Doorgaan naar hoofdcontent

Een afscheid cadeautje met Tranquil Textures DSP .......of toch wat anders?


Hai hai....Ook vandaag wil ik jullie een Creatie laten zien gemaakt met 1 van de Designer Series Paper welke tot 31 juli in de actie zijn. Je zoekt 4 DSP pakketten uit, waarvan je er 1 gratis krijgt.
Dus 4 betalen = 3 betalenDe zomervakantie voor de kinderen is bij ons vandaag begonnen en dat betekent dat we van sommige mensen afscheid moeten nemen. Een klasgenootje van mijn dochter gaat verhuizen en zal dus na de zomervakantie ook naar een andere school gaan. Met een aantal klasgenootjes hebben ze gezamenlijk een Cadeau gekocht voor haar afscheidfeestje. Dit wilden ze in een mooie verpakking wilde geven. Daarom heb ik dit keer gekozen om een cadeau verpakking te maken. Met in gedachten dat ik jullie meteen kan inspireren met een Creatie met DSP als ik toch bezig ben. 


Gezien het klasgenootje dol is op blauw/groen tinten zoals Turquoise, heb ik gekozen om het Tranquil Textures DSP hiervoor te gebruiken. Hier zitten erg mooie blauw tinten in zoals Balmy Blue en Night of Navy en de groen tinten Mint Macaron, Soft See Foam en Tranquil Tide


Zoals jullie kunnen zien is het tevens een Cadeau verpakking die het klasgenootje ook kan gebruiken om haar mooie herinneringen in te bewaren. Ik heb het doosje dus ook wat extra stevig gemaakt.Ze kan er foto's in bewaren, mooie kaarten die ze ooit heeft gekregen of een briefje met een mooie tekst en natuurlijk nog veel meer....wat ze zelf maar kan bedenken.

De tekst heb ik geprint op Whisper White Thick Card Stock.
Ik heb voor de foto op mijn Blog haar naam weg gefotoshopt ivm privacy, maar heb alleen de 's laten staan. 
Zo krijgen jullie toch een idee van hoe het er in het echt uit ziet. 
Als je goed kijkt heeft deze een glans. Ik heb haar naam namelijk heel voorzichtig overgetrokken met Tombow Multi Purpose lijm. Dit heb ik eerst laten drogen. Het blijft dan namelijk wat plakkerig. Daarna heb ik er Transfer folie over heen gelegd en over de letters gewreven. Zo werd haar naam mooi voorzien van een gekleurd folie. En valt deze meteen mooi op.


Ik hoop dat ze het een leuk Cadeau zal vinden....ik ben in ieder geval blij met het resultaat en zo ook mijn dochter.

Nu ik zo bezig was met dit project was ik toch ook wel heel erg benieuwd naar de Creaties van mijn teamgenootjes.....wat zullen zij nu toch weer gemaakt hebben?

Neem je ook gezellig een kijkje op hun Blog? Klik op hun naam en je komt dan op hun Blog.
Hier kun je hun creaties zien...

DSP idee van Yolande Greve
DSP idee van Annette Elias
DSP idee van Anke Tool 

Veel Liefs, Ariana


De gebruikte matrialen:

      
  • Tranquil Textures Designer Series Paper
  • Whisper White Thick cardstock
  • Night of Navy Card Stock
  • Fresh Fig Card Stock
  • Stitched Framelits
  • Tombow Multi Purpose Glue
  • Stampin'Up trimmer (snijmachine)
  • Schaartje


Eerste volgende (Mee)besteldagen:
Zondag 15 juli
zondag 22 juliPopulaire posts van deze blog

Sale-A-Bration Mini Bloghop

Hallo en Welkom bij deze mini-bloghop van team Inky Bizz. 
In deze bloghop gaan we werken met de producten uit de Sale-a-Bration en laten we zien dat je met enkele mooie stempelmaterialen en zo'n Sale-a-Bration Cadeau al heel snel leuke en mooie dingen kunt maken.Je bent hier net begonnen met de bloghop, of je bent hier gekomen via mijn teamgenoot Yolande Greve-Nijssen

Het Sale-A-Bration Cadeau dat ik heb gekozen uit de ontzettend leuke cadeau's... (wat was dat toch moeilijk kiezen :))  is de Stempelset Happy Wishes...en jawel hij is er ook in het Nederlands!!! 
Hoe leuk is dat.... en ja ik heb natuurlijk deze Nederlandse set gekozen ipv de Engelse versieVoor mijn kaartjes heb ik de kleuren Fresh Fig, Tranquile Tide en Berry Burst uit de In Colors van 2017-2019 gebruikt. Dit zijn 5 kleuren inkt met bijpassend cardstock. De inkt is verkrijgbaar zowel in Inktpads als in markers. 

Ik heb eerst de Cardstock op maat gesneden voor een kaartje. Dat kun je doen door een A4 cardstock horiz…

Leuke traktaties voor de Juffen en de Meesters

Wat een leuke en geinige set is de Playful Pals stempelset van Stampin'Up toch....
Amy had deze toen de voorjaarscatalogus uitkwam meteen uitgezocht...
Mama...die vind ik leuk, met die set wil ik graag cadeautjes maken om uit te kunnen delen met mijn verjaardag in de klas. 
Tja...wat doe je dan als moeder?? Luisteren naar je kind natuurlijk, want de Stampin'Up producten zijn dus zeker niet alleen voor Volwassenen. Maar ook zeer geschikt om met kinderen lekker saampjes te knutselen.

Zo gezegd zo gedaan!!! Afgelopen maand heb ik hem dan besteld, zodat we op tijd waren voor haar verjaardag om alles af te hebben. Want tja 26 kinderen...Poehee...wat een klus, maar wel een hele leuke klus. Meer hierover zal ik mijn volgende blog schrijven.

Maar ja...uitdeelcadeautjes voor de Kids...en de leraren dan??
Ook die worden natuurlijk getrakteerd met wat lekkers, want bij Amy op school is het de gewoonte dat ze langs de meesters en juffen van alle groepen gaan met een prachtige verjaardagskaart (…

Cards in a box #leuk-idee-met-dsp

Met een paar teamgenootjes hebben we besloten om jullie lekker te voorzien van veel inspiratie door verschillende projectjes te maken met het Designer Series Paper oftewel DSP van Stampin'Up, want tja......wat kan je nou precies allemaal met het DSP?? Nou....heel erg veel!!

In de gehele maand Juli zijn er verschillende DSP in de actie 4 halen = 3 betalen

En juist met deze DSP willen we jullie inspireren met verschillende creaties, dus hou onze blog's in de gaten....


Ik heb gekozen om met het DSP Garden Impressions aan de gang te gaan.

Van dit prachtige DSP heb ik een doosje (box) gemaakt, waar je tevens bijpassende kaarten in kan bewaren. Zo heb je meteen een voorraad kaarten die je ook nog eens in een prachtig doosje kan bewaren...hoe leuk is dat!!

Deze Garden Impressions DSP wordt geleverd in de maat 6 x 6 inch (15.24 x 15,24 cm). Elk blaadje is dubbelzijdig bedrukt met aan elke zijde een andere print. En van elke print zitten 4 blaadjes in een pak. Dus meer dan genoeg om hele le…