maandag 8 januari 2018

Yeah!!! Het is Sale-A-Bration tijd bij Stampin'Up.........kom je ook kijken naar de geweldige nieuwe prodcuten!


Het is weer de leukste tijd van het jaar bij Stampin'Up!!!

Want wie wil er nou niet gratis producten bij een bestelling. Elk jaar is het bij Stampin'Up in de maanden Januari, Februari en Maart Sale-A-Bration en komt in Januari de nieuwe Voorjaars/Zomercatalogus uit. 

En ik moet zeggen, dit jaar zijn er wel hele gave leuke producten gratis te verkrijgen bij je bestelling van 60 euro of meer. Zo is er voor het eerst ook een Nederlandse set te verkrijgen....hoe leuk is dat!!Er zijn verschillende mogelijkheden om deze gratis producten (welke alleen tijdens de Sale-A-Bration te verkrijgen zijn en dus uniek zijn) te bemachtigen.


Dit jaar hebben ze het iets anders gedaan dan voorgaande jaren, ze werken met product Levels:  • Als je een bestelling plaatst voor minimaal €60 , dan mag je een Level 1 product gratis uitzoeken
  • Als je een bestelling plaatst voor minimaal €120, dan mag je een Level 2 product gratis uitzoeken of 2x Level 1 producten
  • Als je een bestelling plaatst voor minimaal €180, dan mag je zelfs een Level 1 en 2 product gratis uitzoeken of 3x Level 1 producten.

Ook kan je tijdens de Sale-A-Bration op een leuke manier ook demo worden met extra voordelen in deze periode. Zo mag je boven je standaard starters kit (kost 129 euro, maar zoek uit voor 175 euro aan producten) 2 extra stempels uitzoeken ongeacht de prijs (dat kan dan een meerwaarde geven van 122 euro). 

Bovendien krijg je als Demo standaard 20% korting op je bestelling. Dit zijn dus erg leuke voordelen. Lijkt je dit ook wat en wil je nog meer informatie neem dan contact met mij op voor de mogelijkheden en voor eventuele hulp bij het samenstellen van je starterskit, zodat je meteen aan de slag kan.Of vind je het leuk om in een ongedwongen sfeer kennis te maken met Stampin'Up en lijkt het je leuk om een party te houden samen met vriendinnen waarbij jij de gastvrouw bent en word er tijdens de party producten verkocht ter minimale waarde van 275 euro, dan mag je voor 27 euro extra producten uitkiezen. 

Ik hoop dat ik jullie inmiddels al wat nieuwsgierig heb gemaakt naar de leuke gratis producten, dus daarom kan je hieronder wat filmpjes bekijken van de leuke producten.
Op mijn Blog kan je ook de nieuwe Voorjaars/Zomercatalogus en de Sale-ABration folder vinden en natuurlijk de Jaarcatalogus waar ook ontzettend veel leuke producten in staan.


En mocht je nou niet de folders kunnen vinden, hier kan je ze ook inkijken. Wil je graag een papieren exemplaar, ook dat is natuurlijk mogelijk. Stuur me een berichtje en ik zorg dat je er 1 krijgt.

 Sale-A-Bration Folder


Ik hoop dat ik jullie voor nu voldoende heb geïnformeerd.
Heb je nog vragen of wil je graag hulp met uitkiezen van producten/bestelling, schroom dan niet om contact met mij op te nemen via mijn mail:
ariana.arts.and.crafts@gmail.com of via mijn gsm: 0615689076

Veel Liefs, Ariana