van Team Inky Bizz.  Ik ben dol op Bloemen (maar ja wie niet eigenlijk) 😉, dus een onderwerp kiezen was voor mij niet zo moeilijk. Wel is het een uitdaging geworden om een kaart te maken die ook nog eens passend is bij het aankomende seizoen: de Herfst.

Ik ben namelijk nooit zo van de wat donkere kleuren zoals jullie misschien in eerdere blogposten van mij hebben gemerkt.
Voor mijn kaart heb ik de veelzijdige stempelset: Pop of Petal gekozen met de bijhorende pons om de bloemen makkelijk uit te ponsen. De bloemen heb ik eerst gestempeld op Shimmery White Cardstock en daarna ingekleurd met een aqua painter. Voor het inkleuren heb ik de kleuren Calipso Coral, Cajun Craze en Blackberry Bliss gebruikt. Iedere keer voorzichtig een laagje. In de aqua painter doe ik ook altijd heel weinig water, zodat j…

Een dag met een Gouden randje #Bloghop-team-inky-bizz: trouwen

Na weken van voorbereiding was het donderdag 30-08-2018 eindelijk de prachtige Trouwdag van Marion (Kuipers)-van Eijsden een Teamgenootje van Team Inky Bizz en Henk Kuipers.
Voor deze bijzondere gelegenheid hebben we deze extra bloghop ingelast. Je bent hier begonnen of gekomen via mijn teamgenootje Jacqueline Bobeldijk . Marion had gevraagd of we wilde meehelpen met de voorbereiding en het aankleden van de Trouwlocatie voor deze bijzondere gebeurtenis. Ze had een speciaal bord gemaakt op Pinterest waar ze voorbeelden had gepind met haar wensen voor de aankleding van de Trouwlocatie. Natuurlijk hebben we daar volmondig op "ja" gezegd, zodat zij zich op andere dingen kon richten en ze niet zelf alles hoefde te maken. Natuurlijk heeft ze ook zelf veel gemaakt....zoals bijvoorbeeld prachtige grote bloemen. We hebben met elkaar van alles gemaakt....van aankleding van mooie vaasjes tot tisseudoosjes en een Tijdcapsule voor "Mooie Wensen" voor het Bruidspaar. En natuurl…