Doorgaan naar hoofdcontent

Creatieve Januari day 7 van #TeaminkyBizz #jdsc

Hai allemaal,

In deze maand wil ik proberen om weer wat meer van mijn werk te laten zien, het was namelijk al een tijdje stil geweest op mijn Blog. Met mijn team van Stampin' Up InkyBizz ben ik de uitdaging aangegaan om elke dag wat Creatiefs te laten zien met een prachtige lijst met uitdagingen.
Inmiddels heb ik op mijn Facebook pagina (klik hier voor de link naar mijn Facebook pagina) al wat projecten laten zien, maar ook hier op mijn Blog wil ik jullie inspireren met de geweldige nieuwe producten van Stampin' Up en de uitdagingen laten zien.
Dit keer heb ik gekozen voor nummer 25 van onze lijst: Gebruik een achtergrond stempel
Tja, dat kan heel makkelijk zijn, maar ik wilde dit keer wat meer out de of the box denken om mezelf ook uit te dagen. Ik heb gekozen voor de achtergrond stempelset Bokeh Dots, deze bestaat uit 2 achtergrond stempels, waarvan ik er 1 heb gebruikt met de kleuren: Coastal Cabana, Crushed Curry en Highland Heather. Verder heb ik ook gekozen om de stempelset Lovely Lattice te gebruiken. Dit is een set van de Sale-A-Bration en met de nieuwe Cling stickers op de achterkant, waardoor je stempels goed op je Clearblok blijven zitten.
Als eerste ben ik begonnen om de achtergrond stempel te stempelen op Whisper White Cardstock in bovenstaande kleuren inkt, hier heb ik later strookjes van gesneden van een 1/2 inch en deze wat verspringend geplakt op mijn basiskaart in de kleur Petal Pink. Van de Chrushed Curry kleur heb ik een rondje uitgeponsd met de 2 inch pons en deze geplakt op Whisper White Cardstock en deze weer uitgeponsd met de Starburst pons.
De stempelset Lovely Lattice vind ik van zichzelf al prachtig en deze heb ik om ook weer rust te brengen in mijn kaart gewoon met Stazon (zwarte waterproof inkt) gestempeld op Whisper White Cardstock. De bloemen heb ik hierna uitgekipt...ook wel in het Engels Fussy Cutting genoemd.

Na dit alles heb ik op het Crushed Curry rondje nog een mooie tekst uit de Nederlandse stempelset "In de Bloementjes zetten" gestempeld, wederom met Stazon.
Om wat meer dimensie te krijgen heb ik de bloemen en het rondje op mijn basis geplakt met Dimensionals, waardoor ze net wat hoger liggen en hierdoor je meer diepte creëert.

Vind je de kaart ook net zo leuk als dat ik hem vind geworden? ?
Ik zou het dan erg waarderen als je een opmerking plaats.
Maar misschien heb je juist vragen over een van mijn gebruikte producten of over hoe je zelf zo'n kaart kan maken. Stel ze gerust en domme vragen bestaan in mijn ogen niet ;)

Bedankt dat je de moeite hebt genomen om te kijken op mijn Blog en hopelijk snel weer tot ziens!!

Veel Liefs Ariana

Volgende Mee-besteldatum is:
10 januari 2019

Reacties

Populaire posts van deze blog

Leuke traktaties voor de Juffen en de Meesters

Wat een leuke en geinige set is de Playful Pals stempelset van Stampin'Up toch....
Amy had deze toen de voorjaarscatalogus uitkwam meteen uitgezocht...
Mama...die vind ik leuk, met die set wil ik graag cadeautjes maken om uit te kunnen delen met mijn verjaardag in de klas. 
Tja...wat doe je dan als moeder?? Luisteren naar je kind natuurlijk, want de Stampin'Up producten zijn dus zeker niet alleen voor Volwassenen. Maar ook zeer geschikt om met kinderen lekker saampjes te knutselen.

Zo gezegd zo gedaan!!! Afgelopen maand heb ik hem dan besteld, zodat we op tijd waren voor haar verjaardag om alles af te hebben. Want tja 26 kinderen...Poehee...wat een klus, maar wel een hele leuke klus. Meer hierover zal ik mijn volgende blog schrijven.

Maar ja...uitdeelcadeautjes voor de Kids...en de leraren dan??
Ook die worden natuurlijk getrakteerd met wat lekkers, want bij Amy op school is het de gewoonte dat ze langs de meesters en juffen van alle groepen gaan met een prachtige verjaardagskaart (…

Team Inky Bizz Mini-Blog-Hop-Ariana's-Keuze:Bloemen

Hai hai iedereen, welkom op mijn blog. 

Je bent hier gestart of gekomen via mijn teamgenootje Jacqueline. Dit keer was het mijn beurt om een onderwerp te kiezen voor onze maandelijkse Blog Hop van Team Inky Bizz.  Ik ben dol op Bloemen (maar ja wie niet eigenlijk) 😉, dus een onderwerp kiezen was voor mij niet zo moeilijk. Wel is het een uitdaging geworden om een kaart te maken die ook nog eens passend is bij het aankomende seizoen: de Herfst.

Ik ben namelijk nooit zo van de wat donkere kleuren zoals jullie misschien in eerdere blogposten van mij hebben gemerkt.
Voor mijn kaart heb ik de veelzijdige stempelset: Pop of Petal gekozen met de bijhorende pons om de bloemen makkelijk uit te ponsen. De bloemen heb ik eerst gestempeld op Shimmery White Cardstock en daarna ingekleurd met een aqua painter. Voor het inkleuren heb ik de kleuren Calipso Coral, Cajun Craze en Blackberry Bliss gebruikt. Iedere keer voorzichtig een laagje. In de aqua painter doe ik ook altijd heel weinig water, zodat j…

Een dag met een Gouden randje #Bloghop-team-inky-bizz: trouwen

Na weken van voorbereiding was het donderdag 30-08-2018 eindelijk de prachtige Trouwdag van Marion (Kuipers)-van Eijsden een Teamgenootje van Team Inky Bizz en Henk Kuipers.
Voor deze bijzondere gelegenheid hebben we deze extra bloghop ingelast. Je bent hier begonnen of gekomen via mijn teamgenootje Jacqueline Bobeldijk . Marion had gevraagd of we wilde meehelpen met de voorbereiding en het aankleden van de Trouwlocatie voor deze bijzondere gebeurtenis. Ze had een speciaal bord gemaakt op Pinterest waar ze voorbeelden had gepind met haar wensen voor de aankleding van de Trouwlocatie. Natuurlijk hebben we daar volmondig op "ja" gezegd, zodat zij zich op andere dingen kon richten en ze niet zelf alles hoefde te maken. Natuurlijk heeft ze ook zelf veel gemaakt....zoals bijvoorbeeld prachtige grote bloemen. We hebben met elkaar van alles gemaakt....van aankleding van mooie vaasjes tot tisseudoosjes en een Tijdcapsule voor "Mooie Wensen" voor het Bruidspaar. En natuurl…