woensdag 17 februari 2016

Erg leuke Weekly Deals deze keer voor als je ook (hobby) Demo wilt worden...


Ook deze week zijn de Weekly Deals weer erg leuk.
Wat dat betreft....Wat is Stampin'Up toch goed bezig!!!

Als je interesse hebt om in te stappen of al van plan bent om in te stappen bij Stampin'Up als Hobby Demo of dat je echt je business ervan wil maken...dan zitten hier nu meteen extra leuke deals tussen. 
Hierdoor kan je dus nog meer besteden in je starterskit van 129 euro, waarbij je aan Jawel...voor 220 euro aan producten mag uitzoeken uit de jaarcatalogus en de voorjaarscatalogus tijdens deze Sale-A-Bration periode die tot 31 maart nog duurt.

Instappen is dus nog nooit zo leuk geweest als nu. En zeker met bijvoorbeeld de Envelope Punch Board, die je nu dus met korting in je starterskit kan stoppen. Dit punch board is zo veelzijdig. Je kan er namelijk niet alleen enveloppe mee maken, maar ook kado tasjes en kado-doosjes. Pinterest en You-tube staan vol met filmpjes en beschrijvingen hiervan. Een MUSTHAVE dus voor in je starterskit.

Zo ook de Tags en Labels Framelits Dies die te gebruiken zijn samen met de Bigshot  (je kan hiermee dus tags en labels uit stansen uit papier). Om zo leuke Labels mee te maken voor aan een kadootje of op een zelf gemaakte kaart te bewerken.

Ook de andere deals zijn erg leuk zoals de Confetti Stars Punch...deze is erg leuk om een apart randje te geven aan je kaarten en de sterretjes die je dan overhoud kan je ook erg leuk verwerken weer op een kaart...dus ook deze deal is weer veelzijdig te gebruiken.

Nou ik raak haast niet uitgesproken over de deals zou je denken....maar voor nu stop ermee.
Zelf kan je vast wel wat verzinnen waarvoor je de 2 andere leuke deals zou kunnen toepassen.

Wil je ook iets van deze leuke Weekly Deals of wil je ook graag instappen om zo voordelig materialen van Stampin'Up te kunnen aanschaffen of echt Workshops erin wilt gaan geven. Dan is het nu echt een leuke tijd daarvoor.

Voor meer informatie of wil je iets bestellen? 
Mail me dan op: 

Liefs Ariana

Ps: Vergeet niet dat als je voor 60 euro iets besteld je gratis een product uit de Sale-A-Bration folder mag uitzoeken.