Over mij

Hoi en welkom op mijn Blog!
Ik ben Ariana, moeder van een prachtige dochter Amy en getrouwd met Peter.
We wonen in het heerlijk rustige Asperen in Gelderland (ligt tegen zuid-holland en Utrecht aan). Vlakbij de bekende Glasstad Leerdam en de rivier de Linge waar je in de zomer heerlijk kan fietsen en wandelen.Ik ben part-time moeder en werk als Verpleegkundige in verschillende Ziekenhuizen bij mij in de regio via een Detacheringsbureau. Het fijne hieraan is dat ik zelf kan bepalen wanneer ik werk, ondanks dat ik gewoon een vast contract heb met vaste uren. Ook zie ik hierdoor verschillende instellingen en afdelingen wat het werk voor mij erg afwisselend maakt. Iets wat ik erg belangrijk vind. 


Buiten mijn werk en gezin vind ik het leuk om Creatief bezig te zijn. Zowel met kaarten maken en creatieve fotoalbums door gebruik te maken van inkt, cardstock en gave stempels en andere materialen. 

Daarbij doe ik ook graag aan Bijbeljournaling waarbij de producten van Stampin'Up goed van pas komen en zeer bruikbaar zijn. 

En natuurlijk ben ik ook graag samen met mijn dochter creatief bezig, welke ook zeer Creatief is en graag knutselt. Dus ook van mijn dochter Amy zullen jullie toch af en toe een Creatie voorbij zien komen.Mijn Starters pakket van toen ik Demo werd bij Stampin'Up boordevol met leuke hebbedingetjes :)