Doorgaan naar hoofdcontent

Erg leuke Weekly Deals deze keer voor als je ook (hobby) Demo wilt worden...


Ook deze week zijn de Weekly Deals weer erg leuk.
Wat dat betreft....Wat is Stampin'Up toch goed bezig!!!

Als je interesse hebt om in te stappen of al van plan bent om in te stappen bij Stampin'Up als Hobby Demo of dat je echt je business ervan wil maken...dan zitten hier nu meteen extra leuke deals tussen. 
Hierdoor kan je dus nog meer besteden in je starterskit van 129 euro, waarbij je aan Jawel...voor 220 euro aan producten mag uitzoeken uit de jaarcatalogus en de voorjaarscatalogus tijdens deze Sale-A-Bration periode die tot 31 maart nog duurt.

Instappen is dus nog nooit zo leuk geweest als nu. En zeker met bijvoorbeeld de Envelope Punch Board, die je nu dus met korting in je starterskit kan stoppen. Dit punch board is zo veelzijdig. Je kan er namelijk niet alleen enveloppe mee maken, maar ook kado tasjes en kado-doosjes. Pinterest en You-tube staan vol met filmpjes en beschrijvingen hiervan. Een MUSTHAVE dus voor in je starterskit.

Zo ook de Tags en Labels Framelits Dies die te gebruiken zijn samen met de Bigshot  (je kan hiermee dus tags en labels uit stansen uit papier). Om zo leuke Labels mee te maken voor aan een kadootje of op een zelf gemaakte kaart te bewerken.

Ook de andere deals zijn erg leuk zoals de Confetti Stars Punch...deze is erg leuk om een apart randje te geven aan je kaarten en de sterretjes die je dan overhoud kan je ook erg leuk verwerken weer op een kaart...dus ook deze deal is weer veelzijdig te gebruiken.

Nou ik raak haast niet uitgesproken over de deals zou je denken....maar voor nu stop ermee.
Zelf kan je vast wel wat verzinnen waarvoor je de 2 andere leuke deals zou kunnen toepassen.

Wil je ook iets van deze leuke Weekly Deals of wil je ook graag instappen om zo voordelig materialen van Stampin'Up te kunnen aanschaffen of echt Workshops erin wilt gaan geven. Dan is het nu echt een leuke tijd daarvoor.

Voor meer informatie of wil je iets bestellen? 
Mail me dan op: 

Liefs Ariana

Ps: Vergeet niet dat als je voor 60 euro iets besteld je gratis een product uit de Sale-A-Bration folder mag uitzoeken.


Reacties

Populaire posts van deze blog

Leuke traktaties voor de Juffen en de Meesters

Wat een leuke en geinige set is de Playful Pals stempelset van Stampin'Up toch....
Amy had deze toen de voorjaarscatalogus uitkwam meteen uitgezocht...
Mama...die vind ik leuk, met die set wil ik graag cadeautjes maken om uit te kunnen delen met mijn verjaardag in de klas. 
Tja...wat doe je dan als moeder?? Luisteren naar je kind natuurlijk, want de Stampin'Up producten zijn dus zeker niet alleen voor Volwassenen. Maar ook zeer geschikt om met kinderen lekker saampjes te knutselen.

Zo gezegd zo gedaan!!! Afgelopen maand heb ik hem dan besteld, zodat we op tijd waren voor haar verjaardag om alles af te hebben. Want tja 26 kinderen...Poehee...wat een klus, maar wel een hele leuke klus. Meer hierover zal ik mijn volgende blog schrijven.

Maar ja...uitdeelcadeautjes voor de Kids...en de leraren dan??
Ook die worden natuurlijk getrakteerd met wat lekkers, want bij Amy op school is het de gewoonte dat ze langs de meesters en juffen van alle groepen gaan met een prachtige verjaardagskaart (…

Cards in a box #leuk-idee-met-dsp

Met een paar teamgenootjes hebben we besloten om jullie lekker te voorzien van veel inspiratie door verschillende projectjes te maken met het Designer Series Paper oftewel DSP van Stampin'Up, want tja......wat kan je nou precies allemaal met het DSP?? Nou....heel erg veel!!

In de gehele maand Juli zijn er verschillende DSP in de actie 4 halen = 3 betalen

En juist met deze DSP willen we jullie inspireren met verschillende creaties, dus hou onze blog's in de gaten....


Ik heb gekozen om met het DSP Garden Impressions aan de gang te gaan.

Van dit prachtige DSP heb ik een doosje (box) gemaakt, waar je tevens bijpassende kaarten in kan bewaren. Zo heb je meteen een voorraad kaarten die je ook nog eens in een prachtig doosje kan bewaren...hoe leuk is dat!!

Deze Garden Impressions DSP wordt geleverd in de maat 6 x 6 inch (15.24 x 15,24 cm). Elk blaadje is dubbelzijdig bedrukt met aan elke zijde een andere print. En van elke print zitten 4 blaadjes in een pak. Dus meer dan genoeg om hele le…

Team Inky Bizz Mini-Blog-Hop-Ariana's-Keuze:Bloemen

Hai hai iedereen, welkom op mijn blog. 

Je bent hier gestart of gekomen via mijn teamgenootje Jacqueline. Dit keer was het mijn beurt om een onderwerp te kiezen voor onze maandelijkse Blog Hop van Team Inky Bizz.  Ik ben dol op Bloemen (maar ja wie niet eigenlijk) 😉, dus een onderwerp kiezen was voor mij niet zo moeilijk. Wel is het een uitdaging geworden om een kaart te maken die ook nog eens passend is bij het aankomende seizoen: de Herfst.

Ik ben namelijk nooit zo van de wat donkere kleuren zoals jullie misschien in eerdere blogposten van mij hebben gemerkt.
Voor mijn kaart heb ik de veelzijdige stempelset: Pop of Petal gekozen met de bijhorende pons om de bloemen makkelijk uit te ponsen. De bloemen heb ik eerst gestempeld op Shimmery White Cardstock en daarna ingekleurd met een aqua painter. Voor het inkleuren heb ik de kleuren Calipso Coral, Cajun Craze en Blackberry Bliss gebruikt. Iedere keer voorzichtig een laagje. In de aqua painter doe ik ook altijd heel weinig water, zodat j…