Doorgaan naar hoofdcontent

Nieuwe pre-release bundel Share What You Love en een prive- berichtje

Hallo lieve volgers van mijn Blog

Het is alweer een tijdje geleden dat ik wat geblogged heb. En dat komt door verschillende redenen.
Sinds september 2018 heb ik een andere baan in de zorg, welke mij meer vrijheid geeft, maar aan de andere kant ook meer van mij vraagt. 
Ik werk namelijk in de Flexpool van een Detacheringsbureau: TMI. 
Ontzettend leuk, maar vraagt ook het een en ander qua energie en omschakeling. Ik werk namelijk nu in verschillende instellingen. Dit is ontzettend leuk en afwisselend werk, maar vraagt dus ook het een en ander van mij. 
Verder ben ik recent opgenomen geweest in het Ziekenhuis ivm een overgeërfde aandoening: MIDD--> een stofwisselings-ziekte waarbij vroegtijdig Gehoorverlies en Diabetes "kan" optreden. 
Hierbij zit ook nog een ander nadeel aan deze aandoening: mijn energie is verlaagd. En dat merk ik ook, waardoor ik regelmatig geen tijd heb voor leuke dingen....zoals mijn blog bijhouden en mijn Hobby Creatief bezig zijn.
Tijdens mijn opname in het ziekenhuis heb ik verschillende onderzoeken gehad, waaronder ook 2 gehooronderzoeken. Van 1 onderzoek heb ik al de uitslag van en tja wat ik al dacht: mijn gehoor is zeker verminderd -;)
Binnenkort zal ik dus met gehoorapparaten gaan rondlopen. Jeaaah ;)

Maar genoeg van mijn prive-leven ;)

Vanaf 1 mei is de nieuwe bundel Share What you Love bundel te koop. Het is een prachtige bundel wat nu niet alleen exclusief voor Demo's vroegtijdig te verkrijgen is, maar ook voor jullie als klant!!!

Klik op onderstaande video voor de volledige Details:


Ben je net als ik enthousiast over deze bundel, neem dan contact met mij op.

Aankomende week ga ik proberen jullie wat projectjes te laten zien met wat ik gemaakt heb met deze prachtige bundel. (Als mijn energie dit toelaat;) )

Veel liefs Ariana 

Reacties

Populaire posts van deze blog

Leuke traktaties voor de Juffen en de Meesters

Wat een leuke en geinige set is de Playful Pals stempelset van Stampin'Up toch....
Amy had deze toen de voorjaarscatalogus uitkwam meteen uitgezocht...
Mama...die vind ik leuk, met die set wil ik graag cadeautjes maken om uit te kunnen delen met mijn verjaardag in de klas. 
Tja...wat doe je dan als moeder?? Luisteren naar je kind natuurlijk, want de Stampin'Up producten zijn dus zeker niet alleen voor Volwassenen. Maar ook zeer geschikt om met kinderen lekker saampjes te knutselen.

Zo gezegd zo gedaan!!! Afgelopen maand heb ik hem dan besteld, zodat we op tijd waren voor haar verjaardag om alles af te hebben. Want tja 26 kinderen...Poehee...wat een klus, maar wel een hele leuke klus. Meer hierover zal ik mijn volgende blog schrijven.

Maar ja...uitdeelcadeautjes voor de Kids...en de leraren dan??
Ook die worden natuurlijk getrakteerd met wat lekkers, want bij Amy op school is het de gewoonte dat ze langs de meesters en juffen van alle groepen gaan met een prachtige verjaardagskaart (…

Cards in a box #leuk-idee-met-dsp

Met een paar teamgenootjes hebben we besloten om jullie lekker te voorzien van veel inspiratie door verschillende projectjes te maken met het Designer Series Paper oftewel DSP van Stampin'Up, want tja......wat kan je nou precies allemaal met het DSP?? Nou....heel erg veel!!

In de gehele maand Juli zijn er verschillende DSP in de actie 4 halen = 3 betalen

En juist met deze DSP willen we jullie inspireren met verschillende creaties, dus hou onze blog's in de gaten....


Ik heb gekozen om met het DSP Garden Impressions aan de gang te gaan.

Van dit prachtige DSP heb ik een doosje (box) gemaakt, waar je tevens bijpassende kaarten in kan bewaren. Zo heb je meteen een voorraad kaarten die je ook nog eens in een prachtig doosje kan bewaren...hoe leuk is dat!!

Deze Garden Impressions DSP wordt geleverd in de maat 6 x 6 inch (15.24 x 15,24 cm). Elk blaadje is dubbelzijdig bedrukt met aan elke zijde een andere print. En van elke print zitten 4 blaadjes in een pak. Dus meer dan genoeg om hele le…

Team Inky Bizz Mini-Blog-Hop-Ariana's-Keuze:Bloemen

Hai hai iedereen, welkom op mijn blog. 

Je bent hier gestart of gekomen via mijn teamgenootje Jacqueline. Dit keer was het mijn beurt om een onderwerp te kiezen voor onze maandelijkse Blog Hop van Team Inky Bizz.  Ik ben dol op Bloemen (maar ja wie niet eigenlijk) 😉, dus een onderwerp kiezen was voor mij niet zo moeilijk. Wel is het een uitdaging geworden om een kaart te maken die ook nog eens passend is bij het aankomende seizoen: de Herfst.

Ik ben namelijk nooit zo van de wat donkere kleuren zoals jullie misschien in eerdere blogposten van mij hebben gemerkt.
Voor mijn kaart heb ik de veelzijdige stempelset: Pop of Petal gekozen met de bijhorende pons om de bloemen makkelijk uit te ponsen. De bloemen heb ik eerst gestempeld op Shimmery White Cardstock en daarna ingekleurd met een aqua painter. Voor het inkleuren heb ik de kleuren Calipso Coral, Cajun Craze en Blackberry Bliss gebruikt. Iedere keer voorzichtig een laagje. In de aqua painter doe ik ook altijd heel weinig water, zodat j…