Doorgaan naar hoofdcontent

Er is weer een nieuwe periode aangebroken....de Sale-A-Bration periode is geëindigd EN er komen veranderingen voor de Weekly Deals

Helaas is de Sale-A-Bration periode nu echt sinds 31 maart voorbij!!

Maar niet getreurd er komt weer een spannende tijd aan....de aankomende nieuwe catalogus welke in juni zal verschijnen...leuk,leuk en nog eens leuk en spannend. 

Ik ben zeer benieuwd naar wat voor mooie Stempel sets en Designerpapier Stampin'Up gaat komen!!
De lancering van de nieuwe catalogus voor ons Demo's zal 16 April zijn tijdens het On Stage Evenement in Amsterdam waar veel van mijn mede Demo's aanwezig zullen zijn.
Daar heb ik natuurlijk SUper veel zin in!

Ook in de Weekly Deals zal er het een en ander gaan veranderen.

Vanaf vandaag zijn er nog 2 Rondes met Weekly Deals. Dus vandaag zijn er weer nieuwe op de website van Stampin'Up geplaatst en 13 april zal de laatste ronde van nieuwe Weekly Deals zijn.
Per 19 April zullen ze niet meer terugkomen.


De reden dat Weekly Deals in het leven waren geroepen was om de voorraad van producten die in grote getale op voorraad waren te reduceren. Doordat de Voorraad nu beter is gereguleerd bij het Stampin'Up hoofdkantoor, hebben ze minder overdaad van sommige producten liggen.


Daarom heeft Stampin'Up besloten de Weekly Deals te stoppen, maar niet getreurd Stampin'Up zal Stampin'Up niet zijn als ze er niet iets anders voor terug zouden laten komen.

Wat natuurlijk voor jullie als klant zeer aantrekkelijk zal zijn!!

Er zullen regelmatig Special Offers worden aangeboden, deze zullen eens in de paar maanden verschijnen. Zo zullen ze nog steeds een te grote voorraad bij het Stampin'Up kantoor kunnen reduceren. Het zal dan ook gaan over meerdere producten en de korting zal waarschijnlijk ook nog hoger zijn. Dat is natuurlijk altijd leuk. Ben zelf namelijk erg dol op kortingen en zeg nou zelf....wie niet :)))


Veel Liefs, Ariana
Reacties

Populaire posts van deze blog

Leuke traktaties voor de Juffen en de Meesters

Wat een leuke en geinige set is de Playful Pals stempelset van Stampin'Up toch....
Amy had deze toen de voorjaarscatalogus uitkwam meteen uitgezocht...
Mama...die vind ik leuk, met die set wil ik graag cadeautjes maken om uit te kunnen delen met mijn verjaardag in de klas. 
Tja...wat doe je dan als moeder?? Luisteren naar je kind natuurlijk, want de Stampin'Up producten zijn dus zeker niet alleen voor Volwassenen. Maar ook zeer geschikt om met kinderen lekker saampjes te knutselen.

Zo gezegd zo gedaan!!! Afgelopen maand heb ik hem dan besteld, zodat we op tijd waren voor haar verjaardag om alles af te hebben. Want tja 26 kinderen...Poehee...wat een klus, maar wel een hele leuke klus. Meer hierover zal ik mijn volgende blog schrijven.

Maar ja...uitdeelcadeautjes voor de Kids...en de leraren dan??
Ook die worden natuurlijk getrakteerd met wat lekkers, want bij Amy op school is het de gewoonte dat ze langs de meesters en juffen van alle groepen gaan met een prachtige verjaardagskaart (…

Cards in a box #leuk-idee-met-dsp

Met een paar teamgenootjes hebben we besloten om jullie lekker te voorzien van veel inspiratie door verschillende projectjes te maken met het Designer Series Paper oftewel DSP van Stampin'Up, want tja......wat kan je nou precies allemaal met het DSP?? Nou....heel erg veel!!

In de gehele maand Juli zijn er verschillende DSP in de actie 4 halen = 3 betalen

En juist met deze DSP willen we jullie inspireren met verschillende creaties, dus hou onze blog's in de gaten....


Ik heb gekozen om met het DSP Garden Impressions aan de gang te gaan.

Van dit prachtige DSP heb ik een doosje (box) gemaakt, waar je tevens bijpassende kaarten in kan bewaren. Zo heb je meteen een voorraad kaarten die je ook nog eens in een prachtig doosje kan bewaren...hoe leuk is dat!!

Deze Garden Impressions DSP wordt geleverd in de maat 6 x 6 inch (15.24 x 15,24 cm). Elk blaadje is dubbelzijdig bedrukt met aan elke zijde een andere print. En van elke print zitten 4 blaadjes in een pak. Dus meer dan genoeg om hele le…

Team Inky Bizz Mini-Blog-Hop-Ariana's-Keuze:Bloemen

Hai hai iedereen, welkom op mijn blog. 

Je bent hier gestart of gekomen via mijn teamgenootje Jacqueline. Dit keer was het mijn beurt om een onderwerp te kiezen voor onze maandelijkse Blog Hop van Team Inky Bizz.  Ik ben dol op Bloemen (maar ja wie niet eigenlijk) 😉, dus een onderwerp kiezen was voor mij niet zo moeilijk. Wel is het een uitdaging geworden om een kaart te maken die ook nog eens passend is bij het aankomende seizoen: de Herfst.

Ik ben namelijk nooit zo van de wat donkere kleuren zoals jullie misschien in eerdere blogposten van mij hebben gemerkt.
Voor mijn kaart heb ik de veelzijdige stempelset: Pop of Petal gekozen met de bijhorende pons om de bloemen makkelijk uit te ponsen. De bloemen heb ik eerst gestempeld op Shimmery White Cardstock en daarna ingekleurd met een aqua painter. Voor het inkleuren heb ik de kleuren Calipso Coral, Cajun Craze en Blackberry Bliss gebruikt. Iedere keer voorzichtig een laagje. In de aqua painter doe ik ook altijd heel weinig water, zodat j…