donderdag 25 februari 2016

Woensdagmiddag...Stempelmiddag

Gisterenmiddag samen met mijn dochter Amy en vriendin Janneke heerlijk weer gestempeld!!

Dit kaartje heb ik gemaakt door gewoon wat verschillende achtergrond stempels te gebruiken van de Timeless Textures stamp set n hierbij heb ook verschillende kleuren gebruikt.
Daarna heb de Sale-A-Bration stamp set Wild Flowers gepakt...deze had ik nog niet uitgeprobeerd dus dat werd nu weleens tijd.

Ik wilde graag het blad en de bloemen verschillende kleuren geven. Nu had Janneke gelukkig Markers van verschillende kleurensets die Stampin'Up heeft. Deze zijn "de beste" keuze om dit te realiseren. Je snapt vast al wel dat deze dus nog hoog op mijn eigen verlanglijstje staan....maar ja...niet alles kan je allemaal gelijk aanschaffen natuurlijk ...LOL... goed om ook nog wensen te hebben!!!!Amy wilde graag met de Playful Pals Stamp set aan de gang uit de voorjaarscatalogus. Ze had ze een Leeuw hierin zien staan...en tja waar is mijn dochter nou dol op....Leeuwen!!!!
Maar zo creatief dat ze is en haar eigen visie heeft met het gebruik van de stempels....werd dit natuurlijk niet precies dezelfde Leeuw. Nee....deze moest echt een hoofd, lijf, poten en staart hebben,want dat hoort. Grappig om te zien dat ze de slurf van de Olifant gebruikte om de 4 poten te maken. Hoe bedoel je "Out of the Box Thinking"...geweldig!!!
En Happy Birthday erbij stempelen?
Nee.... natuurlijk niet mama!! Jij bent met die leuke Markers bezig...dus dat wil ik ook wel eens proberen.

Dus schreef ze met de fijne punt van de Marker Happy Birthday erbij. En dat hartje op de "i"...ja mama dat vind ik leuk, dat doe ik tegenwoordig altijd en ook op de letter "j".
Hier geniet ik nou zo ontzettend van...knutsel Quality Time met mijn meisje (en natuurlijk mijn vriendin Janneke...Zij was heerlijk bezig met het Project Life Baby Album van haar zoontje)

Wil je nou ook eens lekker creatief aan de gang met je kind en weet je niet precies wat....dan is Stempelen echt de moeite waard om eens te proberen samen met je kind. Ook al zeg je zelf niet creatief te zijn....van kinderen kan je zoveel leren!! Zij zien vaak mogelijkheden die wij niet zien. Wil je eens samen met je kind komen stempelen...ook dat kan zeker bij mij. Vraag gerust naar de mogelijkheden via de mail of bel me gewoon.

Veel Liefs, Ariana

Mail: Ariana.arts.and.crafts@gmail.nl
Mobile: 06-15689076