zondag 19 november 2017

Oh kom maar eens kijken wat er bij Stampin'Up! in de aanbieding is....


Oh kom maar eens kijken wat er bij Stampin'up! in de aanbieding is.
December is de feestmaand van het jaar waarbij natuurlijk mooie, aparte, lieve maar ook creatieve  kadootjes horen..En dat kan nu helemaal want er zijn super gave kortingen op stempels en andere mooie hebbe dingetjes.
Wil ook jij een van deze mooie spullen onder in je schoen(tje) of misschien onder de kerstboom...maak dan snel je lijstje en lever het in want dan kunnen de hulppietjes en kerstelfjes ermee aan de slag gaan.
Je wensenlijst wordt met zorg behandeld en ook mooi verpakt...maar wees er snel bij want anders moeten de hulppietjes of kerstelfjes je misschien teleurstellen want op=op.
Sommige aanbiedingen zijn alleen geldig op 20 november 2017 .
Hier komen de aanbedingen die alleen deze dag geldig zijn.
Lever je wensjes in voor 22.00 uur vanavond en dan zal de assistent van de hulppieten en kerstelfjes zorgen dat het bij hun komt.
De volgende aanbiedingen zijn de hele week (20 tot en met 26 november 2017) geldig maar ook hiervoor geld op=op..
En dan een heel mooie afsluiter op 27 november 2017 dan komen er nog èèn keer geweldige aanbiedingen erbij die alleen deze dag geldig zijn dus hou mijn blog goed in de gaten.
Er gaat op 26 november 2017 om 10.00 uur nog een extra bestelling weg om te zorgen dat iedereen zijn of haar spullen optijd binnen heeft.
Lieve groetjes Ariana