Doorgaan naar hoofdcontent

Woensdagmiddag...Stempelmiddag

Gisterenmiddag samen met mijn dochter Amy en vriendin Janneke heerlijk weer gestempeld!!

Dit kaartje heb ik gemaakt door gewoon wat verschillende achtergrond stempels te gebruiken van de Timeless Textures stamp set n hierbij heb ook verschillende kleuren gebruikt.
Daarna heb de Sale-A-Bration stamp set Wild Flowers gepakt...deze had ik nog niet uitgeprobeerd dus dat werd nu weleens tijd.

Ik wilde graag het blad en de bloemen verschillende kleuren geven. Nu had Janneke gelukkig Markers van verschillende kleurensets die Stampin'Up heeft. Deze zijn "de beste" keuze om dit te realiseren. Je snapt vast al wel dat deze dus nog hoog op mijn eigen verlanglijstje staan....maar ja...niet alles kan je allemaal gelijk aanschaffen natuurlijk ...LOL... goed om ook nog wensen te hebben!!!!Amy wilde graag met de Playful Pals Stamp set aan de gang uit de voorjaarscatalogus. Ze had ze een Leeuw hierin zien staan...en tja waar is mijn dochter nou dol op....Leeuwen!!!!
Maar zo creatief dat ze is en haar eigen visie heeft met het gebruik van de stempels....werd dit natuurlijk niet precies dezelfde Leeuw. Nee....deze moest echt een hoofd, lijf, poten en staart hebben,want dat hoort. Grappig om te zien dat ze de slurf van de Olifant gebruikte om de 4 poten te maken. Hoe bedoel je "Out of the Box Thinking"...geweldig!!!
En Happy Birthday erbij stempelen?
Nee.... natuurlijk niet mama!! Jij bent met die leuke Markers bezig...dus dat wil ik ook wel eens proberen.

Dus schreef ze met de fijne punt van de Marker Happy Birthday erbij. En dat hartje op de "i"...ja mama dat vind ik leuk, dat doe ik tegenwoordig altijd en ook op de letter "j".
Hier geniet ik nou zo ontzettend van...knutsel Quality Time met mijn meisje (en natuurlijk mijn vriendin Janneke...Zij was heerlijk bezig met het Project Life Baby Album van haar zoontje)

Wil je nou ook eens lekker creatief aan de gang met je kind en weet je niet precies wat....dan is Stempelen echt de moeite waard om eens te proberen samen met je kind. Ook al zeg je zelf niet creatief te zijn....van kinderen kan je zoveel leren!! Zij zien vaak mogelijkheden die wij niet zien. Wil je eens samen met je kind komen stempelen...ook dat kan zeker bij mij. Vraag gerust naar de mogelijkheden via de mail of bel me gewoon.

Veel Liefs, Ariana

Mail: Ariana.arts.and.crafts@gmail.nl
Mobile: 06-15689076

Populaire posts van deze blog

Sale-A-Bration Mini Bloghop

Hallo en Welkom bij deze mini-bloghop van team Inky Bizz. 
In deze bloghop gaan we werken met de producten uit de Sale-a-Bration en laten we zien dat je met enkele mooie stempelmaterialen en zo'n Sale-a-Bration Cadeau al heel snel leuke en mooie dingen kunt maken.Je bent hier net begonnen met de bloghop, of je bent hier gekomen via mijn teamgenoot Yolande Greve-Nijssen

Het Sale-A-Bration Cadeau dat ik heb gekozen uit de ontzettend leuke cadeau's... (wat was dat toch moeilijk kiezen :))  is de Stempelset Happy Wishes...en jawel hij is er ook in het Nederlands!!! 
Hoe leuk is dat.... en ja ik heb natuurlijk deze Nederlandse set gekozen ipv de Engelse versieVoor mijn kaartjes heb ik de kleuren Fresh Fig, Tranquile Tide en Berry Burst uit de In Colors van 2017-2019 gebruikt. Dit zijn 5 kleuren inkt met bijpassend cardstock. De inkt is verkrijgbaar zowel in Inktpads als in markers. 

Ik heb eerst de Cardstock op maat gesneden voor een kaartje. Dat kun je doen door een A4 cardstock horiz…

Leuke traktaties voor de Juffen en de Meesters

Wat een leuke en geinige set is de Playful Pals stempelset van Stampin'Up toch....
Amy had deze toen de voorjaarscatalogus uitkwam meteen uitgezocht...
Mama...die vind ik leuk, met die set wil ik graag cadeautjes maken om uit te kunnen delen met mijn verjaardag in de klas. 
Tja...wat doe je dan als moeder?? Luisteren naar je kind natuurlijk, want de Stampin'Up producten zijn dus zeker niet alleen voor Volwassenen. Maar ook zeer geschikt om met kinderen lekker saampjes te knutselen.

Zo gezegd zo gedaan!!! Afgelopen maand heb ik hem dan besteld, zodat we op tijd waren voor haar verjaardag om alles af te hebben. Want tja 26 kinderen...Poehee...wat een klus, maar wel een hele leuke klus. Meer hierover zal ik mijn volgende blog schrijven.

Maar ja...uitdeelcadeautjes voor de Kids...en de leraren dan??
Ook die worden natuurlijk getrakteerd met wat lekkers, want bij Amy op school is het de gewoonte dat ze langs de meesters en juffen van alle groepen gaan met een prachtige verjaardagskaart (…

Cards in a box #leuk-idee-met-dsp

Met een paar teamgenootjes hebben we besloten om jullie lekker te voorzien van veel inspiratie door verschillende projectjes te maken met het Designer Series Paper oftewel DSP van Stampin'Up, want tja......wat kan je nou precies allemaal met het DSP?? Nou....heel erg veel!!

In de gehele maand Juli zijn er verschillende DSP in de actie 4 halen = 3 betalen

En juist met deze DSP willen we jullie inspireren met verschillende creaties, dus hou onze blog's in de gaten....


Ik heb gekozen om met het DSP Garden Impressions aan de gang te gaan.

Van dit prachtige DSP heb ik een doosje (box) gemaakt, waar je tevens bijpassende kaarten in kan bewaren. Zo heb je meteen een voorraad kaarten die je ook nog eens in een prachtig doosje kan bewaren...hoe leuk is dat!!

Deze Garden Impressions DSP wordt geleverd in de maat 6 x 6 inch (15.24 x 15,24 cm). Elk blaadje is dubbelzijdig bedrukt met aan elke zijde een andere print. En van elke print zitten 4 blaadjes in een pak. Dus meer dan genoeg om hele le…