Doorgaan naar hoofdcontent

Heerlijk van ochtend met mijn vriendin Janneke gestempeld.......blij met mijn resultaat!!!We moesten toch echt ff saampjes aan de slag...normaal komt er niet veel van, omdat we gewoon teveel kletsen met elkaar...natuurlijk hartstikke gezellig.
Maar uiteindelijk doen we dan maar weinig...oeps...en dan is het alweer tijd om de kids uit school te halen. Hoop dat jullie dit ook herkennen...lol

Nu zijn we er dus echt voor gaan zitten en hebben we elkaar geïnspireerd.
Hier is dan mijn eindresultaat...


Best trots op mijn eindresultaat en zo simpel om te maken.

Wat heb ik gebruikt voor deze leuke kaart:

 • Perpetual Birthday Calender Stamp set uit de jaarcatalogus (een erg veelzijdige stempel set, leuk om veelzijdige achtergronden mee te maken)
 • Botanicals for you Stamp set van Sale-A-Bration folder (bij elke bestelling van 60 euro kan je deze gratis kiezen uit de folder)
 • Inktpads: 
 • Melon Mambo 
 • Daffodil Delight
 • Rich Razzleberry
 • Blushing Bride
 • Lost Lagoon
 • Cardstock:
 • Whisper White (ideaal om op te stempel)
 • Lost lagoon
 • En Snail Adhesive (lijmroller) om de witte gestempelde Whisper White Cardstock te bevestigen op de kaart gemaakt van het Cardstock Lost Lagoon
Liefs, Ariana

De Sale-A-Bration is trouwens tot 31 maart, dus wil je deze leuke set die ik gebruikt heb uit de Sale-A-Bration folder ook hebben? 
Bestel dan iets voor 60 euro aan producten en je krijgt hem er gratis bij!

Reacties

Populaire posts van deze blog

Leuke traktaties voor de Juffen en de Meesters

Wat een leuke en geinige set is de Playful Pals stempelset van Stampin'Up toch....
Amy had deze toen de voorjaarscatalogus uitkwam meteen uitgezocht...
Mama...die vind ik leuk, met die set wil ik graag cadeautjes maken om uit te kunnen delen met mijn verjaardag in de klas. 
Tja...wat doe je dan als moeder?? Luisteren naar je kind natuurlijk, want de Stampin'Up producten zijn dus zeker niet alleen voor Volwassenen. Maar ook zeer geschikt om met kinderen lekker saampjes te knutselen.

Zo gezegd zo gedaan!!! Afgelopen maand heb ik hem dan besteld, zodat we op tijd waren voor haar verjaardag om alles af te hebben. Want tja 26 kinderen...Poehee...wat een klus, maar wel een hele leuke klus. Meer hierover zal ik mijn volgende blog schrijven.

Maar ja...uitdeelcadeautjes voor de Kids...en de leraren dan??
Ook die worden natuurlijk getrakteerd met wat lekkers, want bij Amy op school is het de gewoonte dat ze langs de meesters en juffen van alle groepen gaan met een prachtige verjaardagskaart (…

Team Inky Bizz Mini-Blog-Hop-Ariana's-Keuze:Bloemen

Hai hai iedereen, welkom op mijn blog. 

Je bent hier gestart of gekomen via mijn teamgenootje Jacqueline. Dit keer was het mijn beurt om een onderwerp te kiezen voor onze maandelijkse Blog Hop van Team Inky Bizz.  Ik ben dol op Bloemen (maar ja wie niet eigenlijk) ­čśë, dus een onderwerp kiezen was voor mij niet zo moeilijk. Wel is het een uitdaging geworden om een kaart te maken die ook nog eens passend is bij het aankomende seizoen: de Herfst.

Ik ben namelijk nooit zo van de wat donkere kleuren zoals jullie misschien in eerdere blogposten van mij hebben gemerkt.
Voor mijn kaart heb ik de veelzijdige stempelset: Pop of Petal gekozen met de bijhorende pons om de bloemen makkelijk uit te ponsen. De bloemen heb ik eerst gestempeld op Shimmery White Cardstock en daarna ingekleurd met een aqua painter. Voor het inkleuren heb ik de kleuren Calipso Coral, Cajun Craze en Blackberry Bliss gebruikt. Iedere keer voorzichtig een laagje. In de aqua painter doe ik ook altijd heel weinig water, zodat j…

Een dag met een Gouden randje #Bloghop-team-inky-bizz: trouwen

Na weken van voorbereiding was het donderdag 30-08-2018 eindelijk de prachtige Trouwdag van Marion (Kuipers)-van Eijsden een Teamgenootje van Team Inky Bizz en Henk Kuipers.
Voor deze bijzondere gelegenheid hebben we deze extra bloghop ingelast. Je bent hier begonnen of gekomen via mijn teamgenootje Jacqueline Bobeldijk . Marion had gevraagd of we wilde meehelpen met de voorbereiding en het aankleden van de Trouwlocatie voor deze bijzondere gebeurtenis. Ze had een speciaal bord gemaakt op Pinterest waar ze voorbeelden had gepind met haar wensen voor de aankleding van de Trouwlocatie. Natuurlijk hebben we daar volmondig op "ja" gezegd, zodat zij zich op andere dingen kon richten en ze niet zelf alles hoefde te maken. Natuurlijk heeft ze ook zelf veel gemaakt....zoals bijvoorbeeld prachtige grote bloemen. We hebben met elkaar van alles gemaakt....van aankleding van mooie vaasjes tot tisseudoosjes en een Tijdcapsule voor "Mooie Wensen" voor het Bruidspaar. En natuurl…