Doorgaan naar hoofdcontent

Het is weer de leukste tijd van het Stampin' Up jaar....de Sale-A-Bration is weer begonnen!!!

Elk jaar is er een super leuke periode bij Stampin' Up....de Sale-A-Bration!
3 Maanden lang kan je gratis producten verdienen bij iedere bestelling van €60,- of  €120,- en als je instapt als Demonstrator (waarbij je korting krijgt op de producten van Stampin' Up, maar ook heel veel andere extra's krijgt) NU nog meer krijgt voor je instap geld dan normaal.
Met dit jaar wel een hele bijzondere optionele aanbieding, welke echt exclusief is voor Demonstrators deze geweldige Craft&Tote Bag
Klik hier voor filmpje van de tasJe mag dus zo wie zo voor €55,- meer dan normaal bij instappen als Demonstrator producten uitzoeken. Hoe leuk is dat? 

Wil je puur voor je hobby instappen en niet zelf workshops plannen of producten aan andere verkopen en vind je het gewoon leuk om met de producten van Stampin' Up aan de slag te gaan en je collectie uit te breiden? Ook dat is mogelijk!! 
Er zijn namelijk geen kleine letters, als je na een half jaar besluit om niet verder te gaan als demo, dan verdwijnt je demoschap automatisch als je verder niets meer aanschaft aan producten.

Hoe zit het nou met die gratis te verdienen producten??


Als je voor minimaal €60,- aan producten aanschaft dan mag je een gratis Level 1 product uit de Sale-A-Bration folder kiezen. Als je producten koopt t.w.v. €120,- dan mag je of 1 Level 2 product uitkiezen of 2 producten uit Level 1

Klik hier voor de Sale-A-Bration folder

Hier nog wat leuke filmpjes van de producten van de Sale-A-Bration klik gewoon op de naam:

Ik hoop dat alle informatie over de Leukste tijd van het Stampin' Up jaar duidelijk is voor jullie, mocht je nog vragen hebben neem dan contact met me op via mijn mail of via een telefoontje:
ariana.arts.and.crafts@gmail.com
06-15689076

Veel Liefs Ariana

Volgende Mee-besteldatum is:
10 januari 2019


Reacties

Populaire posts van deze blog

Leuke traktaties voor de Juffen en de Meesters

Wat een leuke en geinige set is de Playful Pals stempelset van Stampin'Up toch....
Amy had deze toen de voorjaarscatalogus uitkwam meteen uitgezocht...
Mama...die vind ik leuk, met die set wil ik graag cadeautjes maken om uit te kunnen delen met mijn verjaardag in de klas. 
Tja...wat doe je dan als moeder?? Luisteren naar je kind natuurlijk, want de Stampin'Up producten zijn dus zeker niet alleen voor Volwassenen. Maar ook zeer geschikt om met kinderen lekker saampjes te knutselen.

Zo gezegd zo gedaan!!! Afgelopen maand heb ik hem dan besteld, zodat we op tijd waren voor haar verjaardag om alles af te hebben. Want tja 26 kinderen...Poehee...wat een klus, maar wel een hele leuke klus. Meer hierover zal ik mijn volgende blog schrijven.

Maar ja...uitdeelcadeautjes voor de Kids...en de leraren dan??
Ook die worden natuurlijk getrakteerd met wat lekkers, want bij Amy op school is het de gewoonte dat ze langs de meesters en juffen van alle groepen gaan met een prachtige verjaardagskaart (…

Team Inky Bizz Mini-Blog-Hop-Ariana's-Keuze:Bloemen

Hai hai iedereen, welkom op mijn blog. 

Je bent hier gestart of gekomen via mijn teamgenootje Jacqueline. Dit keer was het mijn beurt om een onderwerp te kiezen voor onze maandelijkse Blog Hop van Team Inky Bizz.  Ik ben dol op Bloemen (maar ja wie niet eigenlijk) 😉, dus een onderwerp kiezen was voor mij niet zo moeilijk. Wel is het een uitdaging geworden om een kaart te maken die ook nog eens passend is bij het aankomende seizoen: de Herfst.

Ik ben namelijk nooit zo van de wat donkere kleuren zoals jullie misschien in eerdere blogposten van mij hebben gemerkt.
Voor mijn kaart heb ik de veelzijdige stempelset: Pop of Petal gekozen met de bijhorende pons om de bloemen makkelijk uit te ponsen. De bloemen heb ik eerst gestempeld op Shimmery White Cardstock en daarna ingekleurd met een aqua painter. Voor het inkleuren heb ik de kleuren Calipso Coral, Cajun Craze en Blackberry Bliss gebruikt. Iedere keer voorzichtig een laagje. In de aqua painter doe ik ook altijd heel weinig water, zodat j…

Een dag met een Gouden randje #Bloghop-team-inky-bizz: trouwen

Na weken van voorbereiding was het donderdag 30-08-2018 eindelijk de prachtige Trouwdag van Marion (Kuipers)-van Eijsden een Teamgenootje van Team Inky Bizz en Henk Kuipers.
Voor deze bijzondere gelegenheid hebben we deze extra bloghop ingelast. Je bent hier begonnen of gekomen via mijn teamgenootje Jacqueline Bobeldijk . Marion had gevraagd of we wilde meehelpen met de voorbereiding en het aankleden van de Trouwlocatie voor deze bijzondere gebeurtenis. Ze had een speciaal bord gemaakt op Pinterest waar ze voorbeelden had gepind met haar wensen voor de aankleding van de Trouwlocatie. Natuurlijk hebben we daar volmondig op "ja" gezegd, zodat zij zich op andere dingen kon richten en ze niet zelf alles hoefde te maken. Natuurlijk heeft ze ook zelf veel gemaakt....zoals bijvoorbeeld prachtige grote bloemen. We hebben met elkaar van alles gemaakt....van aankleding van mooie vaasjes tot tisseudoosjes en een Tijdcapsule voor "Mooie Wensen" voor het Bruidspaar. En natuurl…