Doorgaan naar hoofdcontent

Sale-A-Bration Mini Bloghop

Hallo en Welkom bij deze mini-bloghop van team Inky Bizz. 

In deze bloghop gaan we werken met de producten uit de Sale-a-Bration en laten we zien dat je met enkele mooie stempelmaterialen en zo'n Sale-a-Bration Cadeau al heel snel leuke en mooie dingen kunt maken.Je bent hier net begonnen met de bloghop, of je bent hier gekomen via mijn teamgenoot Yolande Greve-Nijssen

Het Sale-A-Bration Cadeau dat ik heb gekozen uit de ontzettend leuke cadeau's... (wat was dat toch moeilijk kiezen :))  is de Stempelset Happy Wishes...en jawel hij is er ook in het Nederlands!!! 
Hoe leuk is dat.... en ja ik heb natuurlijk deze Nederlandse set gekozen ipv de Engelse versieVoor mijn kaartjes heb ik de kleuren Fresh Fig, Tranquile Tide en Berry Burst uit de In Colors van 2017-2019 gebruikt. Dit zijn 5 kleuren inkt met bijpassend cardstock. De inkt is verkrijgbaar zowel in Inktpads als in markers. 

Ik heb eerst de Cardstock op maat gesneden voor een kaartje. Dat kun je doen door een A4 cardstock horizontaal precies door het midden te snijden. Je kan dan 2 kaartjes hiervan maken.
Daarna heb ik Wispher Withe Cardstock gesneden op 9,5 cm x 14,5 cm. Dit is de basis voor mijn kaartje.

Voor de Ovalen waar ik ook de grote tekst Fijne op heb gestempeld heb ik de Stitched Shapes Framelits gebruikt. Natuurlijk kan je ook een leuke kaart maken zonder deze Ovalen Framelits. Omdat ik mijn kaart nog iets verder wilde aankleden heb ik nog een andere stempelset gebruikt: Timeless Textures.
Dit is een stempelset die ik erg graag gebruik, omdat je met deze set leuke achtergrondjes kan maken, maar ook net even wat extra's kan geven aan een kaart zoals ik nu gedaan heb.
Zoals je ziet kan je met weinig materialen al snel zo'n leuke en simpele kaart maken. 

Wil je ook deze leuke Sale-A-Bration Cadeau in je bezit krijgen dan heb ik een leuke kit samengesteld waarbij je meteen aan de slag kan en ook o.a. deze leuke kaartjes mee kan maken en nog veel meer natuurlijk. 
Neem voor meer informatie over deze kit contact met mij op.

Wil je zelf producten uitkiezen en deze leuke stempelset bemachtigen of misschien juist een andere fanatische Sale-A-Bration Cadeau, kies dan voor minimaal 60 euro aan producten uit of 120 euro (-->zodat je deze Nederlandse stempelset kan kiezen).

Ben je ook zo nieuwsgierig geworden naar de andere cadeau's en wat je o.a. met deze andere Sale-A-Bration Cadeau's kan doen?

Hop dan gezellig verder naar mijn Teamgenootje Jaqueline Bobeldijk-Schilder door op haar naam te klikken. 
Zij is sinds ongeveer een jaar mijn Teamgenootje en maakt ontzettend leuke dingen met de producten van Stampin'Up.

De materialen die ik heb gebruikt:
  • Cardstock In Colors 2017-2019: Tranquile Tide, Berry Burst en Fresh Fig
  • Cardstock Whisper White
  • In Color Classic Stampin pads: Tranquile Tide, Berry Burst en Fresh Fig
  • Stitched Shapes Framelits
  • Timeless Textures
  • En natuurlijk het Sale-A-Bration Cadeau Beste Wensen!


Overige materialen:


Hier nog de links van al mijn teamgenootjes die deelnemen aan deze Sale-A-Bration Mini Bloghop:

Annette Elias
Yolande Grijve-Nijssen
Jaqueline Bobeldijk-Schilder

Veel Liefs en Hop plezier, Ariana

Reacties

Populaire posts van deze blog

Leuke traktaties voor de Juffen en de Meesters

Wat een leuke en geinige set is de Playful Pals stempelset van Stampin'Up toch....
Amy had deze toen de voorjaarscatalogus uitkwam meteen uitgezocht...
Mama...die vind ik leuk, met die set wil ik graag cadeautjes maken om uit te kunnen delen met mijn verjaardag in de klas. 
Tja...wat doe je dan als moeder?? Luisteren naar je kind natuurlijk, want de Stampin'Up producten zijn dus zeker niet alleen voor Volwassenen. Maar ook zeer geschikt om met kinderen lekker saampjes te knutselen.

Zo gezegd zo gedaan!!! Afgelopen maand heb ik hem dan besteld, zodat we op tijd waren voor haar verjaardag om alles af te hebben. Want tja 26 kinderen...Poehee...wat een klus, maar wel een hele leuke klus. Meer hierover zal ik mijn volgende blog schrijven.

Maar ja...uitdeelcadeautjes voor de Kids...en de leraren dan??
Ook die worden natuurlijk getrakteerd met wat lekkers, want bij Amy op school is het de gewoonte dat ze langs de meesters en juffen van alle groepen gaan met een prachtige verjaardagskaart (…

Een "Kikker" kadootje voor een jarige job #inspiratieopzondag #Sale-A-Bration2019

Hai lieve bezoekers van mijn blog,  Het is weer eens tijd voor inspiratie met de geweldige Sale-A-Bration items die op dit moment tot eind maart nog verkrijgbaar zijn bij een minimale order van €60,- Ik heb gebruik gemaakt van de stempelset "So Hoppy Together", dit is een Level 1 item, klik hier voor meer informatie over de Sale-A-Bration.
Dus bij een minimale order van €60,- kan je deze al in je bezit krijgen. Het is een stempelset in de geweldige nieuwe Cling vorm, dus een stempelset welke clear is, maar welke nu ook met de stickers erop blijft plakken aan je Clearblocks.
Wat ik zo leuk vind is dat je deze set voor verschillende gelegenheden kan gebruiken en voor alle Leeftijden geschikt is. Dit kadootje was dan voor een prachtig 4 jarig jongetje, welke er super blij mee was. Ik heb er dit keer een leuke snoepverpakking van gemaakt...met jawel de bekende snoepkikkertjes (Wie is hier nou niet dol op -)..inclusief een Giftcard, zodat de jarige zelf ook nog een kado kan uit …

Mijn Time-Out en Swaps voor Demodag 2019

Hoi Allemaal,

Het is alweer heel lang gelden dat ik hier wat op mijn Blog heb geplaatst.
Door persoonlijke omstandigheden heb ik mijn Blog laten versloffen en heb ik afgelopen Mei de moeilijke beslissing genomen om te stoppen als Demonstratrice van Stampin' Up.

Toen ik alles weer persoonlijk op orde had en vakantie had gehad, begon het toch weer te kriebelen.
Ik mistte de contacten die ik had gekregen via Stampin' Up, de gezellige bijeenkomsten met andere Demonstratrices en het feit dat ik niet meer zelf producten kon bestellen maar dit bij een andere Demonstratrice zou moeten doen. Dus ben ik in Augustus toen er een ontzettend leuke aanbieding was weer ingestapt.


In de tussentijd heb ik zeker qua Creativiteit niet stilgezeten.
Sinds afgelopen April geef ik regelmatig Workshops bij ons hier in het Dorpshuis in Asperen, zo'n 1 a 2 maal per maand en op verzoek heb ik laatst ook inhoud gegeven aan een kinderfeestje. Hier zal ik later in een andere post iets meer over vertellen.
Over …