Doorgaan naar hoofdcontent

Wat een leuke actie's heeft Stampin'Up voor de maand juli...kom je ook kijken?Stampin'Up heeft weer leuke actie voor de maand juli. Zo kunnen we heerlijk knutselend de Zomer door. 

Als 1e is er een geweldig leuke actie rondom Designer Paper Series (ook wel afgekort als Dsp). 
Ze hebben toch wel 1 van de mooiste papieren uitgekozen voor deze actie. 
Kijk maar eens naar onderstaand filmpje

Een paar van mijn teammaatjes hebben al voorbeelden met het dsp gemaakt, ik hoop hier dit weekend aan toe te komen. Ik zou zeggen neem gerust een kijkje bij hen door op hun naam te klikken:
Yolande Greve-Nijssen 
Annette Elias 


Maar als je dacht dat dit alles was...nou uuh nee!

Ze hebben nog een ontzettend leuke actie waarbij je 1 van de gehele vernieuwde Inkpads kleuren familie's kan uitkiezen t.w.v. 81 euro als je ook Demo wordt bij Stampin'Up. 
En dit is als extra bovenop het Starterspakket wat je normaal al kan uitkiezen voor €175, maar je betaald maar €129!! Bovendien kan je zelf dan zelf met korting producten bestellen. Misschien twijfel je en denk je...tja maar Demo worden en dan workshops geven etcetera dat is niet aan mij besteed, maar ik vind het wel heel leuk om te stempelen en creatief bezig te zijn met mooie materialen. 
Dat hoef je natuurlijk niet te doen. Er zijn zat demo's die alleen Hobby Demo zijn voor zichzelf.

Nu is het dan een leuke kans om op een voordelige manier producten te verkrijgen van Stampin'Up!

Al is het juist ook leuk om lid te zijn bij een team. 

In het Inky Bizz Team waar ik in zit plannen we gezamenlijke activiteiten en helpen we elkaar waar nodig, maar we delen we ook lief en leed en gaat het dus niet alleen maar over Stampin'Up. 
En dat maakt ons Team wel heel bijzonder. 
Eind augustus hebben we zelfs een Trouwerij binnen ons Team waar we gezamenlijk de bruid helpen met de voorbereidingen....hoe bijzonder is dat?

Lijkt je dit alles ook leuk en zou je nog meer informatie hierover willen?

Neem dan contact met mij op via mijn mail:
ariana.arts.and.crafts@gmail.com of 06-15689076

Ik hoop dat jullie net als ik dit ontzettend leuke actie's van Stampin'Up vinden.


Maandag 15 juli om 20 uur zal ik een verzamelbestelling doen. Geef voor 20 uur je bestelling door en ik zorg dat je deze zo snel mogelijk in huis hebt.


Hieronder vind je nog een uitgebreide foto uit welke Dsp je kan kiezen


Veel Liefs en dikke knuffel,
Ariana

Reacties

Populaire posts van deze blog

Leuke traktaties voor de Juffen en de Meesters

Wat een leuke en geinige set is de Playful Pals stempelset van Stampin'Up toch....
Amy had deze toen de voorjaarscatalogus uitkwam meteen uitgezocht...
Mama...die vind ik leuk, met die set wil ik graag cadeautjes maken om uit te kunnen delen met mijn verjaardag in de klas. 
Tja...wat doe je dan als moeder?? Luisteren naar je kind natuurlijk, want de Stampin'Up producten zijn dus zeker niet alleen voor Volwassenen. Maar ook zeer geschikt om met kinderen lekker saampjes te knutselen.

Zo gezegd zo gedaan!!! Afgelopen maand heb ik hem dan besteld, zodat we op tijd waren voor haar verjaardag om alles af te hebben. Want tja 26 kinderen...Poehee...wat een klus, maar wel een hele leuke klus. Meer hierover zal ik mijn volgende blog schrijven.

Maar ja...uitdeelcadeautjes voor de Kids...en de leraren dan??
Ook die worden natuurlijk getrakteerd met wat lekkers, want bij Amy op school is het de gewoonte dat ze langs de meesters en juffen van alle groepen gaan met een prachtige verjaardagskaart (…

Team Inky Bizz Mini-Blog-Hop-Ariana's-Keuze:Bloemen

Hai hai iedereen, welkom op mijn blog. 

Je bent hier gestart of gekomen via mijn teamgenootje Jacqueline. Dit keer was het mijn beurt om een onderwerp te kiezen voor onze maandelijkse Blog Hop van Team Inky Bizz.  Ik ben dol op Bloemen (maar ja wie niet eigenlijk) 😉, dus een onderwerp kiezen was voor mij niet zo moeilijk. Wel is het een uitdaging geworden om een kaart te maken die ook nog eens passend is bij het aankomende seizoen: de Herfst.

Ik ben namelijk nooit zo van de wat donkere kleuren zoals jullie misschien in eerdere blogposten van mij hebben gemerkt.
Voor mijn kaart heb ik de veelzijdige stempelset: Pop of Petal gekozen met de bijhorende pons om de bloemen makkelijk uit te ponsen. De bloemen heb ik eerst gestempeld op Shimmery White Cardstock en daarna ingekleurd met een aqua painter. Voor het inkleuren heb ik de kleuren Calipso Coral, Cajun Craze en Blackberry Bliss gebruikt. Iedere keer voorzichtig een laagje. In de aqua painter doe ik ook altijd heel weinig water, zodat j…

Een dag met een Gouden randje #Bloghop-team-inky-bizz: trouwen

Na weken van voorbereiding was het donderdag 30-08-2018 eindelijk de prachtige Trouwdag van Marion (Kuipers)-van Eijsden een Teamgenootje van Team Inky Bizz en Henk Kuipers.
Voor deze bijzondere gelegenheid hebben we deze extra bloghop ingelast. Je bent hier begonnen of gekomen via mijn teamgenootje Jacqueline Bobeldijk . Marion had gevraagd of we wilde meehelpen met de voorbereiding en het aankleden van de Trouwlocatie voor deze bijzondere gebeurtenis. Ze had een speciaal bord gemaakt op Pinterest waar ze voorbeelden had gepind met haar wensen voor de aankleding van de Trouwlocatie. Natuurlijk hebben we daar volmondig op "ja" gezegd, zodat zij zich op andere dingen kon richten en ze niet zelf alles hoefde te maken. Natuurlijk heeft ze ook zelf veel gemaakt....zoals bijvoorbeeld prachtige grote bloemen. We hebben met elkaar van alles gemaakt....van aankleding van mooie vaasjes tot tisseudoosjes en een Tijdcapsule voor "Mooie Wensen" voor het Bruidspaar. En natuurl…