woensdag 20 januari 2016

***Actie, discount, korting*** van Stampin'Up

Zoals sommige van jullie al weten, maar andere misschien nog niet, zijn er elke week nieuwe, leuke en interessante aanbiedingen van Stampin'Up.

Op woensdag gaan de nieuwe Weekly Deals altijd weer in.
Wie weet zit er wat voor je bij!!!Klik Hier om naar de Weekly Deals te gaan.

Voor mij is het 1e artikel om te bestellen in ieder geval de handige Fast Fuse adhesive refill. Ik gebruik de Fast Fuse adhesive regelmatig...dus deze Refill komt zeer van pas

Erg handig om deze op voorraad te hebben, zodat je niet halverwege je creatieve activiteit moet stoppen omdat je adhesive op is...heb dat weleens gehad en ooh wat baalde ik toen zeg

Ik gebruik ze bijvoorbeeld om kado-tasjes of Kado-doosjes mee in elkaar te zetten en het houd ook echt goed.

Zo'n tasje is trouwens erg snel en makkelijk te makkelijk met de Giftbag-punchboard en de doosjes met de Giftbox-punchboard van Stampin'Up. Binnen 10 minuten heb je zo'n tasje of box dan in elkaar gezet.
En kan je dus snel en makkelijk een leuke attentie maken voor iemand...Je hoeft er alleen nog maar een labeltje ofzo aan te doen met een mooi lintje ofzo en er wat lekkers in te doen....

Bijvoorbeeld: eigen door je kind gebakken koekjes voor Oma of lekkere chocolaatjes...zo'n eigen gemaakt presentje is toch geweldig om weg te geven en juist om te ontvangen .
Binnenkort zal ik een voorbeeldje hiervan plaatsen.

Maar voor nu eerst.....de aanbiedingen!!!!

Natuurlijk zijn De Hamburger Box Bigz Xl Die en Berry Basket Bigz L Die nu ook in de aanbieding! (Te gebruiken met de Big Shot)
En ook deze zijn natuurlijk ook zeer makkelijk te maken en perfect om te vullen met een valentijnscadeautje of met chocolade-eitjes voor de paasdagen!

Vergeet natuurlijk ook niet de Vintage Faceted Designer Buttons. ..deze zijn erg leuk om met een mooi touwtje en labeltje te bevestigen aan je box.

Ben benieuwd wat jullie Favorieten zijn!?

Liefs Ariana