Doorgaan naar hoofdcontent

Mini-blog-hop Yolandes keus!Welkom bij alweer een blogpost van mij. Je bent hier begonnen of gekomen via mijn up-line Annette Elias
Binnen ons team wilde we elkaar uitdagen door elke maand een Teamchallenge te doen, waarbij elke maand een ander teamlid een uitdaging bedenkt.

Deze maand was het Yolande Greve-Nijssen haar uitdaging aan de beurt. Kleuren en dan bedoelde ze veel kleur...haha.
Yolande is een erg Creatief persoon die heel veel technieken beheerst qua kleuren...zowel met inkt, aquarelpotloden, Stampin'Blends als met de Blender pens. Tevens heeft zij een grote passie om met Pergamano te werken en maakt daar dan ook prachtige kunstwerkjes mee.


En dan nu mijn Creatieve Kleuren Creatie van de TeamChallenge:Voor mijn Creatie heb ik de prachtige nieuwe In Colors 2018-2020 gebruikt.
Ik ben begonnen met Wispher White Cardstock welke ik door de Big Shot heb gedaan met de embossing mal Quilt Top. Hierna heb ik met een sponge dauber de verschillende kleuren aangebracht door middel van rustig rondjes te draaien en de kleuren iets door elkaar heen laten lopen. Voor iedere kleur heb ik een nieuwe Dauber gebruikt. Je wil natuurlijk niet een roze kleur in je gele inktpad komt...dat is echt zo zonde. 

Voor de bloemen en de blaadjes heb ik de prachtige nieuwe Stempelset "Pop of Petal" gebruikt. De bloemen heb ik uitgeponsd met bijpassende pons en de blaadjes heb ik uitgeknipt. 

Voor het Sentiment heb ik eerst de Stitched vierkantjes (van de set Stitched Layers) uitgestanst met de Big Shot en daarna pas de sentiment gestempeld. Dit is een sentiment van de stempelset "In de Bloemetjes zetten". Deze set is in meerdere vertalingen te verkrijgen, maar ik heb zelf natuurlijk voor de Nederlands set gekozen. De teksten van deze set zijn echt van deze tijd.

Ik was zo heerlijk bezig met deze kaart dat ik nog een kaart wilde maken....tja als je eenmaal bezig bent haha..Voor deze kaart heb ik ook de In Colors 2018-2020 gebruikt. Maar ben ik begonnen met eerst het Whisper White Cardstock te kleuren met Pineapple Punch met een sponge brayer. Daarna heb ik een sponge dauber gebruikt en 2 verschillende patronen van de Pattern Party Decorative Mask gebruikt met de kleuren Grapefruit Grove en Lovely Lipstick. Dit was de basis voor mijn kaart, maar vond hem nog niet helemaal af en besloot de kaart nog door de Big Shot te doen. Deze keer met de Embossing mal Softly Falling. Hierna ben ik nog voorzichtig met een Sponge dauber met de kleur Bleuberry Bushel erover heen gegaan, zodat de Dots goed zichtbaar werden. Verder heb ik ook hier weer de stempelset "Pop of Petal" gebruikt.
Voor het sentiment heb een andere prachtige Nederlandse set gebruikt: "De mooiste momenten"

Zo zie je maar....zo ben je met 1 kaart bezig voor een Challenge, maar eindig je met 2 kaarten. Creatief bezig zijn werkt best verslavend haha. Maar het geeft mij ook ontzettend veel rust en energie. Heerlijk mijn gedachten op nul zetten en de dagelijkse beslommeringen lekker laten.

Ben je nu ook zo nieuwsgierig geworden naar de andere Creaties van mijn teamgenootjes met Yolandes Keus Colors. Hop dan gezellig verder naar mijn lieve teamgenootje Yolande Greve-Nijssen . Zij heeft vast een hele gave creatie gemaakt, gezien het haar keus/uitdaging is.


En ben je de weg kwijt, dan vind je hier nog de teamgenootjes die meedoen met deze Mini-Bloghop. Klik op hun naam en je komt op hun blog

Jacqueline Bobbeldijk-Schilder
Annette Elias
Ariana de Groot (Hier ben je nu)
Yolande Greve-Nijssen


Veel Liefs en dikke knuffel,
Ariana


Eerst volgende (mee)-besteldag:
15 juli om 20:00Populaire posts van deze blog

Sale-A-Bration Mini Bloghop

Hallo en Welkom bij deze mini-bloghop van team Inky Bizz. 
In deze bloghop gaan we werken met de producten uit de Sale-a-Bration en laten we zien dat je met enkele mooie stempelmaterialen en zo'n Sale-a-Bration Cadeau al heel snel leuke en mooie dingen kunt maken.Je bent hier net begonnen met de bloghop, of je bent hier gekomen via mijn teamgenoot Yolande Greve-Nijssen

Het Sale-A-Bration Cadeau dat ik heb gekozen uit de ontzettend leuke cadeau's... (wat was dat toch moeilijk kiezen :))  is de Stempelset Happy Wishes...en jawel hij is er ook in het Nederlands!!! 
Hoe leuk is dat.... en ja ik heb natuurlijk deze Nederlandse set gekozen ipv de Engelse versieVoor mijn kaartjes heb ik de kleuren Fresh Fig, Tranquile Tide en Berry Burst uit de In Colors van 2017-2019 gebruikt. Dit zijn 5 kleuren inkt met bijpassend cardstock. De inkt is verkrijgbaar zowel in Inktpads als in markers. 

Ik heb eerst de Cardstock op maat gesneden voor een kaartje. Dat kun je doen door een A4 cardstock horiz…

Leuke traktaties voor de Juffen en de Meesters

Wat een leuke en geinige set is de Playful Pals stempelset van Stampin'Up toch....
Amy had deze toen de voorjaarscatalogus uitkwam meteen uitgezocht...
Mama...die vind ik leuk, met die set wil ik graag cadeautjes maken om uit te kunnen delen met mijn verjaardag in de klas. 
Tja...wat doe je dan als moeder?? Luisteren naar je kind natuurlijk, want de Stampin'Up producten zijn dus zeker niet alleen voor Volwassenen. Maar ook zeer geschikt om met kinderen lekker saampjes te knutselen.

Zo gezegd zo gedaan!!! Afgelopen maand heb ik hem dan besteld, zodat we op tijd waren voor haar verjaardag om alles af te hebben. Want tja 26 kinderen...Poehee...wat een klus, maar wel een hele leuke klus. Meer hierover zal ik mijn volgende blog schrijven.

Maar ja...uitdeelcadeautjes voor de Kids...en de leraren dan??
Ook die worden natuurlijk getrakteerd met wat lekkers, want bij Amy op school is het de gewoonte dat ze langs de meesters en juffen van alle groepen gaan met een prachtige verjaardagskaart (…

Cards in a box #leuk-idee-met-dsp

Met een paar teamgenootjes hebben we besloten om jullie lekker te voorzien van veel inspiratie door verschillende projectjes te maken met het Designer Series Paper oftewel DSP van Stampin'Up, want tja......wat kan je nou precies allemaal met het DSP?? Nou....heel erg veel!!

In de gehele maand Juli zijn er verschillende DSP in de actie 4 halen = 3 betalen

En juist met deze DSP willen we jullie inspireren met verschillende creaties, dus hou onze blog's in de gaten....


Ik heb gekozen om met het DSP Garden Impressions aan de gang te gaan.

Van dit prachtige DSP heb ik een doosje (box) gemaakt, waar je tevens bijpassende kaarten in kan bewaren. Zo heb je meteen een voorraad kaarten die je ook nog eens in een prachtig doosje kan bewaren...hoe leuk is dat!!

Deze Garden Impressions DSP wordt geleverd in de maat 6 x 6 inch (15.24 x 15,24 cm). Elk blaadje is dubbelzijdig bedrukt met aan elke zijde een andere print. En van elke print zitten 4 blaadjes in een pak. Dus meer dan genoeg om hele le…