Doorgaan naar hoofdcontent

Mini-blog-hop Yolandes keus!Welkom bij alweer een blogpost van mij. Je bent hier begonnen of gekomen via mijn up-line Annette Elias
Binnen ons team wilde we elkaar uitdagen door elke maand een Teamchallenge te doen, waarbij elke maand een ander teamlid een uitdaging bedenkt.

Deze maand was het Yolande Greve-Nijssen haar uitdaging aan de beurt. Kleuren en dan bedoelde ze veel kleur...haha.
Yolande is een erg Creatief persoon die heel veel technieken beheerst qua kleuren...zowel met inkt, aquarelpotloden, Stampin'Blends als met de Blender pens. Tevens heeft zij een grote passie om met Pergamano te werken en maakt daar dan ook prachtige kunstwerkjes mee.


En dan nu mijn Creatieve Kleuren Creatie van de TeamChallenge:Voor mijn Creatie heb ik de prachtige nieuwe In Colors 2018-2020 gebruikt.
Ik ben begonnen met Wispher White Cardstock welke ik door de Big Shot heb gedaan met de embossing mal Quilt Top. Hierna heb ik met een sponge dauber de verschillende kleuren aangebracht door middel van rustig rondjes te draaien en de kleuren iets door elkaar heen laten lopen. Voor iedere kleur heb ik een nieuwe Dauber gebruikt. Je wil natuurlijk niet een roze kleur in je gele inktpad komt...dat is echt zo zonde. 

Voor de bloemen en de blaadjes heb ik de prachtige nieuwe Stempelset "Pop of Petal" gebruikt. De bloemen heb ik uitgeponsd met bijpassende pons en de blaadjes heb ik uitgeknipt. 

Voor het Sentiment heb ik eerst de Stitched vierkantjes (van de set Stitched Layers) uitgestanst met de Big Shot en daarna pas de sentiment gestempeld. Dit is een sentiment van de stempelset "In de Bloemetjes zetten". Deze set is in meerdere vertalingen te verkrijgen, maar ik heb zelf natuurlijk voor de Nederlands set gekozen. De teksten van deze set zijn echt van deze tijd.

Ik was zo heerlijk bezig met deze kaart dat ik nog een kaart wilde maken....tja als je eenmaal bezig bent haha..Voor deze kaart heb ik ook de In Colors 2018-2020 gebruikt. Maar ben ik begonnen met eerst het Whisper White Cardstock te kleuren met Pineapple Punch met een sponge brayer. Daarna heb ik een sponge dauber gebruikt en 2 verschillende patronen van de Pattern Party Decorative Mask gebruikt met de kleuren Grapefruit Grove en Lovely Lipstick. Dit was de basis voor mijn kaart, maar vond hem nog niet helemaal af en besloot de kaart nog door de Big Shot te doen. Deze keer met de Embossing mal Softly Falling. Hierna ben ik nog voorzichtig met een Sponge dauber met de kleur Bleuberry Bushel erover heen gegaan, zodat de Dots goed zichtbaar werden. Verder heb ik ook hier weer de stempelset "Pop of Petal" gebruikt.
Voor het sentiment heb een andere prachtige Nederlandse set gebruikt: "De mooiste momenten"

Zo zie je maar....zo ben je met 1 kaart bezig voor een Challenge, maar eindig je met 2 kaarten. Creatief bezig zijn werkt best verslavend haha. Maar het geeft mij ook ontzettend veel rust en energie. Heerlijk mijn gedachten op nul zetten en de dagelijkse beslommeringen lekker laten.

Ben je nu ook zo nieuwsgierig geworden naar de andere Creaties van mijn teamgenootjes met Yolandes Keus Colors. Hop dan gezellig verder naar mijn lieve teamgenootje Yolande Greve-Nijssen . Zij heeft vast een hele gave creatie gemaakt, gezien het haar keus/uitdaging is.


En ben je de weg kwijt, dan vind je hier nog de teamgenootjes die meedoen met deze Mini-Bloghop. Klik op hun naam en je komt op hun blog

Jacqueline Bobbeldijk-Schilder
Annette Elias
Ariana de Groot (Hier ben je nu)
Yolande Greve-Nijssen


Veel Liefs en dikke knuffel,
Ariana


Eerst volgende (mee)-besteldag:
15 juli om 20:00Reacties

Populaire posts van deze blog

Leuke traktaties voor de Juffen en de Meesters

Wat een leuke en geinige set is de Playful Pals stempelset van Stampin'Up toch....
Amy had deze toen de voorjaarscatalogus uitkwam meteen uitgezocht...
Mama...die vind ik leuk, met die set wil ik graag cadeautjes maken om uit te kunnen delen met mijn verjaardag in de klas. 
Tja...wat doe je dan als moeder?? Luisteren naar je kind natuurlijk, want de Stampin'Up producten zijn dus zeker niet alleen voor Volwassenen. Maar ook zeer geschikt om met kinderen lekker saampjes te knutselen.

Zo gezegd zo gedaan!!! Afgelopen maand heb ik hem dan besteld, zodat we op tijd waren voor haar verjaardag om alles af te hebben. Want tja 26 kinderen...Poehee...wat een klus, maar wel een hele leuke klus. Meer hierover zal ik mijn volgende blog schrijven.

Maar ja...uitdeelcadeautjes voor de Kids...en de leraren dan??
Ook die worden natuurlijk getrakteerd met wat lekkers, want bij Amy op school is het de gewoonte dat ze langs de meesters en juffen van alle groepen gaan met een prachtige verjaardagskaart (…

Team Inky Bizz Mini-Blog-Hop-Ariana's-Keuze:Bloemen

Hai hai iedereen, welkom op mijn blog. 

Je bent hier gestart of gekomen via mijn teamgenootje Jacqueline. Dit keer was het mijn beurt om een onderwerp te kiezen voor onze maandelijkse Blog Hop van Team Inky Bizz.  Ik ben dol op Bloemen (maar ja wie niet eigenlijk) 😉, dus een onderwerp kiezen was voor mij niet zo moeilijk. Wel is het een uitdaging geworden om een kaart te maken die ook nog eens passend is bij het aankomende seizoen: de Herfst.

Ik ben namelijk nooit zo van de wat donkere kleuren zoals jullie misschien in eerdere blogposten van mij hebben gemerkt.
Voor mijn kaart heb ik de veelzijdige stempelset: Pop of Petal gekozen met de bijhorende pons om de bloemen makkelijk uit te ponsen. De bloemen heb ik eerst gestempeld op Shimmery White Cardstock en daarna ingekleurd met een aqua painter. Voor het inkleuren heb ik de kleuren Calipso Coral, Cajun Craze en Blackberry Bliss gebruikt. Iedere keer voorzichtig een laagje. In de aqua painter doe ik ook altijd heel weinig water, zodat j…

Een dag met een Gouden randje #Bloghop-team-inky-bizz: trouwen

Na weken van voorbereiding was het donderdag 30-08-2018 eindelijk de prachtige Trouwdag van Marion (Kuipers)-van Eijsden een Teamgenootje van Team Inky Bizz en Henk Kuipers.
Voor deze bijzondere gelegenheid hebben we deze extra bloghop ingelast. Je bent hier begonnen of gekomen via mijn teamgenootje Jacqueline Bobeldijk . Marion had gevraagd of we wilde meehelpen met de voorbereiding en het aankleden van de Trouwlocatie voor deze bijzondere gebeurtenis. Ze had een speciaal bord gemaakt op Pinterest waar ze voorbeelden had gepind met haar wensen voor de aankleding van de Trouwlocatie. Natuurlijk hebben we daar volmondig op "ja" gezegd, zodat zij zich op andere dingen kon richten en ze niet zelf alles hoefde te maken. Natuurlijk heeft ze ook zelf veel gemaakt....zoals bijvoorbeeld prachtige grote bloemen. We hebben met elkaar van alles gemaakt....van aankleding van mooie vaasjes tot tisseudoosjes en een Tijdcapsule voor "Mooie Wensen" voor het Bruidspaar. En natuurl…