Doorgaan naar hoofdcontent

Wat een leuke actie's heeft Stampin'Up voor de maand juli...kom je ook kijken?Stampin'Up heeft weer leuke actie voor de maand juli. Zo kunnen we heerlijk knutselend de Zomer door. 

Als 1e is er een geweldig leuke actie rondom Designer Paper Series (ook wel afgekort als Dsp). 
Ze hebben toch wel 1 van de mooiste papieren uitgekozen voor deze actie. 
Kijk maar eens naar onderstaand filmpje

Een paar van mijn teammaatjes hebben al voorbeelden met het dsp gemaakt, ik hoop hier dit weekend aan toe te komen. Ik zou zeggen neem gerust een kijkje bij hen door op hun naam te klikken:
Yolande Greve-Nijssen 
Annette Elias 


Maar als je dacht dat dit alles was...nou uuh nee!

Ze hebben nog een ontzettend leuke actie waarbij je 1 van de gehele vernieuwde Inkpads kleuren familie's kan uitkiezen t.w.v. 81 euro als je ook Demo wordt bij Stampin'Up. 
En dit is als extra bovenop het Starterspakket wat je normaal al kan uitkiezen voor €175, maar je betaald maar €129!! Bovendien kan je zelf dan zelf met korting producten bestellen. Misschien twijfel je en denk je...tja maar Demo worden en dan workshops geven etcetera dat is niet aan mij besteed, maar ik vind het wel heel leuk om te stempelen en creatief bezig te zijn met mooie materialen. 
Dat hoef je natuurlijk niet te doen. Er zijn zat demo's die alleen Hobby Demo zijn voor zichzelf.

Nu is het dan een leuke kans om op een voordelige manier producten te verkrijgen van Stampin'Up!

Al is het juist ook leuk om lid te zijn bij een team. 

In het Inky Bizz Team waar ik in zit plannen we gezamenlijke activiteiten en helpen we elkaar waar nodig, maar we delen we ook lief en leed en gaat het dus niet alleen maar over Stampin'Up. 
En dat maakt ons Team wel heel bijzonder. 
Eind augustus hebben we zelfs een Trouwerij binnen ons Team waar we gezamenlijk de bruid helpen met de voorbereidingen....hoe bijzonder is dat?

Lijkt je dit alles ook leuk en zou je nog meer informatie hierover willen?

Neem dan contact met mij op via mijn mail:
ariana.arts.and.crafts@gmail.com of 06-15689076

Ik hoop dat jullie net als ik dit ontzettend leuke actie's van Stampin'Up vinden.


Maandag 15 juli om 20 uur zal ik een verzamelbestelling doen. Geef voor 20 uur je bestelling door en ik zorg dat je deze zo snel mogelijk in huis hebt.


Hieronder vind je nog een uitgebreide foto uit welke Dsp je kan kiezen


Veel Liefs en dikke knuffel,
Ariana

Populaire posts van deze blog

Sale-A-Bration Mini Bloghop

Hallo en Welkom bij deze mini-bloghop van team Inky Bizz. 
In deze bloghop gaan we werken met de producten uit de Sale-a-Bration en laten we zien dat je met enkele mooie stempelmaterialen en zo'n Sale-a-Bration Cadeau al heel snel leuke en mooie dingen kunt maken.Je bent hier net begonnen met de bloghop, of je bent hier gekomen via mijn teamgenoot Yolande Greve-Nijssen

Het Sale-A-Bration Cadeau dat ik heb gekozen uit de ontzettend leuke cadeau's... (wat was dat toch moeilijk kiezen :))  is de Stempelset Happy Wishes...en jawel hij is er ook in het Nederlands!!! 
Hoe leuk is dat.... en ja ik heb natuurlijk deze Nederlandse set gekozen ipv de Engelse versieVoor mijn kaartjes heb ik de kleuren Fresh Fig, Tranquile Tide en Berry Burst uit de In Colors van 2017-2019 gebruikt. Dit zijn 5 kleuren inkt met bijpassend cardstock. De inkt is verkrijgbaar zowel in Inktpads als in markers. 

Ik heb eerst de Cardstock op maat gesneden voor een kaartje. Dat kun je doen door een A4 cardstock horiz…

Leuke traktaties voor de Juffen en de Meesters

Wat een leuke en geinige set is de Playful Pals stempelset van Stampin'Up toch....
Amy had deze toen de voorjaarscatalogus uitkwam meteen uitgezocht...
Mama...die vind ik leuk, met die set wil ik graag cadeautjes maken om uit te kunnen delen met mijn verjaardag in de klas. 
Tja...wat doe je dan als moeder?? Luisteren naar je kind natuurlijk, want de Stampin'Up producten zijn dus zeker niet alleen voor Volwassenen. Maar ook zeer geschikt om met kinderen lekker saampjes te knutselen.

Zo gezegd zo gedaan!!! Afgelopen maand heb ik hem dan besteld, zodat we op tijd waren voor haar verjaardag om alles af te hebben. Want tja 26 kinderen...Poehee...wat een klus, maar wel een hele leuke klus. Meer hierover zal ik mijn volgende blog schrijven.

Maar ja...uitdeelcadeautjes voor de Kids...en de leraren dan??
Ook die worden natuurlijk getrakteerd met wat lekkers, want bij Amy op school is het de gewoonte dat ze langs de meesters en juffen van alle groepen gaan met een prachtige verjaardagskaart (…

Cards in a box #leuk-idee-met-dsp

Met een paar teamgenootjes hebben we besloten om jullie lekker te voorzien van veel inspiratie door verschillende projectjes te maken met het Designer Series Paper oftewel DSP van Stampin'Up, want tja......wat kan je nou precies allemaal met het DSP?? Nou....heel erg veel!!

In de gehele maand Juli zijn er verschillende DSP in de actie 4 halen = 3 betalen

En juist met deze DSP willen we jullie inspireren met verschillende creaties, dus hou onze blog's in de gaten....


Ik heb gekozen om met het DSP Garden Impressions aan de gang te gaan.

Van dit prachtige DSP heb ik een doosje (box) gemaakt, waar je tevens bijpassende kaarten in kan bewaren. Zo heb je meteen een voorraad kaarten die je ook nog eens in een prachtig doosje kan bewaren...hoe leuk is dat!!

Deze Garden Impressions DSP wordt geleverd in de maat 6 x 6 inch (15.24 x 15,24 cm). Elk blaadje is dubbelzijdig bedrukt met aan elke zijde een andere print. En van elke print zitten 4 blaadjes in een pak. Dus meer dan genoeg om hele le…