Doorgaan naar hoofdcontent

Heerlijk van ochtend met mijn vriendin Janneke gestempeld.......blij met mijn resultaat!!!We moesten toch echt ff saampjes aan de slag...normaal komt er niet veel van, omdat we gewoon teveel kletsen met elkaar...natuurlijk hartstikke gezellig.
Maar uiteindelijk doen we dan maar weinig...oeps...en dan is het alweer tijd om de kids uit school te halen. Hoop dat jullie dit ook herkennen...lol

Nu zijn we er dus echt voor gaan zitten en hebben we elkaar geïnspireerd.
Hier is dan mijn eindresultaat...


Best trots op mijn eindresultaat en zo simpel om te maken.

Wat heb ik gebruikt voor deze leuke kaart:

 • Perpetual Birthday Calender Stamp set uit de jaarcatalogus (een erg veelzijdige stempel set, leuk om veelzijdige achtergronden mee te maken)
 • Botanicals for you Stamp set van Sale-A-Bration folder (bij elke bestelling van 60 euro kan je deze gratis kiezen uit de folder)
 • Inktpads: 
 • Melon Mambo 
 • Daffodil Delight
 • Rich Razzleberry
 • Blushing Bride
 • Lost Lagoon
 • Cardstock:
 • Whisper White (ideaal om op te stempel)
 • Lost lagoon
 • En Snail Adhesive (lijmroller) om de witte gestempelde Whisper White Cardstock te bevestigen op de kaart gemaakt van het Cardstock Lost Lagoon
Liefs, Ariana

De Sale-A-Bration is trouwens tot 31 maart, dus wil je deze leuke set die ik gebruikt heb uit de Sale-A-Bration folder ook hebben? 
Bestel dan iets voor 60 euro aan producten en je krijgt hem er gratis bij!

Reacties

Populaire posts van deze blog

Leuke traktaties voor de Juffen en de Meesters

Wat een leuke en geinige set is de Playful Pals stempelset van Stampin'Up toch....
Amy had deze toen de voorjaarscatalogus uitkwam meteen uitgezocht...
Mama...die vind ik leuk, met die set wil ik graag cadeautjes maken om uit te kunnen delen met mijn verjaardag in de klas. 
Tja...wat doe je dan als moeder?? Luisteren naar je kind natuurlijk, want de Stampin'Up producten zijn dus zeker niet alleen voor Volwassenen. Maar ook zeer geschikt om met kinderen lekker saampjes te knutselen.

Zo gezegd zo gedaan!!! Afgelopen maand heb ik hem dan besteld, zodat we op tijd waren voor haar verjaardag om alles af te hebben. Want tja 26 kinderen...Poehee...wat een klus, maar wel een hele leuke klus. Meer hierover zal ik mijn volgende blog schrijven.

Maar ja...uitdeelcadeautjes voor de Kids...en de leraren dan??
Ook die worden natuurlijk getrakteerd met wat lekkers, want bij Amy op school is het de gewoonte dat ze langs de meesters en juffen van alle groepen gaan met een prachtige verjaardagskaart (…

Cards in a box #leuk-idee-met-dsp

Met een paar teamgenootjes hebben we besloten om jullie lekker te voorzien van veel inspiratie door verschillende projectjes te maken met het Designer Series Paper oftewel DSP van Stampin'Up, want tja......wat kan je nou precies allemaal met het DSP?? Nou....heel erg veel!!

In de gehele maand Juli zijn er verschillende DSP in de actie 4 halen = 3 betalen

En juist met deze DSP willen we jullie inspireren met verschillende creaties, dus hou onze blog's in de gaten....


Ik heb gekozen om met het DSP Garden Impressions aan de gang te gaan.

Van dit prachtige DSP heb ik een doosje (box) gemaakt, waar je tevens bijpassende kaarten in kan bewaren. Zo heb je meteen een voorraad kaarten die je ook nog eens in een prachtig doosje kan bewaren...hoe leuk is dat!!

Deze Garden Impressions DSP wordt geleverd in de maat 6 x 6 inch (15.24 x 15,24 cm). Elk blaadje is dubbelzijdig bedrukt met aan elke zijde een andere print. En van elke print zitten 4 blaadjes in een pak. Dus meer dan genoeg om hele le…

Team Inky Bizz Mini-Blog-Hop-Ariana's-Keuze:Bloemen

Hai hai iedereen, welkom op mijn blog. 

Je bent hier gestart of gekomen via mijn teamgenootje Jacqueline. Dit keer was het mijn beurt om een onderwerp te kiezen voor onze maandelijkse Blog Hop van Team Inky Bizz.  Ik ben dol op Bloemen (maar ja wie niet eigenlijk) ­čśë, dus een onderwerp kiezen was voor mij niet zo moeilijk. Wel is het een uitdaging geworden om een kaart te maken die ook nog eens passend is bij het aankomende seizoen: de Herfst.

Ik ben namelijk nooit zo van de wat donkere kleuren zoals jullie misschien in eerdere blogposten van mij hebben gemerkt.
Voor mijn kaart heb ik de veelzijdige stempelset: Pop of Petal gekozen met de bijhorende pons om de bloemen makkelijk uit te ponsen. De bloemen heb ik eerst gestempeld op Shimmery White Cardstock en daarna ingekleurd met een aqua painter. Voor het inkleuren heb ik de kleuren Calipso Coral, Cajun Craze en Blackberry Bliss gebruikt. Iedere keer voorzichtig een laagje. In de aqua painter doe ik ook altijd heel weinig water, zodat j…