Doorgaan naar hoofdcontent

Kaartjes vol bloemen met Petal Promenade DSP #leuk-idee-met-dsp

Hai hai....ook nu kunnen jullie weer genieten van mooie creaties met 1 van de Designer Series Paper welke deze maand tot en met 31 juli in de actie zijn. Je zoekt 4 DSP pakketten uit, waarvan je er 1 gratis krijgt. Dus 4 halen= 3 betalen. 

Dit keer heb ik gekozen voor het prachtige Petal Promenade DSP dat zich perfect leent om snel erg mooie kaartjes te maken. Ik ben dus heerlijk aan de slag gegaan met het snijden van dit DSP, zodat ik deze kon verwerken voor mijn kaartjes.

Voor mijn kaartjes heb ik het papier hierboven als uitgangspunt genomen. Door de prachtige panelen los van elkaar te snijden heb je al gauw 9 simpele kaartjes bij elkaar. En ja....simpel om te maken was het zeker, maar daarom niet minder mooi!!!

Deze is wel 1 van mijn favorieten geworden, de tekst komt zo mooi naar voren op deze kaart:

Zoals je ziet kan je al snel en simpel prachtige kaarten maken met dit DSP, maar is het ook goed te combineren met ander DSP. Zoals die van de Wood Textures....hoe leuk is dat!!


Verder heb ik ook 2 andere prachtige dsp vellen uit deze serie gebruikt. Hier heb ik wederom niet teveel verder aan toegevoegd. Zo heb je al gauw prachtige kaarten bij elkaar, welke snel te maken zijn.
Ik hoop dat ik jullie voldoende inspiratie heb gegeven met de mogelijkheden van dit DSP. Zelf ben ik er helemaal weg van, juist door de prachtige maar simpele kaarten die je er mee kan maken.

Ben je ook weer zo benieuwd naar de creaties van mijn teamgenootjes??
Voor meer inspiratie met de verschillende DSP pakketten die nu in de aanbieding zijn? Klik hieronder dan op hun naam en je komt hun Blog.
DSP idee van Annette Elias
DSP idee van Anke Tool
DSP idee van Yolande Greve

Veel Liefs, Ariana

Gebruikte materialen:

 • Petal Promenade DSP
 • Wood Textures DSP
 • Very Vanilla Thick Cardstock (voor de basis van de kaarten)
 • Fresh Fig, Tranquil Tide, Blushing Bride  en Grapefruit Grove Cardstock
 • Stitched Labels Framelits
 • Stempelset: "De Mooiste Momenten"
 • Stempelset: "Bloemen zeggen meer"
 • Rhinestone Basic Jewels
 • Sequins die ik nog had liggen
 • Stampin'Up Trimmer
 • Snail Adhesive

Eerst volgende (Mee)-besteldag:
Zondag 22 juli

Populaire posts van deze blog

Leuke traktaties voor de Juffen en de Meesters

Wat een leuke en geinige set is de Playful Pals stempelset van Stampin'Up toch....
Amy had deze toen de voorjaarscatalogus uitkwam meteen uitgezocht...
Mama...die vind ik leuk, met die set wil ik graag cadeautjes maken om uit te kunnen delen met mijn verjaardag in de klas. 
Tja...wat doe je dan als moeder?? Luisteren naar je kind natuurlijk, want de Stampin'Up producten zijn dus zeker niet alleen voor Volwassenen. Maar ook zeer geschikt om met kinderen lekker saampjes te knutselen.

Zo gezegd zo gedaan!!! Afgelopen maand heb ik hem dan besteld, zodat we op tijd waren voor haar verjaardag om alles af te hebben. Want tja 26 kinderen...Poehee...wat een klus, maar wel een hele leuke klus. Meer hierover zal ik mijn volgende blog schrijven.

Maar ja...uitdeelcadeautjes voor de Kids...en de leraren dan??
Ook die worden natuurlijk getrakteerd met wat lekkers, want bij Amy op school is het de gewoonte dat ze langs de meesters en juffen van alle groepen gaan met een prachtige verjaardagskaart (…

Cards in a box #leuk-idee-met-dsp

Met een paar teamgenootjes hebben we besloten om jullie lekker te voorzien van veel inspiratie door verschillende projectjes te maken met het Designer Series Paper oftewel DSP van Stampin'Up, want tja......wat kan je nou precies allemaal met het DSP?? Nou....heel erg veel!!

In de gehele maand Juli zijn er verschillende DSP in de actie 4 halen = 3 betalen

En juist met deze DSP willen we jullie inspireren met verschillende creaties, dus hou onze blog's in de gaten....


Ik heb gekozen om met het DSP Garden Impressions aan de gang te gaan.

Van dit prachtige DSP heb ik een doosje (box) gemaakt, waar je tevens bijpassende kaarten in kan bewaren. Zo heb je meteen een voorraad kaarten die je ook nog eens in een prachtig doosje kan bewaren...hoe leuk is dat!!

Deze Garden Impressions DSP wordt geleverd in de maat 6 x 6 inch (15.24 x 15,24 cm). Elk blaadje is dubbelzijdig bedrukt met aan elke zijde een andere print. En van elke print zitten 4 blaadjes in een pak. Dus meer dan genoeg om hele le…

Team Inky Bizz Mini-Blog-Hop-Ariana's-Keuze:Bloemen

Hai hai iedereen, welkom op mijn blog. 

Je bent hier gestart of gekomen via mijn teamgenootje Jacqueline. Dit keer was het mijn beurt om een onderwerp te kiezen voor onze maandelijkse Blog Hop van Team Inky Bizz.  Ik ben dol op Bloemen (maar ja wie niet eigenlijk) 😉, dus een onderwerp kiezen was voor mij niet zo moeilijk. Wel is het een uitdaging geworden om een kaart te maken die ook nog eens passend is bij het aankomende seizoen: de Herfst.

Ik ben namelijk nooit zo van de wat donkere kleuren zoals jullie misschien in eerdere blogposten van mij hebben gemerkt.
Voor mijn kaart heb ik de veelzijdige stempelset: Pop of Petal gekozen met de bijhorende pons om de bloemen makkelijk uit te ponsen. De bloemen heb ik eerst gestempeld op Shimmery White Cardstock en daarna ingekleurd met een aqua painter. Voor het inkleuren heb ik de kleuren Calipso Coral, Cajun Craze en Blackberry Bliss gebruikt. Iedere keer voorzichtig een laagje. In de aqua painter doe ik ook altijd heel weinig water, zodat j…