Doorgaan naar hoofdcontent

Kaartjes vol bloemen met Petal Promenade DSP #leuk-idee-met-dsp

Hai hai....ook nu kunnen jullie weer genieten van mooie creaties met 1 van de Designer Series Paper welke deze maand tot en met 31 juli in de actie zijn. Je zoekt 4 DSP pakketten uit, waarvan je er 1 gratis krijgt. Dus 4 halen= 3 betalen. 

Dit keer heb ik gekozen voor het prachtige Petal Promenade DSP dat zich perfect leent om snel erg mooie kaartjes te maken. Ik ben dus heerlijk aan de slag gegaan met het snijden van dit DSP, zodat ik deze kon verwerken voor mijn kaartjes.

Voor mijn kaartjes heb ik het papier hierboven als uitgangspunt genomen. Door de prachtige panelen los van elkaar te snijden heb je al gauw 9 simpele kaartjes bij elkaar. En ja....simpel om te maken was het zeker, maar daarom niet minder mooi!!!

Deze is wel 1 van mijn favorieten geworden, de tekst komt zo mooi naar voren op deze kaart:

Zoals je ziet kan je al snel en simpel prachtige kaarten maken met dit DSP, maar is het ook goed te combineren met ander DSP. Zoals die van de Wood Textures....hoe leuk is dat!!


Verder heb ik ook 2 andere prachtige dsp vellen uit deze serie gebruikt. Hier heb ik wederom niet teveel verder aan toegevoegd. Zo heb je al gauw prachtige kaarten bij elkaar, welke snel te maken zijn.
Ik hoop dat ik jullie voldoende inspiratie heb gegeven met de mogelijkheden van dit DSP. Zelf ben ik er helemaal weg van, juist door de prachtige maar simpele kaarten die je er mee kan maken.

Ben je ook weer zo benieuwd naar de creaties van mijn teamgenootjes??
Voor meer inspiratie met de verschillende DSP pakketten die nu in de aanbieding zijn? Klik hieronder dan op hun naam en je komt hun Blog.
DSP idee van Annette Elias
DSP idee van Anke Tool
DSP idee van Yolande Greve

Veel Liefs, Ariana

Gebruikte materialen:

 • Petal Promenade DSP
 • Wood Textures DSP
 • Very Vanilla Thick Cardstock (voor de basis van de kaarten)
 • Fresh Fig, Tranquil Tide, Blushing Bride  en Grapefruit Grove Cardstock
 • Stitched Labels Framelits
 • Stempelset: "De Mooiste Momenten"
 • Stempelset: "Bloemen zeggen meer"
 • Rhinestone Basic Jewels
 • Sequins die ik nog had liggen
 • Stampin'Up Trimmer
 • Snail Adhesive

Eerst volgende (Mee)-besteldag:
Zondag 22 juli

Reacties

Populaire posts van deze blog

Leuke traktaties voor de Juffen en de Meesters

Wat een leuke en geinige set is de Playful Pals stempelset van Stampin'Up toch....
Amy had deze toen de voorjaarscatalogus uitkwam meteen uitgezocht...
Mama...die vind ik leuk, met die set wil ik graag cadeautjes maken om uit te kunnen delen met mijn verjaardag in de klas. 
Tja...wat doe je dan als moeder?? Luisteren naar je kind natuurlijk, want de Stampin'Up producten zijn dus zeker niet alleen voor Volwassenen. Maar ook zeer geschikt om met kinderen lekker saampjes te knutselen.

Zo gezegd zo gedaan!!! Afgelopen maand heb ik hem dan besteld, zodat we op tijd waren voor haar verjaardag om alles af te hebben. Want tja 26 kinderen...Poehee...wat een klus, maar wel een hele leuke klus. Meer hierover zal ik mijn volgende blog schrijven.

Maar ja...uitdeelcadeautjes voor de Kids...en de leraren dan??
Ook die worden natuurlijk getrakteerd met wat lekkers, want bij Amy op school is het de gewoonte dat ze langs de meesters en juffen van alle groepen gaan met een prachtige verjaardagskaart (…

Team Inky Bizz Mini-Blog-Hop-Ariana's-Keuze:Bloemen

Hai hai iedereen, welkom op mijn blog. 

Je bent hier gestart of gekomen via mijn teamgenootje Jacqueline. Dit keer was het mijn beurt om een onderwerp te kiezen voor onze maandelijkse Blog Hop van Team Inky Bizz.  Ik ben dol op Bloemen (maar ja wie niet eigenlijk) 😉, dus een onderwerp kiezen was voor mij niet zo moeilijk. Wel is het een uitdaging geworden om een kaart te maken die ook nog eens passend is bij het aankomende seizoen: de Herfst.

Ik ben namelijk nooit zo van de wat donkere kleuren zoals jullie misschien in eerdere blogposten van mij hebben gemerkt.
Voor mijn kaart heb ik de veelzijdige stempelset: Pop of Petal gekozen met de bijhorende pons om de bloemen makkelijk uit te ponsen. De bloemen heb ik eerst gestempeld op Shimmery White Cardstock en daarna ingekleurd met een aqua painter. Voor het inkleuren heb ik de kleuren Calipso Coral, Cajun Craze en Blackberry Bliss gebruikt. Iedere keer voorzichtig een laagje. In de aqua painter doe ik ook altijd heel weinig water, zodat j…

Een dag met een Gouden randje #Bloghop-team-inky-bizz: trouwen

Na weken van voorbereiding was het donderdag 30-08-2018 eindelijk de prachtige Trouwdag van Marion (Kuipers)-van Eijsden een Teamgenootje van Team Inky Bizz en Henk Kuipers.
Voor deze bijzondere gelegenheid hebben we deze extra bloghop ingelast. Je bent hier begonnen of gekomen via mijn teamgenootje Jacqueline Bobeldijk . Marion had gevraagd of we wilde meehelpen met de voorbereiding en het aankleden van de Trouwlocatie voor deze bijzondere gebeurtenis. Ze had een speciaal bord gemaakt op Pinterest waar ze voorbeelden had gepind met haar wensen voor de aankleding van de Trouwlocatie. Natuurlijk hebben we daar volmondig op "ja" gezegd, zodat zij zich op andere dingen kon richten en ze niet zelf alles hoefde te maken. Natuurlijk heeft ze ook zelf veel gemaakt....zoals bijvoorbeeld prachtige grote bloemen. We hebben met elkaar van alles gemaakt....van aankleding van mooie vaasjes tot tisseudoosjes en een Tijdcapsule voor "Mooie Wensen" voor het Bruidspaar. En natuurl…