Doorgaan naar hoofdcontent

Erg leuke Weekly Deals deze keer voor als je ook (hobby) Demo wilt worden...


Ook deze week zijn de Weekly Deals weer erg leuk.
Wat dat betreft....Wat is Stampin'Up toch goed bezig!!!

Als je interesse hebt om in te stappen of al van plan bent om in te stappen bij Stampin'Up als Hobby Demo of dat je echt je business ervan wil maken...dan zitten hier nu meteen extra leuke deals tussen. 
Hierdoor kan je dus nog meer besteden in je starterskit van 129 euro, waarbij je aan Jawel...voor 220 euro aan producten mag uitzoeken uit de jaarcatalogus en de voorjaarscatalogus tijdens deze Sale-A-Bration periode die tot 31 maart nog duurt.

Instappen is dus nog nooit zo leuk geweest als nu. En zeker met bijvoorbeeld de Envelope Punch Board, die je nu dus met korting in je starterskit kan stoppen. Dit punch board is zo veelzijdig. Je kan er namelijk niet alleen enveloppe mee maken, maar ook kado tasjes en kado-doosjes. Pinterest en You-tube staan vol met filmpjes en beschrijvingen hiervan. Een MUSTHAVE dus voor in je starterskit.

Zo ook de Tags en Labels Framelits Dies die te gebruiken zijn samen met de Bigshot  (je kan hiermee dus tags en labels uit stansen uit papier). Om zo leuke Labels mee te maken voor aan een kadootje of op een zelf gemaakte kaart te bewerken.

Ook de andere deals zijn erg leuk zoals de Confetti Stars Punch...deze is erg leuk om een apart randje te geven aan je kaarten en de sterretjes die je dan overhoud kan je ook erg leuk verwerken weer op een kaart...dus ook deze deal is weer veelzijdig te gebruiken.

Nou ik raak haast niet uitgesproken over de deals zou je denken....maar voor nu stop ermee.
Zelf kan je vast wel wat verzinnen waarvoor je de 2 andere leuke deals zou kunnen toepassen.

Wil je ook iets van deze leuke Weekly Deals of wil je ook graag instappen om zo voordelig materialen van Stampin'Up te kunnen aanschaffen of echt Workshops erin wilt gaan geven. Dan is het nu echt een leuke tijd daarvoor.

Voor meer informatie of wil je iets bestellen? 
Mail me dan op: 

Liefs Ariana

Ps: Vergeet niet dat als je voor 60 euro iets besteld je gratis een product uit de Sale-A-Bration folder mag uitzoeken.


Reacties

Populaire posts van deze blog

Leuke traktaties voor de Juffen en de Meesters

Wat een leuke en geinige set is de Playful Pals stempelset van Stampin'Up toch....
Amy had deze toen de voorjaarscatalogus uitkwam meteen uitgezocht...
Mama...die vind ik leuk, met die set wil ik graag cadeautjes maken om uit te kunnen delen met mijn verjaardag in de klas. 
Tja...wat doe je dan als moeder?? Luisteren naar je kind natuurlijk, want de Stampin'Up producten zijn dus zeker niet alleen voor Volwassenen. Maar ook zeer geschikt om met kinderen lekker saampjes te knutselen.

Zo gezegd zo gedaan!!! Afgelopen maand heb ik hem dan besteld, zodat we op tijd waren voor haar verjaardag om alles af te hebben. Want tja 26 kinderen...Poehee...wat een klus, maar wel een hele leuke klus. Meer hierover zal ik mijn volgende blog schrijven.

Maar ja...uitdeelcadeautjes voor de Kids...en de leraren dan??
Ook die worden natuurlijk getrakteerd met wat lekkers, want bij Amy op school is het de gewoonte dat ze langs de meesters en juffen van alle groepen gaan met een prachtige verjaardagskaart (…

Team Inky Bizz Mini-Blog-Hop-Ariana's-Keuze:Bloemen

Hai hai iedereen, welkom op mijn blog. 

Je bent hier gestart of gekomen via mijn teamgenootje Jacqueline. Dit keer was het mijn beurt om een onderwerp te kiezen voor onze maandelijkse Blog Hop van Team Inky Bizz.  Ik ben dol op Bloemen (maar ja wie niet eigenlijk) 😉, dus een onderwerp kiezen was voor mij niet zo moeilijk. Wel is het een uitdaging geworden om een kaart te maken die ook nog eens passend is bij het aankomende seizoen: de Herfst.

Ik ben namelijk nooit zo van de wat donkere kleuren zoals jullie misschien in eerdere blogposten van mij hebben gemerkt.
Voor mijn kaart heb ik de veelzijdige stempelset: Pop of Petal gekozen met de bijhorende pons om de bloemen makkelijk uit te ponsen. De bloemen heb ik eerst gestempeld op Shimmery White Cardstock en daarna ingekleurd met een aqua painter. Voor het inkleuren heb ik de kleuren Calipso Coral, Cajun Craze en Blackberry Bliss gebruikt. Iedere keer voorzichtig een laagje. In de aqua painter doe ik ook altijd heel weinig water, zodat j…

Een dag met een Gouden randje #Bloghop-team-inky-bizz: trouwen

Na weken van voorbereiding was het donderdag 30-08-2018 eindelijk de prachtige Trouwdag van Marion (Kuipers)-van Eijsden een Teamgenootje van Team Inky Bizz en Henk Kuipers.
Voor deze bijzondere gelegenheid hebben we deze extra bloghop ingelast. Je bent hier begonnen of gekomen via mijn teamgenootje Jacqueline Bobeldijk . Marion had gevraagd of we wilde meehelpen met de voorbereiding en het aankleden van de Trouwlocatie voor deze bijzondere gebeurtenis. Ze had een speciaal bord gemaakt op Pinterest waar ze voorbeelden had gepind met haar wensen voor de aankleding van de Trouwlocatie. Natuurlijk hebben we daar volmondig op "ja" gezegd, zodat zij zich op andere dingen kon richten en ze niet zelf alles hoefde te maken. Natuurlijk heeft ze ook zelf veel gemaakt....zoals bijvoorbeeld prachtige grote bloemen. We hebben met elkaar van alles gemaakt....van aankleding van mooie vaasjes tot tisseudoosjes en een Tijdcapsule voor "Mooie Wensen" voor het Bruidspaar. En natuurl…