maandag 7 mei 2018

Nieuwe pre-release bundel Share What You Love en een prive- berichtje

Hallo lieve volgers van mijn Blog

Het is alweer een tijdje geleden dat ik wat geblogged heb. En dat komt door verschillende redenen.
Sinds september 2018 heb ik een andere baan in de zorg, welke mij meer vrijheid geeft, maar aan de andere kant ook meer van mij vraagt. 
Ik werk namelijk in de Flexpool van een Detacheringsbureau: TMI. 
Ontzettend leuk, maar vraagt ook het een en ander qua energie en omschakeling. Ik werk namelijk nu in verschillende instellingen. Dit is ontzettend leuk en afwisselend werk, maar vraagt dus ook het een en ander van mij. 
Verder ben ik recent opgenomen geweest in het Ziekenhuis ivm een overgeĆ«rfde aandoening: MIDD--> een stofwisselings-ziekte waarbij vroegtijdig Gehoorverlies en Diabetes "kan" optreden. 
Hierbij zit ook nog een ander nadeel aan deze aandoening: mijn energie is verlaagd. En dat merk ik ook, waardoor ik regelmatig geen tijd heb voor leuke dingen....zoals mijn blog bijhouden en mijn Hobby Creatief bezig zijn.
Tijdens mijn opname in het ziekenhuis heb ik verschillende onderzoeken gehad, waaronder ook 2 gehooronderzoeken. Van 1 onderzoek heb ik al de uitslag van en tja wat ik al dacht: mijn gehoor is zeker verminderd -;)
Binnenkort zal ik dus met gehoorapparaten gaan rondlopen. Jeaaah ;)

Maar genoeg van mijn prive-leven ;)

Vanaf 1 mei is de nieuwe bundel Share What you Love bundel te koop. Het is een prachtige bundel wat nu niet alleen exclusief voor Demo's vroegtijdig te verkrijgen is, maar ook voor jullie als klant!!!

Klik op onderstaande video voor de volledige Details:


Ben je net als ik enthousiast over deze bundel, neem dan contact met mij op.

Aankomende week ga ik proberen jullie wat projectjes te laten zien met wat ik gemaakt heb met deze prachtige bundel. (Als mijn energie dit toelaat;) )

Veel liefs Ariana