Doorgaan naar hoofdcontent

Team Inky Bizz Mini-Blog-Hop-Ariana's-Keuze:Bloemen


Hai hai iedereen, welkom op mijn blog. 

Je bent hier gestart of gekomen via mijn teamgenootje Jacqueline. Dit keer was het mijn beurt om een onderwerp te kiezen voor onze maandelijkse Blog Hop van Team Inky Bizz.  Ik ben dol op Bloemen (maar ja wie niet eigenlijk) 😉, dus een onderwerp kiezen was voor mij niet zo moeilijk. Wel is het een uitdaging geworden om een kaart te maken die ook nog eens passend is bij het aankomende seizoen: de Herfst.

Ik ben namelijk nooit zo van de wat donkere kleuren zoals jullie misschien in eerdere blogposten van mij hebben gemerkt.

Voor mijn kaart heb ik de veelzijdige stempelset: Pop of Petal gekozen met de bijhorende pons om de bloemen makkelijk uit te ponsen.

Pop of Petal Stampin' Up
De bloemen heb ik eerst gestempeld op Shimmery White Cardstock en daarna ingekleurd met een aqua painter. Voor het inkleuren heb ik de kleuren Calipso Coral, Cajun Craze en Blackberry Bliss gebruikt. Iedere keer voorzichtig een laagje. In de aqua painter doe ik ook altijd heel weinig water, zodat je werk niet snel te nat wordt.
Het Shimmery White Cardstock heeft al een glinstering van zichzelf, maar ik wilde nog wat extra glinster aanbrengen. Hiervoor ben ik met de Wink of Stella Clear nog eens voorzichtig over de bloemen heen gegaan. Hierna heb ik pas de bloemen uitgeponst.
Voor de basis van de kaart heb ik wat donker cardstock gekozen: Mossy Meadow en Early Espresso.
Verder heb ik de Copper Embossing gebruikt om extra accenten aan te brengen. De Versamark inkpad heb ik voorzichtig langs de randjes van het cardstock Mossy Meadow gehaald en hier ook de embossing powder op gestrooid. Hierdoor krijg je net een extra dimensie/contrast tegenover het Early Espresso Cardstock.

De sentiment/greeting komt uit de set: Love What You do


Ik hoop dat jullie het een mooi kaartje vinden en zou het leuk vinden als je een reactie achterlaat. 

De volgende in deze blog hop is Monique Bos. Ik ben benieuwd wat zij voor bloemigproject heeft gemaakt. Zij is al best lang bezig met het maken van verschillende soorten kaarten maken en sinds kort ook helemaal fan van de producten van Stampin' Up.

Ben je verdwaald in deze Blog Hop en wil je ook de nog de andere bloemige inspirate bijdragen zien van mijn teamgenootjes die ook mee doen aan onze maandelijkse Blog Hop, klik op hun naam en je komt op hun blog:

Ariana (hier ben je nu)

Monique
Annette
Yolande
Anke
Jacqueline

Wil je nou ook eens een kaartje of kado-doosje maken met de producten van Stampin' Up of technieken te leren? Neem dan contact met mij op via de mail of whatsapp:

  • ariana.arts.and.crafts@gmail.com
  • 06- 15689076

De eerst volgende mee-besteldag is:

zaterdag 22 september 2018

Veel Liefs Ariana

Reacties

Populaire posts van deze blog

Leuke traktaties voor de Juffen en de Meesters

Wat een leuke en geinige set is de Playful Pals stempelset van Stampin'Up toch....
Amy had deze toen de voorjaarscatalogus uitkwam meteen uitgezocht...
Mama...die vind ik leuk, met die set wil ik graag cadeautjes maken om uit te kunnen delen met mijn verjaardag in de klas. 
Tja...wat doe je dan als moeder?? Luisteren naar je kind natuurlijk, want de Stampin'Up producten zijn dus zeker niet alleen voor Volwassenen. Maar ook zeer geschikt om met kinderen lekker saampjes te knutselen.

Zo gezegd zo gedaan!!! Afgelopen maand heb ik hem dan besteld, zodat we op tijd waren voor haar verjaardag om alles af te hebben. Want tja 26 kinderen...Poehee...wat een klus, maar wel een hele leuke klus. Meer hierover zal ik mijn volgende blog schrijven.

Maar ja...uitdeelcadeautjes voor de Kids...en de leraren dan??
Ook die worden natuurlijk getrakteerd met wat lekkers, want bij Amy op school is het de gewoonte dat ze langs de meesters en juffen van alle groepen gaan met een prachtige verjaardagskaart (…

Een dag met een Gouden randje #Bloghop-team-inky-bizz: trouwen

Na weken van voorbereiding was het donderdag 30-08-2018 eindelijk de prachtige Trouwdag van Marion (Kuipers)-van Eijsden een Teamgenootje van Team Inky Bizz en Henk Kuipers.
Voor deze bijzondere gelegenheid hebben we deze extra bloghop ingelast. Je bent hier begonnen of gekomen via mijn teamgenootje Jacqueline Bobeldijk . Marion had gevraagd of we wilde meehelpen met de voorbereiding en het aankleden van de Trouwlocatie voor deze bijzondere gebeurtenis. Ze had een speciaal bord gemaakt op Pinterest waar ze voorbeelden had gepind met haar wensen voor de aankleding van de Trouwlocatie. Natuurlijk hebben we daar volmondig op "ja" gezegd, zodat zij zich op andere dingen kon richten en ze niet zelf alles hoefde te maken. Natuurlijk heeft ze ook zelf veel gemaakt....zoals bijvoorbeeld prachtige grote bloemen. We hebben met elkaar van alles gemaakt....van aankleding van mooie vaasjes tot tisseudoosjes en een Tijdcapsule voor "Mooie Wensen" voor het Bruidspaar. En natuurl…