Doorgaan naar hoofdcontent

Heerlijk van ochtend met mijn vriendin Janneke gestempeld.......blij met mijn resultaat!!!We moesten toch echt ff saampjes aan de slag...normaal komt er niet veel van, omdat we gewoon teveel kletsen met elkaar...natuurlijk hartstikke gezellig.
Maar uiteindelijk doen we dan maar weinig...oeps...en dan is het alweer tijd om de kids uit school te halen. Hoop dat jullie dit ook herkennen...lol

Nu zijn we er dus echt voor gaan zitten en hebben we elkaar geïnspireerd.
Hier is dan mijn eindresultaat...


Best trots op mijn eindresultaat en zo simpel om te maken.

Wat heb ik gebruikt voor deze leuke kaart:

 • Perpetual Birthday Calender Stamp set uit de jaarcatalogus (een erg veelzijdige stempel set, leuk om veelzijdige achtergronden mee te maken)
 • Botanicals for you Stamp set van Sale-A-Bration folder (bij elke bestelling van 60 euro kan je deze gratis kiezen uit de folder)
 • Inktpads: 
 • Melon Mambo 
 • Daffodil Delight
 • Rich Razzleberry
 • Blushing Bride
 • Lost Lagoon
 • Cardstock:
 • Whisper White (ideaal om op te stempel)
 • Lost lagoon
 • En Snail Adhesive (lijmroller) om de witte gestempelde Whisper White Cardstock te bevestigen op de kaart gemaakt van het Cardstock Lost Lagoon
Liefs, Ariana

De Sale-A-Bration is trouwens tot 31 maart, dus wil je deze leuke set die ik gebruikt heb uit de Sale-A-Bration folder ook hebben? 
Bestel dan iets voor 60 euro aan producten en je krijgt hem er gratis bij!

Populaire posts van deze blog

Sale-A-Bration Mini Bloghop

Hallo en Welkom bij deze mini-bloghop van team Inky Bizz. 
In deze bloghop gaan we werken met de producten uit de Sale-a-Bration en laten we zien dat je met enkele mooie stempelmaterialen en zo'n Sale-a-Bration Cadeau al heel snel leuke en mooie dingen kunt maken.Je bent hier net begonnen met de bloghop, of je bent hier gekomen via mijn teamgenoot Yolande Greve-Nijssen

Het Sale-A-Bration Cadeau dat ik heb gekozen uit de ontzettend leuke cadeau's... (wat was dat toch moeilijk kiezen :))  is de Stempelset Happy Wishes...en jawel hij is er ook in het Nederlands!!! 
Hoe leuk is dat.... en ja ik heb natuurlijk deze Nederlandse set gekozen ipv de Engelse versieVoor mijn kaartjes heb ik de kleuren Fresh Fig, Tranquile Tide en Berry Burst uit de In Colors van 2017-2019 gebruikt. Dit zijn 5 kleuren inkt met bijpassend cardstock. De inkt is verkrijgbaar zowel in Inktpads als in markers. 

Ik heb eerst de Cardstock op maat gesneden voor een kaartje. Dat kun je doen door een A4 cardstock horiz…

Leuke traktaties voor de Juffen en de Meesters

Wat een leuke en geinige set is de Playful Pals stempelset van Stampin'Up toch....
Amy had deze toen de voorjaarscatalogus uitkwam meteen uitgezocht...
Mama...die vind ik leuk, met die set wil ik graag cadeautjes maken om uit te kunnen delen met mijn verjaardag in de klas. 
Tja...wat doe je dan als moeder?? Luisteren naar je kind natuurlijk, want de Stampin'Up producten zijn dus zeker niet alleen voor Volwassenen. Maar ook zeer geschikt om met kinderen lekker saampjes te knutselen.

Zo gezegd zo gedaan!!! Afgelopen maand heb ik hem dan besteld, zodat we op tijd waren voor haar verjaardag om alles af te hebben. Want tja 26 kinderen...Poehee...wat een klus, maar wel een hele leuke klus. Meer hierover zal ik mijn volgende blog schrijven.

Maar ja...uitdeelcadeautjes voor de Kids...en de leraren dan??
Ook die worden natuurlijk getrakteerd met wat lekkers, want bij Amy op school is het de gewoonte dat ze langs de meesters en juffen van alle groepen gaan met een prachtige verjaardagskaart (…

Cards in a box #leuk-idee-met-dsp

Met een paar teamgenootjes hebben we besloten om jullie lekker te voorzien van veel inspiratie door verschillende projectjes te maken met het Designer Series Paper oftewel DSP van Stampin'Up, want tja......wat kan je nou precies allemaal met het DSP?? Nou....heel erg veel!!

In de gehele maand Juli zijn er verschillende DSP in de actie 4 halen = 3 betalen

En juist met deze DSP willen we jullie inspireren met verschillende creaties, dus hou onze blog's in de gaten....


Ik heb gekozen om met het DSP Garden Impressions aan de gang te gaan.

Van dit prachtige DSP heb ik een doosje (box) gemaakt, waar je tevens bijpassende kaarten in kan bewaren. Zo heb je meteen een voorraad kaarten die je ook nog eens in een prachtig doosje kan bewaren...hoe leuk is dat!!

Deze Garden Impressions DSP wordt geleverd in de maat 6 x 6 inch (15.24 x 15,24 cm). Elk blaadje is dubbelzijdig bedrukt met aan elke zijde een andere print. En van elke print zitten 4 blaadjes in een pak. Dus meer dan genoeg om hele le…