Doorgaan naar hoofdcontent

Yeah!!! Het is Sale-A-Bration tijd bij Stampin'Up.........kom je ook kijken naar de geweldige nieuwe prodcuten!


Het is weer de leukste tijd van het jaar bij Stampin'Up!!!

Want wie wil er nou niet gratis producten bij een bestelling. Elk jaar is het bij Stampin'Up in de maanden Januari, Februari en Maart Sale-A-Bration en komt in Januari de nieuwe Voorjaars/Zomercatalogus uit. 

En ik moet zeggen, dit jaar zijn er wel hele gave leuke producten gratis te verkrijgen bij je bestelling van 60 euro of meer. Zo is er voor het eerst ook een Nederlandse set te verkrijgen....hoe leuk is dat!!Er zijn verschillende mogelijkheden om deze gratis producten (welke alleen tijdens de Sale-A-Bration te verkrijgen zijn en dus uniek zijn) te bemachtigen.


Dit jaar hebben ze het iets anders gedaan dan voorgaande jaren, ze werken met product Levels:  • Als je een bestelling plaatst voor minimaal €60 , dan mag je een Level 1 product gratis uitzoeken
  • Als je een bestelling plaatst voor minimaal €120, dan mag je een Level 2 product gratis uitzoeken of 2x Level 1 producten
  • Als je een bestelling plaatst voor minimaal €180, dan mag je zelfs een Level 1 en 2 product gratis uitzoeken of 3x Level 1 producten.

Ook kan je tijdens de Sale-A-Bration op een leuke manier ook demo worden met extra voordelen in deze periode. Zo mag je boven je standaard starters kit (kost 129 euro, maar zoek uit voor 175 euro aan producten) 2 extra stempels uitzoeken ongeacht de prijs (dat kan dan een meerwaarde geven van 122 euro). 

Bovendien krijg je als Demo standaard 20% korting op je bestelling. Dit zijn dus erg leuke voordelen. Lijkt je dit ook wat en wil je nog meer informatie neem dan contact met mij op voor de mogelijkheden en voor eventuele hulp bij het samenstellen van je starterskit, zodat je meteen aan de slag kan.Of vind je het leuk om in een ongedwongen sfeer kennis te maken met Stampin'Up en lijkt het je leuk om een party te houden samen met vriendinnen waarbij jij de gastvrouw bent en word er tijdens de party producten verkocht ter minimale waarde van 275 euro, dan mag je voor 27 euro extra producten uitkiezen. 

Ik hoop dat ik jullie inmiddels al wat nieuwsgierig heb gemaakt naar de leuke gratis producten, dus daarom kan je hieronder wat filmpjes bekijken van de leuke producten.
Op mijn Blog kan je ook de nieuwe Voorjaars/Zomercatalogus en de Sale-ABration folder vinden en natuurlijk de Jaarcatalogus waar ook ontzettend veel leuke producten in staan.


En mocht je nou niet de folders kunnen vinden, hier kan je ze ook inkijken. Wil je graag een papieren exemplaar, ook dat is natuurlijk mogelijk. Stuur me een berichtje en ik zorg dat je er 1 krijgt.

 Sale-A-Bration Folder


Ik hoop dat ik jullie voor nu voldoende heb geïnformeerd.
Heb je nog vragen of wil je graag hulp met uitkiezen van producten/bestelling, schroom dan niet om contact met mij op te nemen via mijn mail:
ariana.arts.and.crafts@gmail.com of via mijn gsm: 0615689076

Veel Liefs, Ariana

Populaire posts van deze blog

Sale-A-Bration Mini Bloghop

Hallo en Welkom bij deze mini-bloghop van team Inky Bizz. 
In deze bloghop gaan we werken met de producten uit de Sale-a-Bration en laten we zien dat je met enkele mooie stempelmaterialen en zo'n Sale-a-Bration Cadeau al heel snel leuke en mooie dingen kunt maken.Je bent hier net begonnen met de bloghop, of je bent hier gekomen via mijn teamgenoot Yolande Greve-Nijssen

Het Sale-A-Bration Cadeau dat ik heb gekozen uit de ontzettend leuke cadeau's... (wat was dat toch moeilijk kiezen :))  is de Stempelset Happy Wishes...en jawel hij is er ook in het Nederlands!!! 
Hoe leuk is dat.... en ja ik heb natuurlijk deze Nederlandse set gekozen ipv de Engelse versieVoor mijn kaartjes heb ik de kleuren Fresh Fig, Tranquile Tide en Berry Burst uit de In Colors van 2017-2019 gebruikt. Dit zijn 5 kleuren inkt met bijpassend cardstock. De inkt is verkrijgbaar zowel in Inktpads als in markers. 

Ik heb eerst de Cardstock op maat gesneden voor een kaartje. Dat kun je doen door een A4 cardstock horiz…

Leuke traktaties voor de Juffen en de Meesters

Wat een leuke en geinige set is de Playful Pals stempelset van Stampin'Up toch....
Amy had deze toen de voorjaarscatalogus uitkwam meteen uitgezocht...
Mama...die vind ik leuk, met die set wil ik graag cadeautjes maken om uit te kunnen delen met mijn verjaardag in de klas. 
Tja...wat doe je dan als moeder?? Luisteren naar je kind natuurlijk, want de Stampin'Up producten zijn dus zeker niet alleen voor Volwassenen. Maar ook zeer geschikt om met kinderen lekker saampjes te knutselen.

Zo gezegd zo gedaan!!! Afgelopen maand heb ik hem dan besteld, zodat we op tijd waren voor haar verjaardag om alles af te hebben. Want tja 26 kinderen...Poehee...wat een klus, maar wel een hele leuke klus. Meer hierover zal ik mijn volgende blog schrijven.

Maar ja...uitdeelcadeautjes voor de Kids...en de leraren dan??
Ook die worden natuurlijk getrakteerd met wat lekkers, want bij Amy op school is het de gewoonte dat ze langs de meesters en juffen van alle groepen gaan met een prachtige verjaardagskaart (…

Cards in a box #leuk-idee-met-dsp

Met een paar teamgenootjes hebben we besloten om jullie lekker te voorzien van veel inspiratie door verschillende projectjes te maken met het Designer Series Paper oftewel DSP van Stampin'Up, want tja......wat kan je nou precies allemaal met het DSP?? Nou....heel erg veel!!

In de gehele maand Juli zijn er verschillende DSP in de actie 4 halen = 3 betalen

En juist met deze DSP willen we jullie inspireren met verschillende creaties, dus hou onze blog's in de gaten....


Ik heb gekozen om met het DSP Garden Impressions aan de gang te gaan.

Van dit prachtige DSP heb ik een doosje (box) gemaakt, waar je tevens bijpassende kaarten in kan bewaren. Zo heb je meteen een voorraad kaarten die je ook nog eens in een prachtig doosje kan bewaren...hoe leuk is dat!!

Deze Garden Impressions DSP wordt geleverd in de maat 6 x 6 inch (15.24 x 15,24 cm). Elk blaadje is dubbelzijdig bedrukt met aan elke zijde een andere print. En van elke print zitten 4 blaadjes in een pak. Dus meer dan genoeg om hele le…