Doorgaan naar hoofdcontent

Alweer zulke leuke acties bij Stampin'Up: Exclusieve Color Your Season producten en sparen voor korting in September


We zitten alweer even in Augustus....tjonge wat gaat de tijd snel. Door onze vakantie had ik nog niet eerder de tijd gehad om jullie van de acties in deze maand bij Stampin'Up te voorzien. En ooh boy......het zijn echt super leuke acties!

Deze maand alleen is er een exclusieve productbundel te verkrijgen: Color Your Season
En dat is nog niet alles.... je kan sparen voor korting, jawel je hoort het goed!!! En wie is er nou niet gek op Korting? Voor elke 60 euro die je besteed, krijg je een kortingscoupon om te besteden in de maand September bij een volgende bestelling.
De Color Your Season bundel is een hele speciale themabundel bestaande uit prachtige stempels en bijpassende dies welke je voor het gehele jaar en verschillende gelegenheden kan gebruiken.
De stempels zijn zoals je kan zien echt prachtig en ook in een mooie grote maat. Verder zijn ze zo verschillend dat je ze ook voor verschillende jaargetijden en gelegenheden kan gebruiken. Wat dat betreft is dit ook een erg leuke set als je van Scrap pagina's maken houdt. De set is verkrijgbaar in Woodmount( 64 euro) en in Clearmount (47 euro)versie.
 En dan de Stitched Seasons Dies (40 euro)....wat was ik onderste boven toen ik ze voor het eerst zag. Mijn oog viel meteen op de labelstanzen. Deze hebben een prachtige Stitched randje....iets wat ik zelf altijd erg chic eruit vind zien op een kaart. Maar natuurlijk zijn ook de andere dies geweldig. Bijvoorbeeld het kerstklokje....daar zie ik ook wel andere mogelijkheden mee dan alleen kerst. Wat dacht je van klokjes voor op een bruidskaart...en dan het blaadje....super leuk om een prachtige herfstkaart mee te maken.
De Stempels en Dies zijn tevens als bundel verkrijgbaar. Dat houdt in dat als je graag zowel de Stempelset als de dies wil hebben, dat je dan 10 procent korting krijgt. En die korting is natuurlijk altijd leuk.

Om alles nog eens af te maken heeft Stampin'Up 10 NIEUWE Watercolor Pencils ge├»ntroduceerd. 

Het is een prachtige aanvulling op de al bestaande Watercolor pencils set. De verwachting is dat deze set wel in het assortiment zal blijven.
Ik ben zelf ontzettend blij met deze aanvulling, daar ik het heerlijk ontspannend vind om te kleuren.
Ik denk dat deze Exclusieve Stempelset aardig snel zal zijn uitverkocht, gezien het zo'n diverse set is. Tevens is het echt alleen verkrijgbaar zolang de voorraad strekt. Dus op=op!!

Ik hoop dat ik jullie snel wat eigen gemaakte voorbeelden kan laten zien met deze set.
Vind je deze set net zo gaaf als dat ik hem vind en wil je hem ook graag hebben. Of vind je de Watercolor pencils helemaal het einde? Neem dan contact met mij op via de mail of gsm:
Ariana.arts.and.crafts@gmail.com
06-15689076

Liefs Ariana

Hieronder zijn in ieder geval wat voorbeelden van Stampin'Up zelf.


Populaire posts van deze blog

Leuke traktaties voor de Juffen en de Meesters

Wat een leuke en geinige set is de Playful Pals stempelset van Stampin'Up toch....
Amy had deze toen de voorjaarscatalogus uitkwam meteen uitgezocht...
Mama...die vind ik leuk, met die set wil ik graag cadeautjes maken om uit te kunnen delen met mijn verjaardag in de klas. 
Tja...wat doe je dan als moeder?? Luisteren naar je kind natuurlijk, want de Stampin'Up producten zijn dus zeker niet alleen voor Volwassenen. Maar ook zeer geschikt om met kinderen lekker saampjes te knutselen.

Zo gezegd zo gedaan!!! Afgelopen maand heb ik hem dan besteld, zodat we op tijd waren voor haar verjaardag om alles af te hebben. Want tja 26 kinderen...Poehee...wat een klus, maar wel een hele leuke klus. Meer hierover zal ik mijn volgende blog schrijven.

Maar ja...uitdeelcadeautjes voor de Kids...en de leraren dan??
Ook die worden natuurlijk getrakteerd met wat lekkers, want bij Amy op school is het de gewoonte dat ze langs de meesters en juffen van alle groepen gaan met een prachtige verjaardagskaart (…

Cards in a box #leuk-idee-met-dsp

Met een paar teamgenootjes hebben we besloten om jullie lekker te voorzien van veel inspiratie door verschillende projectjes te maken met het Designer Series Paper oftewel DSP van Stampin'Up, want tja......wat kan je nou precies allemaal met het DSP?? Nou....heel erg veel!!

In de gehele maand Juli zijn er verschillende DSP in de actie 4 halen = 3 betalen

En juist met deze DSP willen we jullie inspireren met verschillende creaties, dus hou onze blog's in de gaten....


Ik heb gekozen om met het DSP Garden Impressions aan de gang te gaan.

Van dit prachtige DSP heb ik een doosje (box) gemaakt, waar je tevens bijpassende kaarten in kan bewaren. Zo heb je meteen een voorraad kaarten die je ook nog eens in een prachtig doosje kan bewaren...hoe leuk is dat!!

Deze Garden Impressions DSP wordt geleverd in de maat 6 x 6 inch (15.24 x 15,24 cm). Elk blaadje is dubbelzijdig bedrukt met aan elke zijde een andere print. En van elke print zitten 4 blaadjes in een pak. Dus meer dan genoeg om hele le…

Team Inky Bizz Mini-Blog-Hop-Ariana's-Keuze:Bloemen

Hai hai iedereen, welkom op mijn blog. 

Je bent hier gestart of gekomen via mijn teamgenootje Jacqueline. Dit keer was het mijn beurt om een onderwerp te kiezen voor onze maandelijkse Blog Hop van Team Inky Bizz.  Ik ben dol op Bloemen (maar ja wie niet eigenlijk) ­čśë, dus een onderwerp kiezen was voor mij niet zo moeilijk. Wel is het een uitdaging geworden om een kaart te maken die ook nog eens passend is bij het aankomende seizoen: de Herfst.

Ik ben namelijk nooit zo van de wat donkere kleuren zoals jullie misschien in eerdere blogposten van mij hebben gemerkt.
Voor mijn kaart heb ik de veelzijdige stempelset: Pop of Petal gekozen met de bijhorende pons om de bloemen makkelijk uit te ponsen. De bloemen heb ik eerst gestempeld op Shimmery White Cardstock en daarna ingekleurd met een aqua painter. Voor het inkleuren heb ik de kleuren Calipso Coral, Cajun Craze en Blackberry Bliss gebruikt. Iedere keer voorzichtig een laagje. In de aqua painter doe ik ook altijd heel weinig water, zodat j…