Doorgaan naar hoofdcontent

De Zomer is bijna tot zijn eind gekomen en het is weer tijd om lekker te knutselen

Stampin'Up is terug met een Speciale actie!!

De Zomer is bijna tot zijn eind gekomen en het knutselseizoen is weer begonnen voor velen van de creatievelingen onder ons. En voor sommige is er natuurlijk nooit rust geweest.

Zelf ben ik momenteel erg druk met mijn werk als Verpleegkundige geweest en aan het oriĆ«nteren voor een andere baan in de zorgsector. Mijn baan als Verpleegkundige op de Neurologie afdeling wordt steeds zwaarder voor me en dan met name het lichamelijke deel. Hierdoor ben ik vaak erg moe en heb ik weinig tot geen tijd om mijn blog bij te houden helaas. 
Dus vandaar dat ik zo weinig helaas mijn blog kan bijhouden. 
Maar nu eindelijk is er weer eens blogpost van mij.

Al zou ik het liefst alleen maar met creatieve dingen bezig zijn en van mijn Hobby een echte baan willen maken ':). 
Nou ja...wie weet dat dit in de toekomst als nog mogelijk en haalbaar is. Ik blijf dus wel mijn droom hierin koesteren. 
Ik zeg altijd maar: Zeg nooit NOOIT, want je weet niet wat God voor plannen voor ons heeft. Hij is degene die weet welk pad je zal gaan.

Maar dat terzijde, ik heb niet helemaal Creatief stil gezeten gelukkig :) 
Ik heb deels in mijn vakantie aan een ontzettend leuke opdracht mogen werken voor een Bruidspaar. 
Hier zal ik hopelijk snel ook een blogpost overmaken.

Maar wat heeft Stampin'Up voor jullie klanten bedacht??
Nou...er zijn weer Special offers!! 

Dit zijn kortingen op artikelen waarvan de artikelen elke week anders zullen zijn:
  • De eerste artikelen zijn nog tot aankomende woensdag 7 september te bestellen. Ik doe dan ook woensdag 7 september een bestelling eruit, dus zit er nu iets voor je bij? Laat het me weten voor 16 uur 7 september!!
  • De Tweede reeks artikelen met korting zijn te verkrijgen van 8 tot en met 14 september
  • De laatste reeks artikelen met korting zijn te verkrijgen van 15 tot en met 21 september
Bestellen kan via de mail: ariana.arts.and.crafts@gmail.com 
Of neem telefonisch contact met mij op: 06-15689076
Of stuur een berichtje via mijn facebook pagina: Ariana Arts and Crafts by Stampin'Up

Heel veel liefs, ArianaHieronder zijn de aanbiedingen die nu nog geldig zijn tot 7 SeptemberPopulaire posts van deze blog

Sale-A-Bration Mini Bloghop

Hallo en Welkom bij deze mini-bloghop van team Inky Bizz. 
In deze bloghop gaan we werken met de producten uit de Sale-a-Bration en laten we zien dat je met enkele mooie stempelmaterialen en zo'n Sale-a-Bration Cadeau al heel snel leuke en mooie dingen kunt maken.Je bent hier net begonnen met de bloghop, of je bent hier gekomen via mijn teamgenoot Yolande Greve-Nijssen

Het Sale-A-Bration Cadeau dat ik heb gekozen uit de ontzettend leuke cadeau's... (wat was dat toch moeilijk kiezen :))  is de Stempelset Happy Wishes...en jawel hij is er ook in het Nederlands!!! 
Hoe leuk is dat.... en ja ik heb natuurlijk deze Nederlandse set gekozen ipv de Engelse versieVoor mijn kaartjes heb ik de kleuren Fresh Fig, Tranquile Tide en Berry Burst uit de In Colors van 2017-2019 gebruikt. Dit zijn 5 kleuren inkt met bijpassend cardstock. De inkt is verkrijgbaar zowel in Inktpads als in markers. 

Ik heb eerst de Cardstock op maat gesneden voor een kaartje. Dat kun je doen door een A4 cardstock horiz…

Leuke traktaties voor de Juffen en de Meesters

Wat een leuke en geinige set is de Playful Pals stempelset van Stampin'Up toch....
Amy had deze toen de voorjaarscatalogus uitkwam meteen uitgezocht...
Mama...die vind ik leuk, met die set wil ik graag cadeautjes maken om uit te kunnen delen met mijn verjaardag in de klas. 
Tja...wat doe je dan als moeder?? Luisteren naar je kind natuurlijk, want de Stampin'Up producten zijn dus zeker niet alleen voor Volwassenen. Maar ook zeer geschikt om met kinderen lekker saampjes te knutselen.

Zo gezegd zo gedaan!!! Afgelopen maand heb ik hem dan besteld, zodat we op tijd waren voor haar verjaardag om alles af te hebben. Want tja 26 kinderen...Poehee...wat een klus, maar wel een hele leuke klus. Meer hierover zal ik mijn volgende blog schrijven.

Maar ja...uitdeelcadeautjes voor de Kids...en de leraren dan??
Ook die worden natuurlijk getrakteerd met wat lekkers, want bij Amy op school is het de gewoonte dat ze langs de meesters en juffen van alle groepen gaan met een prachtige verjaardagskaart (…

Cards in a box #leuk-idee-met-dsp

Met een paar teamgenootjes hebben we besloten om jullie lekker te voorzien van veel inspiratie door verschillende projectjes te maken met het Designer Series Paper oftewel DSP van Stampin'Up, want tja......wat kan je nou precies allemaal met het DSP?? Nou....heel erg veel!!

In de gehele maand Juli zijn er verschillende DSP in de actie 4 halen = 3 betalen

En juist met deze DSP willen we jullie inspireren met verschillende creaties, dus hou onze blog's in de gaten....


Ik heb gekozen om met het DSP Garden Impressions aan de gang te gaan.

Van dit prachtige DSP heb ik een doosje (box) gemaakt, waar je tevens bijpassende kaarten in kan bewaren. Zo heb je meteen een voorraad kaarten die je ook nog eens in een prachtig doosje kan bewaren...hoe leuk is dat!!

Deze Garden Impressions DSP wordt geleverd in de maat 6 x 6 inch (15.24 x 15,24 cm). Elk blaadje is dubbelzijdig bedrukt met aan elke zijde een andere print. En van elke print zitten 4 blaadjes in een pak. Dus meer dan genoeg om hele le…