Doorgaan naar hoofdcontent

Een afscheid cadeautje met Tranquil Textures DSP .......of toch wat anders?


Hai hai....Ook vandaag wil ik jullie een Creatie laten zien gemaakt met 1 van de Designer Series Paper welke tot 31 juli in de actie zijn. Je zoekt 4 DSP pakketten uit, waarvan je er 1 gratis krijgt.
Dus 4 betalen = 3 betalenDe zomervakantie voor de kinderen is bij ons vandaag begonnen en dat betekent dat we van sommige mensen afscheid moeten nemen. Een klasgenootje van mijn dochter gaat verhuizen en zal dus na de zomervakantie ook naar een andere school gaan. Met een aantal klasgenootjes hebben ze gezamenlijk een Cadeau gekocht voor haar afscheidfeestje. Dit wilden ze in een mooie verpakking wilde geven. Daarom heb ik dit keer gekozen om een cadeau verpakking te maken. Met in gedachten dat ik jullie meteen kan inspireren met een Creatie met DSP als ik toch bezig ben. 


Gezien het klasgenootje dol is op blauw/groen tinten zoals Turquoise, heb ik gekozen om het Tranquil Textures DSP hiervoor te gebruiken. Hier zitten erg mooie blauw tinten in zoals Balmy Blue en Night of Navy en de groen tinten Mint Macaron, Soft See Foam en Tranquil Tide


Zoals jullie kunnen zien is het tevens een Cadeau verpakking die het klasgenootje ook kan gebruiken om haar mooie herinneringen in te bewaren. Ik heb het doosje dus ook wat extra stevig gemaakt.Ze kan er foto's in bewaren, mooie kaarten die ze ooit heeft gekregen of een briefje met een mooie tekst en natuurlijk nog veel meer....wat ze zelf maar kan bedenken.

De tekst heb ik geprint op Whisper White Thick Card Stock.
Ik heb voor de foto op mijn Blog haar naam weg gefotoshopt ivm privacy, maar heb alleen de 's laten staan. 
Zo krijgen jullie toch een idee van hoe het er in het echt uit ziet. 
Als je goed kijkt heeft deze een glans. Ik heb haar naam namelijk heel voorzichtig overgetrokken met Tombow Multi Purpose lijm. Dit heb ik eerst laten drogen. Het blijft dan namelijk wat plakkerig. Daarna heb ik er Transfer folie over heen gelegd en over de letters gewreven. Zo werd haar naam mooi voorzien van een gekleurd folie. En valt deze meteen mooi op.


Ik hoop dat ze het een leuk Cadeau zal vinden....ik ben in ieder geval blij met het resultaat en zo ook mijn dochter.

Nu ik zo bezig was met dit project was ik toch ook wel heel erg benieuwd naar de Creaties van mijn teamgenootjes.....wat zullen zij nu toch weer gemaakt hebben?

Neem je ook gezellig een kijkje op hun Blog? Klik op hun naam en je komt dan op hun Blog.
Hier kun je hun creaties zien...

DSP idee van Yolande Greve
DSP idee van Annette Elias
DSP idee van Anke Tool 

Veel Liefs, Ariana


De gebruikte matrialen:

      
  • Tranquil Textures Designer Series Paper
  • Whisper White Thick cardstock
  • Night of Navy Card Stock
  • Fresh Fig Card Stock
  • Stitched Framelits
  • Tombow Multi Purpose Glue
  • Stampin'Up trimmer (snijmachine)
  • Schaartje


Eerste volgende (Mee)besteldagen:
Zondag 15 juli
zondag 22 juliReacties

Populaire posts van deze blog

Leuke traktaties voor de Juffen en de Meesters

Wat een leuke en geinige set is de Playful Pals stempelset van Stampin'Up toch....
Amy had deze toen de voorjaarscatalogus uitkwam meteen uitgezocht...
Mama...die vind ik leuk, met die set wil ik graag cadeautjes maken om uit te kunnen delen met mijn verjaardag in de klas. 
Tja...wat doe je dan als moeder?? Luisteren naar je kind natuurlijk, want de Stampin'Up producten zijn dus zeker niet alleen voor Volwassenen. Maar ook zeer geschikt om met kinderen lekker saampjes te knutselen.

Zo gezegd zo gedaan!!! Afgelopen maand heb ik hem dan besteld, zodat we op tijd waren voor haar verjaardag om alles af te hebben. Want tja 26 kinderen...Poehee...wat een klus, maar wel een hele leuke klus. Meer hierover zal ik mijn volgende blog schrijven.

Maar ja...uitdeelcadeautjes voor de Kids...en de leraren dan??
Ook die worden natuurlijk getrakteerd met wat lekkers, want bij Amy op school is het de gewoonte dat ze langs de meesters en juffen van alle groepen gaan met een prachtige verjaardagskaart (…

Team Inky Bizz Mini-Blog-Hop-Ariana's-Keuze:Bloemen

Hai hai iedereen, welkom op mijn blog. 

Je bent hier gestart of gekomen via mijn teamgenootje Jacqueline. Dit keer was het mijn beurt om een onderwerp te kiezen voor onze maandelijkse Blog Hop van Team Inky Bizz.  Ik ben dol op Bloemen (maar ja wie niet eigenlijk) 😉, dus een onderwerp kiezen was voor mij niet zo moeilijk. Wel is het een uitdaging geworden om een kaart te maken die ook nog eens passend is bij het aankomende seizoen: de Herfst.

Ik ben namelijk nooit zo van de wat donkere kleuren zoals jullie misschien in eerdere blogposten van mij hebben gemerkt.
Voor mijn kaart heb ik de veelzijdige stempelset: Pop of Petal gekozen met de bijhorende pons om de bloemen makkelijk uit te ponsen. De bloemen heb ik eerst gestempeld op Shimmery White Cardstock en daarna ingekleurd met een aqua painter. Voor het inkleuren heb ik de kleuren Calipso Coral, Cajun Craze en Blackberry Bliss gebruikt. Iedere keer voorzichtig een laagje. In de aqua painter doe ik ook altijd heel weinig water, zodat j…

Een dag met een Gouden randje #Bloghop-team-inky-bizz: trouwen

Na weken van voorbereiding was het donderdag 30-08-2018 eindelijk de prachtige Trouwdag van Marion (Kuipers)-van Eijsden een Teamgenootje van Team Inky Bizz en Henk Kuipers.
Voor deze bijzondere gelegenheid hebben we deze extra bloghop ingelast. Je bent hier begonnen of gekomen via mijn teamgenootje Jacqueline Bobeldijk . Marion had gevraagd of we wilde meehelpen met de voorbereiding en het aankleden van de Trouwlocatie voor deze bijzondere gebeurtenis. Ze had een speciaal bord gemaakt op Pinterest waar ze voorbeelden had gepind met haar wensen voor de aankleding van de Trouwlocatie. Natuurlijk hebben we daar volmondig op "ja" gezegd, zodat zij zich op andere dingen kon richten en ze niet zelf alles hoefde te maken. Natuurlijk heeft ze ook zelf veel gemaakt....zoals bijvoorbeeld prachtige grote bloemen. We hebben met elkaar van alles gemaakt....van aankleding van mooie vaasjes tot tisseudoosjes en een Tijdcapsule voor "Mooie Wensen" voor het Bruidspaar. En natuurl…