Doorgaan naar hoofdcontent

Cards in a box #leuk-idee-met-dsp

Met een paar teamgenootjes hebben we besloten om jullie lekker te voorzien van veel inspiratie door verschillende projectjes te maken met het Designer Series Paper oftewel DSP van Stampin'Up, want tja......wat kan je nou precies allemaal met het DSP?? Nou....heel erg veel!!

In de gehele maand Juli zijn er verschillende DSP in de actie 4 halen = 3 betalen

En juist met deze DSP willen we jullie inspireren met verschillende creaties, dus hou onze blog's in de gaten....


Ik heb gekozen om met het DSP Garden Impressions aan de gang te gaan.

Van dit prachtige DSP heb ik een doosje (box) gemaakt, waar je tevens bijpassende kaarten in kan bewaren. Zo heb je meteen een voorraad kaarten die je ook nog eens in een prachtig doosje kan bewaren...hoe leuk is dat!!


Deze Garden Impressions DSP wordt geleverd in de maat 6 x 6 inch (15.24 x 15,24 cm). Elk blaadje is dubbelzijdig bedrukt met aan elke zijde een andere print. En van elke print zitten 4 blaadjes in een pak. Dus meer dan genoeg om hele leuke projectjes mee te maken. En wat nog eens erg leuk is...op het DSP zit een sticker op de verpakking waar ook nog eens vermeld staat welke kleuren inkt gebruikt zijn en dus super goed werken bij dit DSP. Stampin'Up probeert hun producten zoveel mogelijk op elkaar aan te laten sluiten, dat vind ik zelf zo geweldig aan Stampin'Up!!


Ik was meteen opslag verliefd op dit DSP, zulke mooie heldere kleuren die ze hebben gebruikt en het past ook nog eens goed bij de prachtige Nederlandse set "Bloemen zeggen meer"Zou je het ook leuk vinden om eens zo'n doosje/kaartenbox te maken? 

Neem dan contact met mij op via de mail of gsm om een afspraak te maken waarbij we er meteen 1 samen kunnen maken:
ariana.arts.and.crafts@gmail.com
06-15689076


Natuurlijk kan je nog veel meer inspiratie opsnuiven met het DSP van Stampin'Up bij mijn teamgenootjes. Dus neem ook gezellig even bij hen een kijkje...

Anke Tool
Annette Elias
Yolande Greve

Gebruikte materialen:
  • DSP Garden Impressions
  • Whisper White Cardstock 12 x 12 inch (30 x 30 cm)
  • Whisper White Cardstock A4
  • Stempelset "Bloemen zeggen meer"
  • Inkpad: Calipso Coral, Melon Mambo, Powder Pink, Pacific Point, Night of Navy, Emerald Envy (helaas uit het assortiment In Color 2016-2018)...natuurlijk kan je ook de nieuwe kleur groen Shaded Pruce hiervoor gebruiken die hier prachtig bij past.
  • Melon Mambo Cardstock
  • Whisper White lint/ribbon (helaas uit het assortiment, maar je kan ook bijvoorbeeld het lint Petal Pink en Shaded Pruce uit de Metallic Ribbon Combo Pack hiervoor gebruiken)
  • Stempelset "Een boeket vol goede wensen" voor het sentiment op het doosje
  • Stitched Framelits
  • Layering Squares Framelits Dies
Hier vind je alle DSP die meedoen aan de actie

Veel Liefs,
Ariana 

Reacties

Populaire posts van deze blog

Leuke traktaties voor de Juffen en de Meesters

Wat een leuke en geinige set is de Playful Pals stempelset van Stampin'Up toch....
Amy had deze toen de voorjaarscatalogus uitkwam meteen uitgezocht...
Mama...die vind ik leuk, met die set wil ik graag cadeautjes maken om uit te kunnen delen met mijn verjaardag in de klas. 
Tja...wat doe je dan als moeder?? Luisteren naar je kind natuurlijk, want de Stampin'Up producten zijn dus zeker niet alleen voor Volwassenen. Maar ook zeer geschikt om met kinderen lekker saampjes te knutselen.

Zo gezegd zo gedaan!!! Afgelopen maand heb ik hem dan besteld, zodat we op tijd waren voor haar verjaardag om alles af te hebben. Want tja 26 kinderen...Poehee...wat een klus, maar wel een hele leuke klus. Meer hierover zal ik mijn volgende blog schrijven.

Maar ja...uitdeelcadeautjes voor de Kids...en de leraren dan??
Ook die worden natuurlijk getrakteerd met wat lekkers, want bij Amy op school is het de gewoonte dat ze langs de meesters en juffen van alle groepen gaan met een prachtige verjaardagskaart (…

Team Inky Bizz Mini-Blog-Hop-Ariana's-Keuze:Bloemen

Hai hai iedereen, welkom op mijn blog. 

Je bent hier gestart of gekomen via mijn teamgenootje Jacqueline. Dit keer was het mijn beurt om een onderwerp te kiezen voor onze maandelijkse Blog Hop van Team Inky Bizz.  Ik ben dol op Bloemen (maar ja wie niet eigenlijk) 😉, dus een onderwerp kiezen was voor mij niet zo moeilijk. Wel is het een uitdaging geworden om een kaart te maken die ook nog eens passend is bij het aankomende seizoen: de Herfst.

Ik ben namelijk nooit zo van de wat donkere kleuren zoals jullie misschien in eerdere blogposten van mij hebben gemerkt.
Voor mijn kaart heb ik de veelzijdige stempelset: Pop of Petal gekozen met de bijhorende pons om de bloemen makkelijk uit te ponsen. De bloemen heb ik eerst gestempeld op Shimmery White Cardstock en daarna ingekleurd met een aqua painter. Voor het inkleuren heb ik de kleuren Calipso Coral, Cajun Craze en Blackberry Bliss gebruikt. Iedere keer voorzichtig een laagje. In de aqua painter doe ik ook altijd heel weinig water, zodat j…

Een dag met een Gouden randje #Bloghop-team-inky-bizz: trouwen

Na weken van voorbereiding was het donderdag 30-08-2018 eindelijk de prachtige Trouwdag van Marion (Kuipers)-van Eijsden een Teamgenootje van Team Inky Bizz en Henk Kuipers.
Voor deze bijzondere gelegenheid hebben we deze extra bloghop ingelast. Je bent hier begonnen of gekomen via mijn teamgenootje Jacqueline Bobeldijk . Marion had gevraagd of we wilde meehelpen met de voorbereiding en het aankleden van de Trouwlocatie voor deze bijzondere gebeurtenis. Ze had een speciaal bord gemaakt op Pinterest waar ze voorbeelden had gepind met haar wensen voor de aankleding van de Trouwlocatie. Natuurlijk hebben we daar volmondig op "ja" gezegd, zodat zij zich op andere dingen kon richten en ze niet zelf alles hoefde te maken. Natuurlijk heeft ze ook zelf veel gemaakt....zoals bijvoorbeeld prachtige grote bloemen. We hebben met elkaar van alles gemaakt....van aankleding van mooie vaasjes tot tisseudoosjes en een Tijdcapsule voor "Mooie Wensen" voor het Bruidspaar. En natuurl…